Bálint József maradt az elnök (Tisztújítás az MPP-nél)

http://www.3szek.ro/load/cikk/51759/balint_jozsef_maradt_az_elnok_tisztujitas_az_mpp-nel

2012. augusztus 6.

Sepsiszentgyörgyön továbbra is Bálint József lesz az MPP elnöke, eddig a háromszéki szervezetek körülbelül felénél tartottak tisztújító közgyűlést – derült ki a párt megyei vezetőinek tájékoztatójából.

A megyeközponti szervezetnél múlt csütörtökön tartottak tisztújítást, a leköszönő elnökség egyetlen tagja sem jelezte, hogy újra indulna, és más sem nyújtott be pályázatot, így a teremből érkezett jelölések alapján tartottak választásokat. Az elnöki tisztségre Bálint Józsefet és Gazda Zoltánt nevesítették, előbbi 29, Gazda 19 voksot kapott. Teljesen megújult a városi elnökség, az alelnök Fekete Attila lett, az elnökségnek tagja még Pildner József, Nagy Gábor Levente, Szabó Sándor, Varga Csilla és Miklós András. Sepsi­szentgyörgyöt összesen négy hely illeti meg a kongresszuson, az elnökön kívül még három küldöttet delegálhatnak, s most ezek személyéről is döntöttek. Bálint Józsefet Fekete Attila, Gazda Zoltán és Szász Beáta kíséri el a szeptember végi székelyudvarhelyi Országos Tanács ülésére, póttagnak Pildner Józsefet választották. A megyeszékhelyi szervezetnek jelenleg 250 tagja van, 29-en léptek ki az elmúlt évek során. Néhányan a második gyergyói kongresszus után hagyták el a pártot, voltak, akiket az RMDSZ csábított el, s akadtak olyanok is, akik az EMNP-hez igazoltak át – mondta el Bálint József. Megkezdődött a szervezet újjáépítése, felélénkítése, ismét tartanak majd fogadóórákat is, minden kedden 19 órától a székházba várják az érdeklődőket.

Bálint József azt is elmondta, hogy a helyi tanácsban feladatának tekinti a közvélemény tudomására hozni mindazt, amit a másik két tábor elhallgatna. Már szóvá tette, hogy a városi strand a második határidőre sem készült el, s az ellen is kifogást emelt, hogy a kisstadiont sürgősen szétverték, s azóta sem történt semmi, maradt a „sivatagi látvány”.

Szerző: Farkas Réka

BEJEGYEZTE: MPP-KOLOZS.BLOGSPOT.COM DÁTUM: 18:54

admin
 

>