Hétfőtől egy más Magyarország

Ha vasárnap cselekszünk, akkor hétfő reggel egy más országban ébredhetünk, az életünk minden területén megkezdődhet a változás — jelentette ki Orbán Viktor a Fidesz—KDNP tegnapi fővárosi kampányzáróján. A Fidesz elnöke leszögezte: elmegy szavazni, elviszi szavazni a családját, szól a barátainak, a szomszédainak, az ismerőseinek, hogy menjenek el szavazni.

Orbán Viktor mindenkinek azt javasolta, tegyen hasonlóképp, „menjen el maga is, vigye el a családját, barátait, ismerőseit, mindenkit, akit csak el tud vinni, ne legyen rest, hívja fel a távolabb lakókat, és buzdítsa őket is a változásra, arra, hogy egyik szavazatukat se hagyják elveszni, mindkét szavazatukat adják a Fideszre, a Fidesz jelöltjére, a Fidesz listájára”. Vasárnap a cselekvés vasárnapja, „nagyszerű vasárnap előtt állunk, nagy dolgok vannak készülőben, ne maradjanak ki belőle” — fogalmazott Orbán Viktor, aki az „Itt az idő, Magyarország, itt az idő, magyarok” fordulattal zárta beszédét.

Mesterházy: egy a nemzet

Egy nemzet van, nincs két Magyarország, és aki ennek ellentmond, az ellen határozottan fellép az MSZP — mondta Mesterházy Attila, a szocialista párt miniszterelnök-jelöltje Miskolcon a párt országos kampányzáró rendezvényén tegnap.

Bokros: félnek az MDF-től

A Magyar Demokrata Fórum (MDF) őszinte, kendőzetlen, szakszerű és korszerű programmal kampányol, ezért félnek tőle olyan sokan — jelentette ki a párt miniszterelnök-jelöltje a Borsod megyei Sajószentpéteren tartott kampányzáró rendezvényen tegnap. Bokros Lajost és a párt elnökét, Dávid Ibolyát tapssal fogadta a mintegy kétszáz szimpatizáns a helyi sportcsarnokban. A miniszterelnök-jelölt azt mondta: a közvélemény-kutatások lefitymáló adatait tekintve — amelyek szerint az MDF nem jut be a parlamentbe — felmerül az a kétely, miért kell ennyi energiát pazarolni arra, hogy a demokrata fórumot lelökjék a dobogóról, amikor még „csak nem is ugrottunk bele a vízbe”.

Visszaszerezzük

Megbüntetjük őket, mert mindenünket ellopták, felemeljük a fejünket, és visszaszerezzük a hazánkat — ezekkel a szavakkal zárta Morvai Krisztina Békéscsabán a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos vidéki kampányzáró nagygyűlését tegnap. „Ha ezeket a szavakat az elkövetkezendő két és fél napban elmondják, akkor jó esélyünk van arra, hogy meg fogjuk nyerni ezt az országgyűlési választást, de legalábbis olyan erővel fogunk bekerülni az országgyűlésbe, hogy a programunkat megvalósíthatjuk, és talpra állíthatjuk a kifosztott, megalázott, gyarmati sorba süllyesztett Magyarországot” — ajánlotta a párt államfőjelöltje.

Háromszék , erdely.ma

admin
 

>