Német motor duruzsol az új gépekben

 

2011 december 27., kedd

A Magyar Polgári Párt, Gazdasági és Vidékfejlesztési Szakosztályának munkatársai munkáját dicséri a Bánffyhunyadon elsőként beindult HOYO traktorforgalmazó, amely a Vincze János vállalkozásának a része lesz ezután.
A mostani traktorforgalmazó beindítása egy kis ünnepség keretében lett megtartva, s amelyen több helyi tisztségviselő, a városi polgármestere és a helyi református valamint az ortodox tiszteletes urak is részt vettek. A traktorforgalmazót nagyszámú közönség várta. A traktorokat a város központjában állították ki és a nagyszámú tömeg mellett a rádió és a tévések,valamint több sajtóorgánum – úgy a román mint a magyar – is jelen volt.
A traktorgyártók nagy örömét váltotta ki, hogy a gazdák érdeklődése nemcsak a kiállított 25 és az 55 LE erőgépekre terjedt ki, hanem az egész termékskálára, így a 35 LE, 45 LE, 65 LE, 90 LE erőgépekre is. Külön örömre szolgált, hogy a gazdák számára már biztosíthatják a 110 valamint a 150 lóerős erőgépeket is, amelyek már túl vannak a hazai "homologálás" tekervényes folyamatán.
Amint a kolozsvári MPP elnök Keizer Róbert úr az Erdélyi Polgárnak elmondta: "a vidéken dolgozók számára egy fontos lépésnek számít, hogy a polgári párt kezdeményezésében és szervezésében Erdélyben hat forgalmazóközpontot állítanak fel, amihez sikerült a HOYO traktorgyár igazgatónőjének a Denisa Vasilescu-nak és a kínai partnereknek is a hozzájárulását megnyerni. A MPP gazdasági programjának az egyik projektje valósult meg, de jönnek a többiek is. Ezekhez az erőgépekhez a gazdák a "rabla" programhoz hasonlóan juthatnak hozzá a HOYO révén! A gyár átveszi a régi traktort és értékkülönbséggel számolva adja a HOYO traktort. A most beindult első traktorforgalmazóhoz két erőgépet helyeztek ki a HOYO-től egy 25 LE és egy 55 LE"

— Kolozsvári Rádió, polgaripart.ro

admin
 

>