5

Orbán: Szembe kell nézni a reménytelenség kufáraival

Az elmúlt hét év nem a rendszerváltás része, hanem értelmetlen próbálkozás volt arra, hogy visszaforgassák az idő kerekét – közölte Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a párt ünnepi nagygyűlésén, a budai Várban.

Orbán Viktor szerint ezzel semmi mást nem lehetett elérni, mint tönkretenni milliók életét, munkáját. Kifejtette: Magyarország jelenlegi válsága politikai válság, és éppen a szocialista restaurációs kísérlet okozta.

“A mi bajaink oka az, hogy egy olyan politikai klán uralja az országot”, amely a régi szocialista rend bukásába nem tudott beletörődni – tette hozzá Orbán Viktor – “Vissza kell követelni hazánkat azoktól, akik az elmúlt hét évben tönkretették, napról napra kell felmorzsolni a magyar kormány ellenállását”.

A pártelnök azt mondta: vissza kell követelni a hazánkat a régi világ képviselőitől, “a reménytelenség szánalmas embereitől”, azoktól, akik az elmúlt hét évben tönkretették, akik vissza akarták forgatni az idő kerekét.

Kijelentette: a sorsfordító változás, a nagy megújulás kezdete előtt ez az utolsó március 15-énk. Hozzátette: a jövőt a mában kell megnyerni, ezért napról napra, elszántan szembe kell nézni a “reménytelenség kufáraival”, hirdetni a megújulást, és felmorzsolni a régi világ, vagyis a magyar kormány ellenállását.

gondola.hu


szólj hozzá: Fidesz rendezvény 03.15-én

admin
 

 • erdekel szerint:

  Jo reggelt mindenkinek!
  A magyarveres sarmasagon cimu topikot szeretnem ki nyitni,ami reszben sikerul is,azzal a szepseghibaval,hogy egy jol osszetort fiatalember kepet latom,szoveget hozza meg semmit…
  Az erthetoseg kedveert,tisztelt Admin,legy szives tedd lathatova a szoveget is!
  Koszonom,es tovabbi kellemes napot mindenkinek!

 • admin szerint:

  Kösz hogy szóltál erdekel. Máris dolgozunk rajta.

 • admin szerint:

  Probléma megoldva. Most már az internet explorer is nyitja általad általad jelzett topic- ot.

 • erdekel szerint:

  koszonom! most mar meg tudtam nyitni a topic-ot

 • >