70

Ha már lúd, akkor legyen az kövér !

Jelen vitaindítóm megértéséhez azoknak, akik esetleg nem ismernék az előzményeket, figyelmükbe ajánlanám a következő linkeket:

http://sarmasagi.ro/651/21-szazadi-nak-egyaltalan-nem-mondhato-viszonyok-a-csergetek-utcaban-sarmasagon-ii-avagy-kerek-1ooo-ron-t-a-munka-ellenerteket-a-sarmasagi-rmdsz-es-polgarmesterektol

http://sarmasagi.ro/735/levelet-kezbesitett-ma-a-posta-felado-primaria-comunei-sarmasag-alairta-viceprimar-csobanka-istvan-arpad .

Röviden összefoglalva  a közelmúlt eseményeit, dióhéjban hát elmondanám hogy megelégeltem volt azt, hogy Sarmaság Csergeték utcájának rám eső részén nedves időkben a sártengert tapossuk több évtizede, ezért leköveztettem saját pénzen annak mintegy kb. 50 méter hosszúságú darabját, úgy 5 méter szélességben, kb. 5 cm vastagságban, természetesen egy előzetes és alapos sárletakarítás után.

Ami ezután történt, az nem más, minthogy rá kb. egy hétre kaptam egy szép kis felszólítást (persze teljesen függetlenül első ,,tettemtől”)  a sarmasági polgármesteri hivataltól, az alpolgármester aláírásával, amiben felszólított az előbb megjelölt ,,úr”, hogy fáradjak be a hivatalba mert szerinte illegálisan építkeztem, ti. egy kerítést meg egy ajtót saját tulajdonomat képező ingatlanomra. Törvénytisztelő polgárhoz illően megjelentem fentebb említett hivatalnál ahol kijelentettem hogy amennyiben bármilyen szabálysértést követtem volna el, akkor és azért természetesen kifizetem a rám rótt törvényes büntetést. Rá két napra meg is kaptam az alpolgármester meg egy tanu aláírásával (valami Balog Ibolya nevű az illető) a jegyzőkönyvet ami felszólít arra hogy fizessek ki 1000 ron-t büntetés címén.  Fentebbi második linken meg lehet közelebbről nézni miről is volt szó akkortájt, tulajdonképpen pár nappal ezelőtt.

Miután megvizsgáltattam a dolog jogi oldalát arra alkalmas szakemberekkel, ők arra hívták fel szerénységem figyelmét, hogy ne fizessek semmiféle büntetést sem a sarmasági polgármesteri hivatalnak, sem pedig senkinek, egyszerűen azért mert nem követtem el abszolút semmiféle törvényszegést. Ennek igazolására  természetesen követem (mit is tehetnék?) az ilyenkor szokásos jogi procedúrát, ennélfogva perre fogom vinni a dolgot igazam bizonyítására.

Namármost, jelen esetben (maximálisan) két lehetséges alternatíva következhet be:

1. elvesztem a pert és az összeget befizetem egy, az alpolgármester által megjelölt számlára (ami szerintem egyszerűen nem más mint egy feneketlen zsák, amiből a Sarmaságiak egyszerűen nem látnának semmit),

2. megnyerem a pert, és mivel meggyőződésem hogy amint aktuális topic címében is megjelöltem: ,,ha lúd akkor legyen az kövér”, az illető 1000 ronból le fogok kövezni még 50 méter utat Sarmaság községben (amint azt már egyszer megtettem saját költségre, most másodszor is meg fogom tenni), de ezúttal nem a házam meg a szomszédaim előtti utcát – ott már ugyanis megvan- , hanem ott ahol a legnagyobb a sártenger polgártársaim életét megkönnyítendő ! Ez esetben mit fogok kérni a polgármesterektől? Egyszerű: 2000 ron- t. Ha megadják, ha nem…

Tisztelettel:

Keresztes Zoltán István

Csergeték utcabeli sarmasági lakos.

Hajrá Sarmaság ! Hajrá Sarmaságiak !

U.i.: Szerintetek meg fogják- e adni a pénzt ?

admin
 

 • illegalis szerint:

  nocsak, nocsak… hmmmm, azt mondjak a jogaszok, hogy nem is torvenytelen? ejnye, bejnye… ezt ciobacaval szemben merik allitani???
  majd meglatjak, kinek van igaza. en is turelmetlenul varom a per veget, szerintem a bukaresti birosagig juttok el, esetleg az alkotmanybirosagig.
  de ha megis megnyerne a Pityu, ez mar nem is tudom hanyadik beinditott vagy elvesztetett pere lenne a tanacsnak a ciobanca-epoca alatt.
  mit szol ehhez a prefectura?

 • petem ki van szerint:

  hány topic kell még erről az esetről???????
  Pityu,
  Neked kellene jelentkezni a megasztárba, mert úgy látszik a rivaldafény hiányzik neked.

 • Tyiha szerint:

  Azt mondod Ibolykánk ehhez is ért ??? 🙂

 • Pityu szerint:

  petem ki van- nak,

  akarsz más topic- ot? Ha véletlenül nem lenne semmi ötleted, esetleg javasold az admin- nak kérdezzen rá a polgárokra, milyen téma érdekli őket legjobban Sarmasággal kapcsolatban… Szerinted lenne-e megbeszélendő témája közösségünknek?

  Amúgy meg ha az ember szól két keresetlen szót szerintem nagyon is fontos (közösségi) témákról, máris ezzel a rivaldafényes szöveggel vádolod meg őt persze névtelenül. Ok. Semmi baj, de van- e a ,,pucádban” annyi vér hogy vállalod saját neved alaptalan vádaskodásodhoz?
  Vagy te inkább maradsz a kísértetfénynél valahol a ködös névtelenség, gerinctelenség, gyávaság és bunkóság félhomályában ?

 • sarmasagi2 szerint:

  Senkit sem erdekel masok maganugye es ebbol kovetkezik ,hogy keresztese sem!amikor a torvenyszegest cselekedte senkit sem kerdett meg!nem tudom mit akar ebbol kihozni,mire jo ez ?mindenki mar rohogi,hogy allandoana birosagot jarja!hagyuk mar a gogseget!

 • -TELEPI szerint:

  A KERESZTES ugye nem kozossegi ugy ez a blog pedig a kozosseg ugyet kellene szolgalja!Keresztes ne akarja tisztara mosni magat mert mar keso.Jo lenne vegre olyan temat felvetni ami a kozosseget szolgalja!a keresztese nem szolgalja ez csak ocsarolasra valo tema!

 • + szerint:

  – TELEPI = nagyon minusz vagy aranyom!
  Nezzetek egy kicsit a sorok moge emberek!Nem konkretan keresztes keriteserol van itt szo,hanem arrol,hogy ha ki mered nyitni a szad: johet a bunti!
  Egyszoval a hatami tulkapasokrol!
  A torveny egyforman ervenyes mindenkire,telepire,sarmasagira sot meg a sarmasagi telepire is tovabb menve meg lompertira,ilosvaira,magurahegyire,majadira de meg a partira is!
  Jelentkezzen az a szemely aki az utobbi 8 honapban buntetest,vagy esetleges felszolitast kapott volna az aktualis kozsegi vezetoktol,epitesi engedely ugyben!
  Ha egy azaz 1 valaki is ebben a cipoben jar,kerem jelentkezzen!Bizonyitodjon mar be egyszer,hogy mindenkire ervenyes a torveny minden eggyes cikkeje,nem csak az ellenzekiekre pontosabban az MPP-hiveire.

 • 22 milliard szerint:

  belolem mar nem jut az utakra,ertsetek mar meg.elkoltottek mas celokra.felejtsetek el az utakat mar vegre.jarjatok falabakon ha nem tetszik

 • leszámolás szerint:

  Pityu, ez nem leszámolás,csak kíváncsiak vagyunk, hogy a Tiszteletes Úr párttársadnak sikerűlt-e megértesse veled, hogy ha pofon vágnak tartsd oda a másik orcádat is. De most már látjuk, hogy nem, mert te visszaütsz vagy futsz a bíróságra

 • cien szerint:

  figyelj leszamolos!!! szerintem bandi pityu nem az az ember aki ilyen kis kaliberu emberkevel mind te le al vagdalkozni.o vegig viszi a dolgokat es lapitsatok mert ha vissza ut nagy bajban vagytok hajra sarmasag hajra sarmasagiak

 • ara szerint:

  leszamolas keszulj mert jon a FELSZAMOLAS

 • Pityu szerint:

  Sarmasági polgártársak!

  Mondjátok csak ki szeretné leköveztetni ingyen az utcája (vagy esetlegesen a hegyi útja) rá eső 5o méterét abból a pénzből amit el fogok nyerni az udemerájos polgármesterektől a számunkra ?

 • xp szerint:

  pityukam!ez mar megvesztegetes!nagy diszno vagy a javabol elegge mocskos dolgokhoz nyulsz csak hogy partodat fogjak!ejha milyen ember is vagy, te most aztan vegkep kiderul!mi az ijenekbol nem kerunk akir milyen parti is legyen!

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Megértelek csobanka istvan arpad úr(vagy akárki lennél udemerájos oldalrol). Ha a helyedben lennék, nekem se esne jól hogy valaki megcsinálja azt saját pénzen helyetted amit te nem tudtál megcsinálni állami pénzen. De egy olyan saját pénzen, amit te ki szeretnél szedni a zsebemből és odaadatni egy feneketlen zsákba, fő- fő törvényvégrehajtó szerepben tetszelegvén.
  De nem tenned- e jobban ha inkább komoly dolgokkal foglalkoznál mintsem megprobáld másokra kenni sajat gyengeségedet és bunkóságodat ?
  Az már csak a hab a tortán hogy gerinctelenségedben nem mered vállalni véleményedhez a saját neved.
  Indulatos szavaid téged minősítenek, de ne hidd azt egy percig sem azt hogy pozitivan… Vagy mondjam ki tisztán? Hát magyarul ezt szerintem úgy lehetne megfogalmazni hogy lesz….ad saját magad kicsi fiam.

 • JOSHI BARAT sohw szerint:

  Mindenki figyelmebe!Matol indul a JOSHI BARAT SOHW!A nagy JOSHI szerepebe buj KERESZTES!aki keresi a megoldasokat,orvosoja a problemakat,ha kell akkor adomanyoz, utat epit!Hat csodalatos, mar nagyon reg ilyen jotevore varunk!ilyen blogra csakis ilyen tema illik es ilyen szemelyek mint a nagy KERESZTE A megteveszthetetlen!varjuk a megoldasra varo problemakat jelentkezni lehet szemeleyi titkaranal a nagy ADMINNAL!Jo gyogyirnak talaljuk a birosagi gyogykezelest!ha osszejon a gyogyir uatkat epitunk!hajra joshi keresztes!

 • xp szerint:

  kereszte-nek!nagy tevedes ez a javabol hogy en lennek CSobanka az igazat bevalva szeretnek a helyebe lenni ebbe az esetbe azert ,hogy teged kicsinaljalak!nem latod ,hogy senkit sem erdekel az ugyed aztan vegkep CSobankat nem!ha valami baja van nem uzen mint ahogy azt te teszed!o szerintem nem vesz meg annyi faradsagot sem ,hogy belekukincson ebbe a szenyes topikba!es csak ne nevezgess meg senkit egesz addig amig nem tudod kirol van szo!ne akard mar minden aron lejaratni,de ami a csucs,hogy ilyen aljas,mocskos fegyverhez nyulsz,minden esetre mindez teged minosit es koszonjuk a szanalmas penzosszegedet amit az utra szantal de inkabb jarok es jarunk nyakig mocsokba minthogy ilyen aron aszfaltos uton1szegyeld magad!

 • telepi szerint:

  ne mind bizonygas Keresztes ur mindeki ismer a falubol mar elfelejtetted hogy nemreg meg te is udemerajos voltal sajat magad szarod le jo magasbol hapsikam

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Nem tom ha észrevetted, de nyakig mocsokban jársz te már így is ha csobanka vagy, ha nem vagy az.

  Gondolod hogy mások is abban szeretnének járni? Mert ha igen, akkor súlyosan tévedsz. Az emberek többsége sokkal normálisabb mint te vagy.

  Amúgy meg hogy ne folytatódhassék ez az elvtelen vita veled gyáva névtelen, megkérem az admin-t tiltsa ki az összes IP címet a rendszerből amiről csak írsz, amíg nem méltóztatod vállalni a saját neved.

 • Keresztes Zoltan Istvan szerint:

  Hol vagytok Mpp-sek?miert nem vedtek meg?

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Fenti Joshi -ra is meg telepire is vonatkozik admin!
  Kösz.

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Hoppá admin!
  Akkor ez egy és ugyanaz a személy lehet ? Csobánka próbál sározódni saját nevét nem vállalandó ?
  Ejnye- bejnye alprimár úr, hát ennyire mélyre süllyedni…
  Hát szép dolog ez egy közösség vezetőjétől ?

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Egyelőre ne tiltsd ki a rendszerből a mai IP címét, mert holnap másikat kéne kitilts, ami plusz munkával járna. Egy időt még várj, hátha vesz annyi bátorságot, hogy vállalja saját nevét !

 • admin szerint:

  Nem lesz nehéz megoldani mert xp, joshi, telepi, sarmasagi2 mind egy szálig ugyanarról az IP címről ír.
  Tényleg tíltsam ki a rendszerből? Komolyan gondoltad Keresztes úr?

 • KereszteS-NEK szerint:

  Hogyha valaki nem ugy tancol ahogy te futyulsz akkor az IP cimet kikel tiltani ebbol a rendszerbol vagy rosszabb esetbe a birosagon fog kikotni!nekem is van jelenleg egy birosagi ugyem ha gondolod elnavigalhatsz a birosag epuleteben mert amint latom te ugy jarsz oda mint mas a wc-re!az elvtelen vitat amit te folytatsz jobb lenne felbe hagyni es nem fenyegetozni!

 • admin szerint:

  Az ékezet nélküli Keresztes Zoltan Istvan ugyanonnan ír.
  Tehát Keresztes úr mi legyen?

 • k z i-nak! szerint:

  ejnye bejnye hat enyire melyre sulyedtel hogy igy provokalod a dolgokat es utanna az egesz blogot kihasznalva sirdogalsz hogy te milyen porul jartal!es masok naivsagat kihasznalva azt igered utat epitesz csak hogy a te segged nyaljak!ejnye -bejnye es megnyidtatlak hogy nem az alpolgarmester vagyok nem szerez o neked olyan oromot hogy itt irka firkajon ilyen semmihazi emberrel mint amilyen te vagy!es hamarosan vallalni fogom a nevem es szeretnem latni akkor azt a bosszuvagyo arcodat!

 • Dari Zoltán szerint:

  Kedves MPP oszlopos tagok.
  remélem egyet értünk abban, hogy a ti kijelentések, hogy az ellenzék dolga, hogy a hatalmat kritizálja. Rendben is van, látom meg is teszitek minden komolyabb és kevésbé komoly adódó alkalommal. Szerintem a zöme csupán szarkenegetés, de ez most nem fontos.
  A kérdésem a következő.
  Mikor az RMDSZ illet titeket kritikával és ráadásul indokoltan, miért nevezzük ezt leszámolásnak? amíg mikor ti ugyan ezt teszitek az “feladat”

 • mpp! szerint:

  varjuk a valaszotok?

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Dari Zoltán nézzed a lényeget.

  Tudod két fajta ember (párt) létezik.
  Az egyik amelyik az értékből is szart csinál (22 milliárd), a másik amelyik a szarból is értéket (utcakövezések).
  Na most akkor szerinted hol van itt a ,,szarkenegetés” vagy leszámolás az ,,ellenzék” – ahogy te nevezed oldaláról ?
  Mikor fogod már fel végre hogy a Sarmaságiak jobb sorsot érdemelnek, mint amit kapnak tőletek, az úgynevezett ,,hatalom” – tól ahogyan te fejezed ki magad ?

  admin, hagyjad csak írjon a csobanka (vagy barki mas), úgyis csak saját magát minősíti. Aki bunkó, az bunkó és ennyi. Kész.

 • admin szerint:

  KereszteS-NEK, k z i-nak! néven író is ugyanazon mai IP címről írt mint fentebb említettek és a tetejében a nevüket sem vállalták. Szerintem ki kéne dobni őt innen mert egy percig sem tartja be a játékszabályokat.
  Te mit szólsz Keresztes úr? Megtegyem ?

 • Dari Zoltán szerint:

  Pityu, te ennél tudsz konkrétabb választ is adni csak nem akarsz.
  Nem hiszem, hogy te úgy érzed, igazad van. Szerintem szándékosan kavarod a szart, mert azt gondolod, hogy így tudsz irányítani embereket. A megosztani és uralkodni stílus Gyúrcsány fegyvere, a szélső jobbra ez nem jellemző.
  Azokat a hibákat látom nálad sorozatosan amiket te kifogásolsz másoknál.
  Olvassátok vissza a blogon a hozzászólásaimat és meglátjátok, hogy ritkán írok, azt hiszem én voltam az első ember ezen a blogon aki saját nevén írt, és látni fogjátok, hogy csak akkor írtam, ha saját szavaitokat ütitek.
  Továbbra is választ várok az első kérdésemre!!!

 • Dari Zoltán szerint:

  Bocsánat, ha sértő lesz amit mondok, de amit te csinálsz az egy érdekes keveréke az összeesküvésnek és a portugál szappanoperának.

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Ok.
  Első kérdésedre a válasz: én nem vagyok pap, ennélfogva rám vonatkoztatni papi igazhitűséget fírtató kérdéseket nem más mint egyszerű mellétrafálás vagy (elevel elvetélt) manipulációs kísérlet.
  Második dolog: tudod- e mi a különbség a szélsőjobb és a polgári középjobb között ? Hozzászólásodból nem igazán derül az ki, politikai műveletlenségre vall tehát, ha már meg nem haragszol Dari Zoltán. Ha tanácsom érdekelne, akkor inkább ne fírtasd ezt a dolgot addig amíg tisztába nem raksz egy- két alapvető politikai- műveltségi alapfogalmat. Tedd azt: a személyes fejlődésedet fogja az szolgálni…
  Harmadik: nem kavarok semmiféle szart (ahogy te mondod), csak azt szeretném hogy Sarmaságon az emberek, az egyszrű polgárok jobban érezzék magukat lelkileg meg amúgy is. Egyszerű: mert sokkal többet érdemelnek mint az udemeráj, de ezt már az előbbiekben mondtam volt.
  Negyedik: már megint saját magamat ismételem, de tudod- e hogy egyáltalán mit baltáztatok el Sarmaságtól azzal hogy ti a hatalom (ezt már letisztáztad előbb) nem csináltatok utakat az itt élő embereknek? Hogy nem használtátok ki a politikai konjunktúra adta lehetőséget, a 22 milliárdot?
  Szerintem nem tudjátok, ezért is alusztok nyugodtan… Mit is mondjak? Talán azt hogy boldog együgyűségben szenvedtek ? Vagy esetleg boldogtalanban ?
  Hát ezt érdemlik sarmasági embertársaitok tőletek, politikai párt ide vagy oda? Hol van a lelkiismeretetek ? Vagy ez is bagatellnek számít egy kommunistának?

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Már megint szomorúan tapasztalom azt hogy megbuktál politikai kultúrából, mert az amit te összeesküvésnek nevezel, az nem más mint politikai többszínüség, vagyis demokrácia. Tudod Dari Zoltán, ez az egypártrendszerre oly jellemző diktatúráknak az ellentéte…
  Ami a szappanoperás vagdalózásodat illeti: az interneten az a műfaj amit bloggolásnak hívnak létezik és működik már jópár éve. Akkor is működni fog ha te vagy én nem akarnánk azt.
  De ha már ekkora nagy ideológus vagy, megengedsz egy szerény kérdést?
  Sarmaságon az emberek mikor fognak megszabadulni a (nem csak a Csergetékre jellemző) sártengerektől ? Mit mondasz erre te a Hatalom képviselője ?

 • cien szerint:

  kedves dari zoli!!! nem ertem mi a faszrol dumalsz?
  mert biztosan te sem tudod,mikor is voltal legutobb ithon a szulofaludba.tudomasom szerint pakson elsz egy jo ideje,es nincs is ezzel semmi baj de akkor az ilyen kis komunista maradek mind te a gyurcsany segget nyalja es ne ossza az eszet sarmasagon.vagy az a baj hogy pakson te egy kis buzi roman vagy?

 • ervelo szerint:

  Dari Zoltan. hm… ez egy es ugyanaz a Dari Zoltan aki mar jo nehany eve Magyarorszagon lakik?
  Mert ha igen…

 • Dari Zoltán szerint:

  Na akkor sorolom:
  -Igen tévedtem, szélsőjobbot írtam, véletlenűl, mert a sarmasagi.hu mellett olvasom a szentkoronaradio.hu-t is! ( na de nem a szinvonalbeli hasonlóságok miatt)
  – Téged nem érdekel, hogy hogyan élnek a sarmaságiak ( na ez a szappanopera amiről írtam)
  – Ki érdemel többet? az a 10 MPP-s vagy az RMDSZ tagok is?
  -Én nem baltáztam el semmit sarmaságon, ugyanis pillanatnyilag nem élek sarmaságon és nem vagyok párttag.( bár szélsőjobbos szimpatizáns vagyok)
  – azt, hogy a sarmasági vezetés nem alkalmas pedig csak te mondogatod.

 • Dari Zoltán szerint:

  ha esetleg fent nem olvastátok volna :

  “Olvassátok vissza a blogon a hozzászólásaimat és meglátjátok, hogy ritkán írok, azt hiszem én voltam az első ember ezen a blogon aki saját nevén írt, és látni fogjátok, hogy csak akkor írtam, ha saját szavaitokat ütitek”

 • Dari Zoltán szerint:

  Cien, nyugi ne húzd fel magad. Érdemben is hozzászólsz vagy csak sunyin?

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Konkrétumokat tudsz- e mondani felvetett problémákra ? Vagy esetleg elég neked csak az ideológiai vonal?

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  … meg a statisztikáid ?

 • cien szerint:

  sunyin ??? azt csak az udemerajosok tudjak meg ti. darikk

 • Dari Zoltán szerint:

  Nagyon nem kell visszanyúlni, elég pár sort:
  Halgattassuk el a darizolit mert nem lakik sarmaságon!!! És még ti kommunistáztok másokat!( a másik topicodban pont ezt kifogásoltátok, hogy aki beszélni mer megtorlásra számíthat)

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  ,,- azt, hogy a sarmasági vezetés nem alkalmas pedig csak te mondogatod.” – mondod Dari Zoltán.
  Sajnos igazat kell adnom neked, mert tényleg nem sokan mernek még őszintén nyilatkozni Sarmaságon (ugye emlékszel 4o év kommunista diktatúra – PCR – plusz 20 év neokommunista diktatúra – RMDSZ – ) egyelőre.
  De ne izgulj a vox populi, vagy magyarul (hogy te is megértsd – a nép szava – ) előbb- utóbb érvényesülni fog.

 • Dari Zoltán szerint:

  cien, ne fáradj nem érdekelsz! ok?

 • Dari Zoltán szerint:

  🙂 asszem tudok annyi nyelven mint te pityu,

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Kérdés csak az hogy tudásodat mire használod, jóra- e vagy rosszra ?

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  És ha leereszkednék a szinvonaladra akkor kisbetűvel írnám a neved, ahogyan te is tetted az enyémmel…
  De tudod mit? Nem ereszkedem le a te szintedre… Egyszerűen nem éri meg nekem…

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  … nem érezném jól magam…

 • Dari Zoltán szerint:

  arra használom, hogy olvassak és értsem amit olvasok. És mégegyszer: csak akkor szólok közbe( ugyanis nem lakok sarmaságon 🙂 ) ha azt látom, hogy ellentmondás van abban amit olvasok. Igaz, az MPP-s megnyílvánulásokat kritikusabb szemmel nézem, ezt elismerem.

 • Dari Zoltán szerint:

  bocsi a kisbetű miatt, 00:35 kor a sjátomat is kicsivel írtam. Hiba volt, nem szándékos.
  Nézd csak… el tudom ismerni ha tévedek!

 • sarmasági szerint:

  DARI—zoli,tomi,tamács,zsiga?
  Egykutya-gerinctelen bagázs!
  Saját portán söpörjetek (elébb köztetek csináljatok rendet) oszt utánna osszátok az észt másoknak!
  Pityukám ne idegej-még a seggedig se érnek!!!!!!!

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Szavaidból következtetve, már megbocsáss Dari Zoltán, de azt sem tudod hogy politikailag hol is lenne a helyed a szinek nagy táblázatában.
  Azt állítod hogy szélszójobboldali vagy, de a balos RMDSZ mellett voksolsz, nem beszélve arról hogy gyakorlati probléma megoldó készségedről (infrastruktúra, utak , stb. kérdéskörökben) sikerült (többször is) bizonyítanod azt hogy nulla vagy.
  Akkor ki is vagy te Dari Zoltán, esetleg egy nem létező képzeletbeli személy ?

 • Dari Zoltán szerint:

  Sarmasági,
  te egy bátor és gerinces ember vagy, ilyen kell sok az MPP-be!

 • Dari Zoltán szerint:

  Pityu, Mondtam csak nem figyeltél, nem voksolok senkire, nem vagy párttag, Nem az RMDSZ-t szeretem, hanem az MPP-t NEM szeretem. Egyébként a két ország politikai alakulatai közűl a “Jobbik” szimpatikus.

 • Dari Zoltán szerint:

  Érdekel, bár MOST nem lakok ott, lehet az is, hogy többé nem is fogok, de mégis érdekel.
  És magamat ismételve, csak az írásaitokban lévő ellentmondások miatt kapcsolódtam be a beszélgetésbe, mert a “fair play” ( ez egy idegen szó volt) fontos, és én erre voksolok, nem az RMDSZ-re sem az MPP-re. Ha most megint megkérdeznéd , hogy mire is gondolok, akkor olvasd el mindig a legelső hozzászólásomat, abban mindig leírtam.
  A szélsőségesről meg csak annyit, hogy tisztázzuk. Mi a szélsőség? A meleg házasság engedélyezése, az ország eladása a multiknak vagy az ha valaki tisztelettel emlékezik Árpád vezérre?

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Kicsi tanács Dari Zoltánnak, (persze ha megengeded, ha nem): ha úgy érzed hogy valamikor vagy valamiért, hasznos tudsz lenni közösségünknek, akkor és csakis akkor koptasd a billentyűidet…
  A többi csak felesleges időpazarlás mindenkinek…

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Részemről csak annyit hogy szívből utálom a szélszőségeket, legyenek azok politikai- vallási- kultúrális alapúak, vagy akármilyen, stb. – ek.
  Ettől függetlenül sikerült eltérítened aktuális vitaindítónkat, amit admin nem fog jó néven venni…
  Na de mi lesz a sáros utcáinkkal ? Amúgy ezek az anyagi- infrastrukturális problémák téged mégis miért érdekelnének, hiszen nem is vagy már sarmasági …

 • admin szerint:

  Darinak és Keresztesnek !

  Úgy veszem észre, jó későig osztogattátok az észt mind a ketten, amint látom elbeszélgetvén az aktuális topic mellett teljes mértékben, hadd ne mondjam azt hogy azzal tökéletesen párhuzamosan, fejtelenül és természetesen fegyelmezetlenül.
  Ugye tudjátok mi fog történni ha ez még egyszer elő fog fordulni ?
  DELETE gomb minden (nem témába vágó) hozzászólásotokra !
  Ugye elhiszitek ?

 • AntiAdmin szerint:

  Már megint mekkora a mellényed, te admin… Ne szólitsunk inkább Istennek ?

 • Csaken szerint:

  admin modja:
  1. ha hazudsz a bejegyzésed megy a szemétdombra !
  2. ha igazat mondasz marad !
  Mire én:
  Admin, a bejegyzésemet a szemétdombra fogod küldeni.

  Na erre varjál gombot 🙂 ….

 • Csaken szerint:

  admin mondja:
  1. ha hazudsz a bejegyzésed megy a szemétdombra !
  2. ha igazat mondasz marad !
  Mire én:
  Admin, a bejegyzésemet a szemétdombra fogod küldeni.

  Na erre varjál gombot 🙂 ….

 • admin szerint:

  Nézd AntiAdmin, ahogy nevezed magad, a helyzet borzasztó egyszerű (még te is meg fogod érteni, ígérem) :
  minden játékban léteznek azt meghatározó és működtető játékszabályok, amiket azért találtak ki hogy a játékosok tudják előtte, utána, meg játék közben is hogy pontosan mi is a szitu, magyarán: játékszabályok nélkül nem létezhet maga a játék sem. Hogy könnyebben megérts, gondolj magára a focira meg a baseball- ra, mert mondjuk ha a játékszabályok nem határoznák meg hogy elsőnek a központi eleme egy nagyobb labda, a másodiknak meg egy kisebb labda meg egy bot, akkor egyáltalán hogyan tudnád megkülönböztetni a két játékot egymástól ?
  Namármost a blogok esetében is vannak írott meg íratlan szabályok, közülük az egyik azt mondja: aktuális topic- hoz illik témához illően hozzászólni.
  Ugye megértetted AntiAdmin még te is ?

 • admin szerint:

  Csaken, egy másik szabály, ezt is jó tudni: ne beszélj trágárul, mondd el a véleményedet ékes anyanyelvünkön szépen, úgy hogy közben ne ereszkedj le a béka feneke alá, mert arra senki sem kíváncsi. Ha azt mégis megtennéd, akkor természetesen át fogom hozzászólásodat küldeni az őt megillető helyre !
  Ezután is, pontosan úgy ahogy eddig is tettem ! Számíts csak rá nyugodtan…

 • Figyelő szerint:

  Nagyon sok szó esik a Csergeték utcáról, de tudja e valaki, hogy honnan kapta a nevét?

 • Figyelő szerint:

  Azért tettem fel a kérdést, mert én sem tudom. De érdekes lehet a név eredete. Hátha a mai idősebbek hallottak valamit ezzel kapcsolatban, a szüleiktől vagy nagyszüleiktől.

 • admin szerint:

  Hoppá, ezt nem hiszem hogy sokan tudnák, közöttük lennék én is.
  Mondanál róla két szót épülésünkre?

 • >