K Ö Z L E M É N Y – Hamar lehullott a lepel a Magyar Szocialista Párt „nemzetstratégiájáról”

Miközben Mesterházy Attila lázas igyekezettel a határon túli magyar közösségek szavazataira hajt és Kolozsváron tart kihelyezett frakcióülést, addig otthon Szanyi Tibor, pártja „megmondó-embere”, salaknak, boldog-boldogtalannak, retyerutyáknak nevezi az erdélyi magyar embereket.

Sajnos beigazolódott, amit a Magyar Polgári Párt korábbi közleményében is megfogalmazott, azaz a magyar szocialistáknak nem csak 2004. december 5-én, hanem sosem volt fontos a határon túli magyarok sorsa.  A jelek szerint pedig a bocsánatkérés sem tekinthető őszintének mindaddig, míg Mesterházy Attila elv és párt-társai ilyen nyilatkozatokkal mérgezik a magyar – magyar viszonyt.

A Magyar Polgári Párt felhívja az MSZP-s politikusok figyelmét, hogy mi is vagyunk annyira magyarok, sőt különbek, mint Szanyi elvtárs. Magyar állampolgárságunkra büszkék vagyunk, és arra kérjük a szocialistákat, hogy amennyiben segíteni nem akarnak, legalább ne gátolják a jelenlegi kormányt nemzetstratégiai célkitűzéseinek megvalósításában.

 
Marosvásárhely, 2012. január 23.  
MPP-PRESS

MPP Sajtóiroda

admin
 

>