2

A komcsik kéjes alázása – avagy hogyan is segítettek a magyar szocik a jó öreg Szilágynak – Mandiner TV

Ergé kollega hívott fel minket csütörtök este, hogy azonnal kapcsoljuk be az internetet, mert a parlamentben szopatják a szocikat. Ekkor zajlott ugyanis a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvénytervezet általános vitája, amely leginkább arról szólt, hogy mindenki a teljesen szétesett szocikat oltotta.

Az MSZP vezérszónokként a Harangozó Gábor nevű szerencsétlen bobit, a Harmadik Évezred-Harmadik Hullám Platform alapítóját küldte a frontvonalba, hogy felvegye a harcot az olyan súlyos arcokkal, mint Semjén Zsolt és Zagyva György Gyula. Harangozónak Göndör István sietett a segítségére, aki elmondta, hogy ő is nagyon szereti a hátéemeket, például egy csomó EU-s kiadványt vitt nekik. A vitát Nyakó István nácizása és Dúró Dóra izraelizése zárta. Gyurcsány Ferenc nem volt jelen.

mandiner.blog.hu

admin
 

 • egy hátéem szerint:

  Fantasztikus, hogy milyen messzire nyúlnak az eremdéesz csápjai!
  Az már csak hal a tortán, hogy ez a bizonyos Gőgös Zoltán is éppen Lukács esperes elvtárs (Szilágy megye református esperese-sic!) személyében találta meg az információ tiszta forrását.
  Rosszindulatú félretájékoztatással leporolnak egy két éves ügyet, amelyet annak idején az empépések csípőből tüzelve leszereltek.
  Sőt, maga az érintett -Csóka Tibor- is beismerte félszájjal, hogy a megyei elnökség inkább az eremdéeszes szavazók távolmaradásán úszott el, mint a Papp Laliék (le)szereplésén. Ha a témát valaki le akarja “csekkolni”, nézze vissza a sarmasági.ro idevágó anyagait.
  (Hőzön)Gőgös Zoltán képviselő úr számára pedig lenne egy szerény javaslatom: építsen csak népkonyhát a saját választóinak, és etesse őket sok-sok autónyi kiadvánnyal.

 • http://sarmasagi.ro/42/csoka-tibor-interjuja-a-kronikanak-2008julius-3-i-szam-harmadik-oldal-reszlet szerint:

  http://sarmasagi.ro/42/csoka-tibor-interjuja-a-kronikanak-2008julius-3-i-szam-harmadik-oldal-reszlet

 • >