Közös levél Lászlónak és Jenőnek

Tisztelt képviselő úr! Kedves László!
Tisztelt elnök úr! Kedves Jenő!

Bizonyára sok sérelem gyűlt fel mindkettőtökben az utóbbi hónapok vitái során, de a polgári nemzeti oldal érdeke az, hogy prominens személyiségei összefogjanak az autonómia érdekében. Ezért arra kérlek benneteket, hogy üljetek le egy asztalhoz és szemtől szembe tisztázzátok a nézeteltéréseket és teremtsétek meg a továbblépés lehetőségét!
A Magyar Polgári Párt megyei elnökeként, megyei tanácsosként egyre nehezebb politikai mozgástérben érzem magam. Súlyos csapás volt számomra és a pártnak is, László döntése, amikor az RMDSZ-el szövetkezett és ugyancsak súlyosan érintett Jenő gyergyói szabálytalankodása, mindkét eseménynek még most is nyögjük a következményeit.
László! Ha túl tudtál lépni azokon a sérelmeken, amelyeket az RMDSZ és Markó okozott éveken át, akkor ezt meg kell tenned a Jenő esetében is!
Jenő! Ha tévedtél, vagy sértettél, akkor kell legyen erőd annak kijavítására is!

Meggyőződésem, hogy a polgári-nemzeti oldal sorsa fontos számotokra és továbbra is mindketten rendszerváltást akartok elérni a hazai magyar politikában ! Ezért el kell ásni a  csatabárdot és magasra kell emelni az autonómia zászlaját! Ezt az RMDSZ soha nem fogja megtenni!
Reménykedve a polgári- nemzeti oldal egységének visszaállításában
Barátsággal
Thamó Csaba

admin
 

>