Orbán Viktor: Történelmi választás volt – film

Orbán Viktor megköszönte és gratulált a választóknak a történelmi eredményhez, amelyet 1956-hoz hasonlított, mondván, a magyarok ismét felemelték a fejüket és ítéletet mondtak. Soha ennyien nem dolgoztak, soha ennyien nem szorítottak, és nem imádkoztak a változásért mint ebben a választási kampányban – tette hozzá.

Orbán kijelentette: Magyarország polgárai legyőzték a reménytelenséget, megmutatták, hogy Magyarország egységes, Magyarországban van erő, Magyarország munkát, rendet és biztonságot akar, nagy dolgokra képest, ismét jó magyarnak lenni. Magyarország felemelt fejjel tért vissza a történelem főutcájára – fogalmazott.

Mutassuk meg magunknak, hogy nem egyszeri fellángolás volt, ami történt, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy 2010 is bevonuljon a magyar nemzet nagy dátumai közé. Hallom az öröm hangjait, de életem egyik legnagyobb feladata előtt állok. Ennek a feladatnak a megoldásához szükségem lesz mindenkire – hangsúlyozta Orbán Viktor. Mi magyarok a hűség emberei vagyunk, ebben van minden bizodalmunk – zárta beszédét a Fidesz elnöke.

Duna Tv,  erdely.ma

admin
 

>