Közlemény

 

A Magyar Polgári Párt gyergyószentmiklósi szervezete felháborodással értesült Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsa elnökének legutóbbi megnyilvánulásáról, amikor erőszakkal eltávolíttatta az ülésről Árus Zsoltot, a Magyar Polgári Párt tanácsosát.

1989 előtt Ceauşescu és elvtársai a Szekuritáteval a Duna-csatornához deportálták az ellenvéleményüknek hangot adókat, huszonkét évvel az úgynevezett rendszerváltás után pedig erőszakkal vitetik ki a teremből azokat, akik nem hű pártkatonaként tapsolnak vagy – urambocsá’ – nem vezényszóra emelgetik a karjukat szavazás gyanánt a megyei tanácsban. Árus Zsolt önkormányzati képviselő kritikával illette a megyevezetőt és az RMDSZ hazug, mérgező (ciános) politizálását, Borboly Csaba pedig, aki nem megyei elnökként, hanem megyei első titkárként viselkedik, ezt nem tűrhette!

A Magyar Polgári Párt gyergyószentmiklósi szervezete elítéli Borboly Csaba egész tevékenységét. Az, aki tizenöt-húsz fős sajtóirodát működtet csak azért, hogy az ugyancsak letűnt időkre emlékeztető személyi kultuszát propagálja, illetve, hogy palástolja már-már legendás műveletlenségét és kulturálatlanságát, nem való Hargita Megye Tanácsának elnöki székébe. A Magyar Polgári Párt Borboly Csaba esetéből kiindulva elítéli az RMDSZ egész káderpolitikáját, amely felkészületlen, fél-analfabéta, de annál gátlástalanabb személyeket juttat felelősségteljes tisztségekbe. Éppen ezért, a Magyar Polgári Párt gyergyószentmiklósi szervezete továbbra is sürgeti a posztkommunista korszakban kialakult demokrácia-deficit megszüntetését és magyar közösségünk felemelkedését szolgáló erdélyi magyar rendszerváltást!

a Magyar Polgári Párt gyergyószentmiklósi szervezete

Gyergyószentmiklós, 2011. november 1.

MPP-PRESS

admin
 

>