17

Íme, itt az alkalom: öntsd ki a szíved ,,valaki -legelső” !

Hogy is van hát Tőkés úrral,hamar le zártátok a topikot,nem kell félni semmitől!
Féltek,hogy ki derül,hogy a ti csapatotokban is van hunyó,vagy nem ?
Admin ,kell hagyni a dolgokat,hogy ki bontakozzanak,ti úgy is szeretitek az embert mocskolni.

admin
 

 • hát szerint:

  Lenne mit irni eggyesekrol,de nem akarok unnepronto lenni,nem a stilusom.

 • valaki masodik szerint:

  hogy is van ez tokessel?valik!En ugy latom hogy te ezen akarsz csamcsogni.ok!Es az hogy is van amikor Marko atyatok elvalt egy par evvel ezelott,s elvette a titkarnojet.Hmm

 • Hun szerint:

  Markó atya nem volt püspök 🙂

 • Avar szerint:

  Dombi sem magyar!:D

 • avatar szerint:

  mi van? Dombi elvette tőkés titkárnőjét?
  nem értem, vagy tőkés vette el markót?
  nem tudtok világosan beszélni?
  Na ugyanennyi értelme van avar hozzászólásának is.

 • olvaso szerint:

  Na gyerekek most kerult a kezembe a sarmasagi hirmondo! Mit olvasok benne,hogy asztfaltozasi munkalatok fojnak!Ez mind szep eddig de tovabb olvasva eljutok odaig,hogy kiknek is kell”raportalni” az esetleges nemtetszeseket.Hat kinek?- a Dari Tamas megyei tanacsos urnak meg meg kinek??? Kovacs Gyula HKT tagnak!Na ezt kapjatok ki sarmasagiak! Az elson nem csodalkozom,mert koztudott,hogy sziami ikertestvere a polgarmesternek de a mi kenyeres gyuszinkon? Arulja mar el nekem is,sokat meg elt oreg rokanak,valaki hogy kinek az oldalan all ez a HKT-s fiatalember?! Nemreg ujsagolta valaki,hogy a csillagokat is le szidta a vezetoseg feje folul,meg,hogy sulve fove eggyutt vannak Pusok tiszteletessekkel,most meg azt kell olvasnom,hogy o az akinel nyitott fulekre talal az arulkodo kedvu sarmasagi ember?
  En mar nem ertem ezt a vilagot! Mindenki kepes akar egy aszfaltcsikert el adni a lelket ketszinuskodni?Hat ilyen fiatalokat nemzettunk mi?Szep dolgokat kell meg elnunk oregsegunkre!

 • admin szerint:

  olvaso off-topic vagy !
  Attól tartok, emiatt kénytelen leszek kiseperni hozzászólásodat.

 • valaki"" szerint:

  gzusyika tuttuk nzali vagz”’

 • avatar szerint:

  Püsök tiszteletes haverja Gyuszika? hm…
  Tévedés mert Tőkés Úr hű tanítványa, sarmaságon politizáló, nagydobai Püsök tiszteletes nem követi el azt a hibát, hogy szembe menjen a kenyéradó ( és szép nagy házat adó) Sarmasági nép akaratával.És ugye tudjuk, hogy Tőkés Úrunk szakítása a hites feleségéve és az anyaszent egyházzal, kísértetiesen hasonlít a sarmaságiak szakadásával ugyanis ma már sarmaságon politikai nézetek alapán járunk tempomba is mindazonáltal pofátlanul disszonáns az is hogy az RMDSZ nevelésű Szabó bukott Zoltán valamit Keresztes nem fizetek István karöltve Püsök nem sarmasági Attila mondja meg hogy mi a jó és mi nem.

 • hahaha szerint:

  Szoval te is politikailag jarsz templomba? esetleg meg jeloltetted magad a presbitervalasztasokon is?!
  Tokes L. Urat meg a gyuszikadat azert nem hiszem,hogy egy lapon lehetne emlegetni! Azon kivul,hogy valamikor evekkel ezelott az hir jarta,hogy valni keszul a felesegetol valami nocike miatt,azon kivul semmi egylapon emlegetni valot nem ismerek e ket emberben! Igaz,hogy nem nagyon ismerem a K.Gy. hatteret de abbol amiket a napokban meseltek rolla,szamomra mostmar nem ketseges,hogy mindig oda all ahol langyosabban fuj a szel es egy kicsit melegedni lehet,de hogy mar o legyen a fobesugo az aszfaltozas ugyben ez meg uj az en fulemnek!
  Maskent meg ugy ahogy a roman Dombi lehet RMDSZ polgarmester, a nem sarmasagi Luca I. lehet sarmasagi tanacsos ugy az altalad emlitett szemelyek is vegezhetik nyugodtan sarmasagi kozmunkajukat!

 • kegyenc szerint:

  Igenis haverok a Gyuszi meg a tiszteletes mert hun az eggyik,hun meg a másik otojat látom egymas előtt álni.

 • sarmasagi szerint:

  avatar nagy udemerajos lehetsz mert pont azt a szoveget nyomod a megosztasrol mint amit az udemeraj szajkoz folyton-folyvast a megosztasrol.
  ha pedig nem vagy rmdsz-es zsoldos akkor meg egyszeruen csak gyenge az agyad mert beszedted a kommunistak suket dumajat.ebben a masodik esetben nem ajanlom orvoshoz menj mert az agybajt nem tudja gyogyitani.attol tartok eleted vegeig kenytelen leszel azt elviselni avatar.

 • egy haver szerint:

  Irigykedünk!Az is baj ha valaki szóba áll a Tiszteletes Úrral és azonkivül még Dombival is.
  Anyit meg sugok itt halkan,hogy ne sokan halják,hogy nem kell az a kávés a langyos szél elé áljon,mert nincs rá szorulva a kunyerált munkára mint egyesek,és még meg sem haragszik az RMDSZ-re ha nem isszák a kávéját,meg másokra sem.
  Igen mi van ha Dombi barátja ,vagy bárki,igaz itt Sarmaságon sehogy sincs jól,az a baj ha az ember csinál valamit,de aki csak azt lesi ,hogy más mit csinál,az nem ér el semmit.
  Az aszfaltozással kapcsolatban pedig el kellet volna menni a gyülésre mikor itt voltak Bukarestből és akkor meg tudnátok pontosabban ,hogy miről is van szó,nem amit itt össze habratyoltok.
  Aki pedig azt hiszi,hogy hivatalosan és tisztességesen nem lehet pénzt keresni,az csak saját magából indul ki,mert ahoz volt szokva.
  Kellemes vasárnapot mindenkinek.
  HAJRÁ SARMASÁG !

 • falusi szerint:

  Emberek, azon kell elgondolkodni amit a Tiszteletes ma olvasott a templomba,nem mindeg a hulyeseget folytatni.
  Aki csak teheti segitsen azokon az embereken!!!!
  Aki nem beteg adjon halat a JO Istennek,mert az a legnagyobb gazdagsag.

 • admin szerint:

  Kimentetek mindenféle off-topic irányba emberek.
  Ha így folytatjátok akkor ténylegesen kénytelen leszek jópár hozzászólást törölni.
  Komolyan mondom.

 • ''egy haver''-nak szerint:

  Irigykedik a honaljmirigy nem az egyszerű sarmasagi emer. Oda áll a kávés barátod ahol egy kis méz csordul,a tények ezt igazolják.Ha nem kellene neki viz,áram,kanalizálas meg persze aszfaltos út a tyukházi kúriájához,akkor nem dombinak pitizne,hanem annak akire pont szüksége lenne.
  Fekete munkárol meg eggyetlen beszólásban sem esett emlités,igy hát hajlok arra,hogy azt hidjem,hogy saját magad haverja vagy te egy haver.
  Annak idején miért a K.Z. körül kavarta a szelet? -mert rá volt szüksége a diszkózáshoz stb.stb.stb.
  A beszolásod margójára még annyit,hogy
  A TOLVAJ FÉL A LEGJOBBAN A LOPÁSTÓL,avagy,ha nem vádaskodik senki tisztességtelen munkával akkor inkább halgass és ne áruld el magad.
  Az emlitett gyülésröl,megjegyzem,a sarmasági emberek 90%-a semmit sem tudott!

 • admin szerint:

  Aktuális topic-ot ezennel bezárom mert azt látom hogy felszólításaimat semmibe véve továbbra is teljesen téma mellé beszéltek.
  Köszönöm a megértést.

 • >