Kattanj rá a természetre! – Liget Fesztivál Szilágyperecsenen

 Mohu03 Május 15-16-án a Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (SzIT) és Szilágyperecsen Község Polgármesteri Hivatala megrendezi a Liget Fesztivált. A „Kattanj rá a természetre!" jelmondattal és „Barátokat hozz, élményeket vigyél, és csak lábnyomokat hagyj!" felhívással ellátott rendezvény igyekszik eleget tenni a zöld fesztiválok minden kritériumának.
A szervezők színes programmal várják a résztvevőket, mely az állandó programok mellett a környezetvédelmi képzéseket, koncerteket, vetélkedőket, hagyományos bemutatókat és az éjszakába nyúló bulikat egyaránt magába foglalja.
A rendezvény szombati sztáregyüttese, a jól ismert magyarországi zenekar, a Kerozin lesz, vasárnap a Cross zenkar lép fel, míg a Road Players a szombat éjszakai buli hangulatáról gondoskodik.

A fesztivál egyik legérdekesebbnek igérkező programja, a Paraszt Olimpiának elnevezett megmérettetés lesz, mely ügyességi vetélkedők sorozatából tevődik majd össze. A parasztolimpiára ifjúsági csoportok nevezhetnek be. A vetélkedő elsődleges célja, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét arra, hogy léteznek a virtuális világ nyújtotta szórakozási lehetőségeken kívüli, a természetben környezetbarát módon lebonyolítható szórakoztató vetélkedők is.
A vetélkedőre 10 fős csapatok nevezhetnek be május 13., 20:00 óráig a jelentkezési lap kitöltésével, amely a SZIT honlapján megtalálható.

www.szit.ro, erdely.ma

admin
 

>