76

Locuitorii din Sarmasag, obligati sa plateasca Politia Comunitara

un articol de A.V. (30 Aprilie 2010)
Locuitorii comunei Sarmasag vor scoate din buzunare in fiecare  an cate 60 de lei pentru plata celor noua politisti comunitari care  vor asigura paza si ordinea pe domeniul public. O taxa similara,  insa cu 20 de lei mai mica, le-a fost perceputa si in 2009, pentru  sustinerea financiara a Serviciului de Paza din cadrul Primariei,  care isi desfasura activitatea numai pe timp de noapte.

“Fostul serviciu, care functiona numai noaptea, s-a dovedit a fi  ineficient, motiv pentru care de aproape un an si jumatate incercam sa infiintam posturi de politisti comunitari. Agentia Nationala a Functionarilor Publici nu ne-a dat voie decat in luna decembrie a anului trecut, cand au fost deblocate 12 posturi. Desi au fost ocupate doar noua dintre acestea, ne descurcam”, ne-a declarat primarul de Sarmasag, Dombi Attilla.

Potrivit spuselor sale, Politia Comunitara din comuna a fost dotata si cu o masina pentru interventii, donatie a comunei Bodelshausen, din Germania, cu care localitatea Sarmasag este infratita.

“Taxa pe care am introdus-o nu este o avere. Sunt doar 5 lei pe luna, adica jumatate din pretul unui pachet de tigari, un efort financiar mic pentru ca locuitorii comunei sa se stie in siguranta”, a mai spus edilul.

Spune-ti parerea

bravo mai pui de ioana/sarmasagan/30 Aprilie 2010 10:33

Daca platim aceasta taxa , in caz de spargeri de masini,case,fereste Doamne de pivnita ,consiliul local sarmasag il despagubeste pe cel vizitat de hoti?

5 aici 5 dincolo,nu sunt o avere!//30 Aprilie 2010 10:49

cu 600 de lei , iti montezi un sistem de alarma si macar esti protejat ,nu arunci bani pe fereatra,in caz de ceva nu va va despagubi nimeni.

//30 Aprilie 2010 13:43

Asa,platitii din buzunarul vostru ca sa va o traga tot voua pt orice maruntis…

/memo/30 Aprilie 2010 19:27

60 lei pe an este o suma corecta, daca oamenii isi fac treaba cu simt de raspundere! Prin Sarmasag umbla tot felu de tigani din Dersida.

//30 Aprilie 2010 21:07

60 de lei ma boule scrie in ro sau vrei in hu

Forrás: magazinsalaj.ro

admin
 

 • egy helybeli szerint:

  ki szavazta meg es mikor a polgarorseg kolcsegveteset hogy mennyibe kerul ez majd a kozossegnek.

 • Kerdes szerint:

  Szerintem feltevodik egy nehany kerdes amire eddig meg nem kaptam valaszt.

  1). azok a szemelyek is kel fizessek ezt a dijjat akik nem Sarmasagon laknak, dolgoznak hanem sokkal tavolabb ez havonta 1 -2 alkalommal mennek haza 1-2 napra?

  2). “Locuitorii comunei Sarmasag vor scoate din buzunare in fiecare an cate 60 de lei pentru plata celor noua politisti comunitari care vor asigura paza si ordinea pe domeniul public.”

  Nem tudom pontosan hogy van a megszavazott torveny de ez a fenti idezet is felvet egy problemat.
  Egy maszuletett csecsemo is sarmasagi lakosnak szamit, szoval o utanna is kel fizetni azt az evi 60 lejt?

  3. Ugy tudom hogy a szemet dijjat is lakosonkent kell fizetni. Mivel azok akik mas orszagban/varosban dolgoznak nem szemetelnek itthon Sarmasagon, nekik miert kel kifizetni ezt a dijjat?… szerintem ez elegge elent mond a logikanak mert ok nem otthon szemetelnek, hanem ott ahol epp dolgoznak/laknak.

 • bogi szerint:

  Enyhen tajekozatlan es durvan felretajekoztato a sarmasagi primar ebben a temaban (is):
  1.-Sarmasagnak nincs nemetorszagi testvertelepulese
  2.-csakugyan meghivtak egy sarmasagi kuldottseget Baudelshausenbe (Soltvadkert testvervarosa), es csakugyan adtak a vendeglatok bizonyos penzbeli donaciot, es azon vasarolta a primarunk a kiselejtezett policaj-jarganyt.
  (Nem hiszem, hogy a vendegszereplo kis tanccsoportunknak ez lett volna az alma!)

 • Válasz szerint:

  …a kérdésekre.
  1).a dij nem személyekre van kiszabva, hanem családra
  (gosodării), tehát a hires tolluscsendőrök nem személyi testőrök (kivétel a primárunk), hanem a gazdaságok biztonságára vigyáznak. Tehát, ha te nem is tartózkodsz Sarmaságon, a házad itt van.
  Következésképpen: fizetsz mint a katonatiszt!
  2).ez nem törvény, hanem (szerintem legalábbis) egy átgondolatlan sarmasági tanácsi határozat.
  3).ezt viszont jól tudod: a szemét-dijjat személyre szabva fizetjük, ami a tanácsosok egy másik diploma munkája. Ezt azzal magyarázta meg az észkombájvún primárunk, hogy veszteséges a szemétszállitás ( sokan nem fizetik), és ilyen módon lehet növelni a bevételt. Okos, nem?
  Különben, azt nem várhatja el senki, hogy a tanácsi alkalmazott (dijbeszedő) számon tartsa, hogy ki, mikor, mennyit tartózkodik otthonában. Ha Sarmaságon
  van bejelentett lakhelyed, szerintem normális, hogy az adókat és járulékokat itt (is) fizesd.

 • primar szerint:

  Tevecc bogi!
  Aszt a pizt zsuzsany zsolti meg faszi gyuri kapta a bogracsosir amit ott foztek

 • VALAKI szerint:

  A SARMASAGI NEPNEK NEM JO SENKI.HA LUSTA MIND ZOLI AZ VOLT A BAJ HA UGYES MIND DOMBI AZ A BAJ .IRGYEK ES ROSZABAK MIND A SARMASAGI NEP NEM LETEZIK

  • sanyi szerint:

   egyetertek az elottem szoloval de3 azert senki sem veszi a faradtsagot hogy csinaljon valamit ha pedig valaki csinal valamit azert rossz szerintem ilyen paraszt nep nem letezik meg egy a vilagon!!!!!!!

 • admin szerint:

  Mindkét oldalnak: KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKIT megkérek arra hogy hozzászólásával maradjon a normalitás, kölcsönös tisztelet és emberségesség határain belül.

  Használd továbbra is szabadon véleményed közlésére jelen blogot, de soha ne próbálj visszaélni vele !

  Köszönöm.

 • !yy szerint:

  Igazad van valaki! Miert piszkalodnak nem ertem en sem , de annyit tudok hogy jobban nem csinalnak!
  Nemtudom miert nem birjak ki meg 2 evet aztan ha nem tedszik a sarmasagiaknak Dombi valasszank egyet Homolulubol az talan jolessz.Ilyen mint a sarmasagi nep ,, tisztelet a kivetel,,a legritkabb faj, gyulolkodo, irigy, minden ami rossz meg lehet bennuk tanalni.sajnos!!!!

 • sarmasagi szerint:

  szerintem !yy te nem is vagy sarmasagi vagy nem szereted a fajtadat egy cseppet se.rosszul nevelhettek.nem?

 • empépés szerint:

  meg ket ev?
  lelopja a halotrol a szemfedelet!

 • hat igen! szerint:

  szep itt irja hogy havi 5 lejt kel fizetni vagyis evi 60 lejt csaladonket de akkor vegyuk azt is figyelembe hogy agostonek is 60 lejt fizetnek a hivatalnak az iskola udvarert. szerintem nagyon nagy a kulombseg amit az emberek kel fizesenek az nagy mert mostani helyzetbe sokcsaladnak az a havi 5 lej is isokat tesz de agostoneknak szerintem lenne penzuk hogy tobbet fizesenek. de ezert a helyzetert a draga polgarmesterunknek kel koszonetet mondani! BRAVO DOMBI !!!!

 • valaki szerint:

  a privatok tobb pazapenzt fizettnek .
  a masik ne nagyon irigyejetek ti agostoneketan van azoknak a fejukon eleg ,egy ilyen ceggel gond van problema annyi embert dolgoztatnak stb. Es a lehetoseg mindenkinek megvan , ok mertek belevagni es csinaljak a dolgokat . Ha olyanok lennenek azt a tobb 100 munkast Karasztelekrol hoznak nem a sarmasagonak adna munkat.
  Empepesnek pedig ! egy ilyen embernek mind te szerintem a szemfedot megvenne Dombi nem el lopna. Ja es az utobbi 20 evbe? Minden ok volt?Persze a szemfedo mindenkinek a szemin volt nem latott senki semmit. Csak jol csinalja Dombi ,hogy elopja!

 • empepes szerint:

  Neked nem csak szemfedod van, hanem esztompitod is.

 • karasztelki szerint:

  en bizon nem dogoznek agostonknak meg mas karasztelki se

 • admin szerint:

  Vigyázz az off-topicolással !

 • HAMSTERY MAFIA szerint:

  A SARMASAGI NEP MINT EGY KOCSOG HUJE ALLAT , DE AZERT VAN KOZTUK KIVETEL IS . PLDA DOMBI JANOS ATTILLA

 • egy sarmasagi szerint:

  igen mert ate fajtad mafia

 • sarmasagi no.1 szerint:

  te vagy kocsog allat te fasz,nem a sarmasagiak.

 • admin szerint:

  Hátrább az agarakkal emberek !

  Mindenkit megkérek arra hogy maradjunk a normális beszéd mellett.
  Köszönöm.

 • valaki más szerint:

  Ha már ennyire offolunk, akkor hadd szóljak már be azért, hogy nyugodtan meg lehetne tanulni helyesen írni, még Sarmaságon is. Ha valaki véleményt alkot valamiről, akkor azt legalább helyesen és okosan tegye, amolyan “körülnézek a hegyről” és “megvizsgálom minden oldalát a dolognak” módon. Lehordjátok a sarmasági népet, mikor semmivel sem vagytok jobbak annál, mint amiről ti beszéltek. Akkor hol is tartunk?

  Összetartás kéne, nem egymásra ujjal mutogatás ill. lehordás. Off/Uff, én beszéltem…

 • R szerint:

  A csendorseg jo dolog, csak nem nagyon ertik meg a dolgukat, de majd belejonnek.
  En azt tanacsolnam hogy nem kene csak az autoba uldogelni es onnan bamulgatni. Ha mas falvakat latogatnak akkor ertheto de Sarmasagon jo lenne ha gyalog is jarnanak neha neha. Meg Angliaban is van biciklis meg gyalogos rendor.
  Tobbet kellene foglalkoztatni oket nem elhanyagolni hogy azt csinaljanak amit akarnak, de ez is a tanacsosok dolga lenne, nem csak az o hibajuk. MOndjuk ennyi fizetesert nem sokan vinnek a boruket a piacra, de azert vannak rosszabb helyzetben elok is Sarmasagon, ez nem lehet kifogas.

 • R-r szerint:

  A fentebbi beírónak a logikája enyhén sántit: egy demokráciában a militarizálás nem elfogadható.
  Ha Sarmaságon ezt erőltetik, azt jelenti, hogy ott sántit a demokrácia.

 • R szerint:

  egy mukodo demokraciaban igen! De te hol elsz? hol van itt mukodo demokracia? Egy mukodo demokraciaban jobb az emberek biztonsagerzete, de itt csak egyre rosszabb lessz mert a szegenyseg noni fog rohamosan!
  En igenis azt mondom ha jol vegeznek a dolgukat sokat javulna Sarmasagon a kozbiztonsag es a biztonsagerzet!
  Sajnos manapsag mar senki nem meri kiengedni a gyereket egy biciklivel az utcara stb…
  De en ugy vettem eszre hogy meg nem nagyon ertik a dolgukat, JOBBAN kellene oket ellenorizni!!!! (de ez nem az o hibajuk)
  Azt is hallottam hogy ezert meg azert a penzert mit varunk toluk? Ez hulyeseg!!! H valaki ezt mondja akkor mert ment oda, ki lehet lepni, vannak sarmasagon sokan akiknek jol jonne egy ilyen lotyogos munkahely.
  Az autot meg csak akkor adnam a segguk ala ha Ilosvara, Majadra kell menniuk. Sarmasagon csak hadd gyalogoljanak, rajuk fer, meg ra is ernek!

 • R-r szerint:

  Addig mig a szolgálati szabályzatukat Dombi meg Csobánka felügyeli, addig ezek a modern tolluscsendőrök a hatalom segge-vége lesz.

 • V -v irta szerint:

  dombi setudja megmagyarayni hogy minek tette ki 9 evutan ajomester trakt-orost tan nem lehetett meg veni agyereket

 • ?! szerint:

  Kicsit bovebben V-v! el magyaraznad mirol is van szo,mert nem egeszen tiszta a kep elottunk?
  Koszi!

 • V -v irta szerint:

  Szerintetek nem tiszta a kep de mi szerintunk nagyon is tiszta ****nagyon rosz dolog ha az aki vezet egy nagy kozseget ijen rosz a latasa ****ez meg avakoknak is nagyon eles kep nektek nem“`nez utana miert volt siten az uj traktoros vagy igy az igazi 000 most-jo acsapat +1 -sittes mutas peldat az ijenektol meg lehet tanulni ***

 • cien szerint:

  A traktoros a NAGY VONATRABLASBAN vett reszt ha jol tudom.De te sose akadj fel ezeken a dolgokon amig egy buntetett eloeletu polgarmester ANGAZSALTA.

 • ?! szerint:

  Na jo… magyarazza mar el vegre valaki mirol is van szo!

 • V -v irta szerint:

  Igazad van cien ez csak hab a tortan ”ezen nem is szabad fent akadni ;az csak piskota ahoz kepest amit tud igazan agyerek

 • cien szerint:

  Hat igen!!A szomoru csak az hogy ehez az egeszhez a Sarmasagi nep csak aszisztal.Pedig ha tudnak hogy a Sarmasagi zsebekbol mennyi lovet lopott ki!!Es meg mennyit ki fog!!De amig ijen tanacsos urak vannak mind pld. Boti,arva karcsi,seres es meg jo nehany,addig ez lessz.Nem hiaba hivja JUDEMERAJNAK egy baratom oket.Ott aruljak el a sajat veruket ahol tudjak.

 • Kritikus JUDEMERAJOS szerint:

  Egy kisse eltavolodtunk az eredeti tematol (Politia Comunitar)… de cien gondolatat kibovitendo el sem tudjatok kepzelni milyen penzek forognak meg a polgarmester “tollaba”. Sajnos az egesz pajazati handabanda ugy mukodik, hogy tobbekkozott az RMDSz altal iranyitott palyazati hivatal kiutalja a palyazaton megnyert penzt de annak bizonyos szazalekanak (15-20%) “vissza kell jusson az rmdsz kasszajab”(persze ez nem hivatalos). Hogy az a penz utanna hova jut … csak az “ugyes” romanberenc seres denes “baratunk” mondhatna meg, vagy a tetves polgarmesterunk a seggnyalo tanacsosaival (nem mind azok), sajan az a par aki tenyleg a falu erdekeit tartana szemelott el van halgattatva (lasd Kovacs Szabolcs, Zsurzsan Zsolti – mondtam rovid a lista). IGEN en is rmdsz-es vagyok, az RMDSZ egy szukseges rossz, sajna jobbat meg nem talaltak ki.

 • tanácsos szerint:

  El vannak hallgattatvaaaa?…
  Hát hova lett a híres eremdéeszes szólásszabadság?!

 • sarmasagi szerint:

  Az man regen volt. Mostanaba a hatalomfitogtatas meg az onbiraskodas a divatos Sarmasagon.
  A vilag szegyene amik itt tortennek!
  Dari Tamacs Rmdsz elnök meg tanacsos az RMDSZes Dombi primar baratjaval a nyilt uccán veszekednek meg verekednek valami suhancokkal.
  Ere varjatok gombot JUDEMERAJOSOK !!!!!!!!!!

 • elkoltozott szerint:

  Ez sracok eleg baj!Ha ijen vezetoitek van mit vartok a porneptol.Hogy egy part elnok ijet csinaljon,nem hiszem el.Ja es a falu elso embere a polgarmester is.Ez mar durva.Komolyan mondom szegyellem hogy Sarmasagon szulettem.

 • valaki szerint:

  Ez a Dari fiu egy idegbeteg vadállat.
  Egyik szomszédja mesélte nekem, hogy mit csinált a saját kutyájával.
  Szóval, valamiért megharagudott a vadászkutyájára, megfogta és a lábánál fogva verdeste a fődhöz.
  A kutya csak nem akart kimúlni, hát vette a puskáját és beléeresztett két golyót
  Ilyen egy igazi vadászember?
  Ki adott egy ilyen idegbolndnak fegyverviselési engedélyt?
  Vigyázat, közveszélyes!

 • admin szerint:

  Ha már ilyen dolgokat állítasz valakiről, bárkiről akkor legyen legalább annyi bátorságot vállald a saját neved valaki!

  Vigyázat emberek az off- topikolásra, nagyon eltértetek aktuális témától !!!

 • elkoltozott/nek szerint:

  Inkabb orulnel hogy nektek sarmasagiaknak is van egy mini RAMBOTOK.
  Uccai bunyos, lovoldozos, autos kaszkador.

 • egy szülő szerint:

  Akár vicces is lehetne ez a Rambós jópofizás, ha a mi gyerekeink is nem kerűlnének képbe.
  Igy én nevetés helyett inkább aggódok, hogy ilyen példát mutat egy pedagógus, egy igazgató.

 • hadjuk szerint:

  Eggyes szulo nemlat az orraig!!! Egy nap menjen az iskolaba es nezze meg a mai gyerek hogy viselkedik mit csinal az iskolaba!!!!Sajnos egy ilyen mint dari tul keves lenne a nevelesre.Ide Hitler kellene.

 • ne hadjuk szerint:

  Na ne maaaaaaaannnnnnn!
  Az iskolat nem koncentracios tabornak es nem is csaladi vallalkozasnak talaltak ki!Ha nem bir az idegeivel az ilyen”pedagogus”akkor terjen att mas pajara peldaul boxolonak vagy menjen el a politia comunitarahoz dolgozni ott ugy is magafajta verolegenyeket kap majd!
  Nem csak a szulokkel van a baj! Az iskolanak az a lenyege,hogy megtanitsa a gyerekeket a jora,irni olvasni,viselkedni,de addig meg az eretsegin olyanok kapnak nagyon jo jegyeket akik romanul meg csak meg sem tudnak szolalni,a nevuket is csak telefonos segitseggel tudjak le irni mert valamejik segnyalo ivadeka,addig ne beszeljunk csakis szuloi hibarol!
  A gyerekek meg ugy viselkednek ahogy az iskolaban hagyjak meg tanitjak oket,amilyen peldat allitanak a kornyezetuk vezeto figurai!
  Ha verekedest,lopast,megfenyegetest,segnyalast,szexualis aberaltsagot,igazsagtalansagot kapnak peldanak akkor ok miert viselkednenek maskent?

 • xyz szerint:

  milyen verolegenyek vannak a comunitarosoknal?

 • admin szerint:

  Utolsó figyelmeztetés !

  Minden hozzászólót még egyszer és ezúttal utoljára figyelmeztetek: kerüljék az off- topikolást !
  Minden, az aktuális témához nem szorosan illeszkedő hozzászólást törölni fogok, ezzel együtt pedig ki fogom tiltani magát a hozzászólót is a rendszerből !

  Köszönöm a megértést.

  Admin.

 • kerdezo. szerint:

  adminhoz//
  nem lehet uj topicot nyitni a temarol?

 • admin szerint:

  Miféle témáról ?

 • cien szerint:

  Na majd megmondom mifele temarol!!Itt ez a kocsog iskolaigazgato,aki csak ugy orokolte a posztjat Gavristol mert ugy akartak Seresek.Most mar ott tartunk hogy kezdi kinoni a melenyet s ezert nem bir magaval es uti veri a vedtelen suhancokat mert idegbeteg,mind fentebb irjak.Itt meg kepbe jon korupt polgarmesterunk aki mar annyit lopott hogy o sem tudja mennyit,de csak azert mert az ejszakai bulikon elissza az eszet.Szerintem ennyi topiknyitonak eleg is lenne,mert ha elkezdem az alamuszi tanacsosokat akkor sosem erek a vegere.

 • quad szerint:

  cien te magad is eleg jo tema lennel “te kocsog”, nem tudom miert nem lettel te iskolaigazgato vagy primar “lehet hogy gyenge a fejed” vagy nem orokoltel egy jo posztot.Az ilyen kinyilvanulas elegge egy paraszt kocsogre utal vagy “idegbetegre”. Meg sokat kell tanulj cien vagy cian aki magat es masokat is megmergez!!!az ilyen megnyilvanulassal.

 • V -v irta szerint:

  quad draga gyerek komolyan mondom ez a megnyilvanulas nem fer/nagyon elter a tematol majd a jovoben minden kiderul de lehet hogy meg nagyon sokan nem tudnak nyugodtan aludni sarmasagon mert erzik a vesztuket es ezert is lesznek idegbetegek minden ember cserelheto es remelyuk ez megfog valosulni ajovoben./,,mpp/elonyben

 • Kritikus JUDEMERAJOS szerint:

  Tisztelt quad, soraidat olvasva az ertelmi szinted (IQ)a noveny es az eticsiga szintjen mozog. Szerintem te vagy az eszleny polgarmesterunk fia vagy, vagy a koreiben mozoghatsz.
  Cien-nek sajna igaza van, e tisztelt igazgato urnak az idegei egy “kisse” tonkre vannak menve. Sajnalatos dolog hogy a gyerekeinknek egy ilyen paros (igazgato+polgarmester) mutat peldat, lessz peldakepe.
  A szomoru teny viszont az, hogy ma Sarmasagon sem az RMDSZ sem az MPP koreiben nem talalok olyan embert aki meltan tolthetne be a polgarmesteri pozociot.
  Lassan helyhatosagi valasztasok lesznek …

 • admin szerint:

  Hozzászólói kérésre új topikot nyitottam, fokozottan kérek minden vonatkozó véleménynyilvánítást a következő helyen eszközölni:

  http://sarmasagi.ro/3347/mifele-temarol

  Köszönöm.

 • V -v irta szerint:

  szerintem a falu kaszajabol mas ember is tudna ugy vezetni mint a jelenlegi vezetoseg mert a mai helyzet sarmasagon ,amegmaradt penzt az aszfaltozasbol ,,pl lompert es sarmasag ,nem ,,leaszfaltozott,,utcak penzebol ,strandokon vezetik ,eszik deegyszer tele lesz a nagy pocakjuk es akor remelem hogy oda is csinalnak

 • xyz szerint:

  Azt tudja valaki hogy vajon ki kerul ki a comunitarosok kozzul.Allitolag leepites lessz.

 • empepes szerint:

  Ezek meg eggyelore szupertitkos infok.
  A radiosanc meg az udemerajos megyei partlap 25/30 plussz alkalmazotrol beszel akiket ki kell tenni.
  Hiheto is mert dombi minden plakat ragasztojat leangazsalta. Ket ev alatt megduplazodtak a primariasok.
  Ezeket kell lapatra tenni. Ha ket ev mulva megint ugyesen kampanyolnak es vissza valasztjak a primarjukat akkor majd vissza angazsalja oket.
  Ugy hogy NYALASRA FEL ! ! plakatragasztok.

 • sarmasági szerint:

  HMM-nek!
  Igazad van: abba kellene hagyni a piszkálódásokat.
  Mikor nem lesznek a hatalmon lévők részéről basáskodó önbíráskodások és egyébb önkényes megnyílvánulások, még el sem kezdődnek a “piszkálódások”.
  Tehát, hátrább az agyarakkal főnök urak!

 • V -v irta szerint:

  xyz-nek////lehet hogy megsem lesz leepites mert nyer az MPP ////

 • jottment szerint:

  Ha olyan ugyesek a Sarmasagiak mert nem mutatjak meg mit tudnak,mert ha a polgarmester a csillagos eget is lehozna az sem lenne eleg,nem az kell nezni hogy milyen elete volt hanem hova jutott,hajra DOMBI LEGKOZZELEBB IS OSSZEFOGUNK!!!!

 • sarmasági szerint:

  De még hová fog jutni!
  (ha a fennvalók is megsegítik…)

 • kolozsvari szerint:

  dombit a szeku javaslatara seres denes tette polgarmesternek sarmasagon.

 • cien szerint:

  Es o is fogja majd levaltani!!!!!

 • cien szerint:

  Ugyan ugy fog jarni mind Majszter.Csak lehet hogy durvabb lessz az eltavolitasa!!

 • admin szerint:

  Hé emberek !

  Eltévedtetek aktuális témától !

  Ezt utolsó figyelmeztetésnek szántam. Amennyiben tovább folytatjátok akkor kénytelen leszek zárolni aktuális topikot is.

  Előre köszönöm a megértést.

 • sarmasagi szerint:

  meg nem lett DOMBI polgarmester mert nem lehetett leaszfaltozni az utakat nem futotta a penz?haggyuk mar a dumat inkabb orulnenk hogy nem jarunk terdig ero sarba.

 • v -v irta szerint:

  akor csak orulj sarmasagi meg aholdon nem jartal lehet neked enyi eleg

 • Vesszen szerint:

  Ez teljesen normális abban az esetben,ha a Polgárőrök nem a Hangoverben és a Pekónál kávéznak a munkaidejük alatt.

 • valaki szerint:

  csak nezzetk meg azt a szedett-vede(l)tt bandat a polgaroroknel

 • valaki szerint:

  ugy hallotam hogy mar valaki ki is lepett toluk es csak 8-an vannak

 • egy adófizető szerint:

  8 ingyenélő, seggnyaló senkiházi! Az kéne fizesse, aki kitanálta őket.
  Az én adóiejeimből nem sokáig páváskodnának.

 • csoka d szerint:

  mind hüjék vagytok

  • admin szerint:

   Ugye nem (nagy baj) kedves hozzászóló ha megkérném arra hogy véleményét, bármi lenne az, minimum a helyesírás szabályaival harmonizálva tegye közzé blogunkon?

 • senzatie szerint:

  bataie intre comunitari

 • >