17

Igaz- e az a kijelentés, hogy félnek az emberek itt Sarmaságon ?

,,admin írta:
2009. február 17., 00:45
– ra
Drága admin (mert ugye a te neved ez…) ha ennek a blognak vagy fórumnak a témaköre mondjuk főzicskézés, növénytermesztés vagy bármilyen más lenne, és nem az ami, akkor nagyon szivesen vállalnám a nevem. De… , és itt teszek egy kitérőt:

Megint arra kérlek, ne vedd személyeskedésnek mert nem az, hogy olvass a sorok között és ne csak ukkmukkfukk, durbele fenyegetőzz hogy megy minden a szemétdombra . … visszakanyar:

Miről is van ebben a topikban szó ? Hát nem másról mint hogy eggyesek kihasználva a poziciójuk adta lehetőséget, két mércével dolgoznak, ahogy itt valaki igencsak jól megfogalmazta. Ugyanis, olvasatomban az a kerités (majd megnézem közelebről) nem hiszem hogy merőlegesen épült volna a DN 1F – re és esetleg keresztezte volna mondjuk az aútós forgalmat…. Megint csak kétlem hogy más polgár területére nyulna át, ezzek kárt okozna valakinek .. sőt ! Még aszt sem tudom elképzelni hogy esetleg közveszélyes lenne, pl. ha osszedőlne, emberi (vagy akár állati) életekbe kerülne (latsd. Majádi Cooltúrothon esete).
Nos, itt arról van szó, hogyha valaki kényelmetlenkedik (ez itt most egy szinonima, mindenki helyetesitse be amivell akarja) akkor az megtorlásra számithat !
Ezek után, szerintem, nem fognak az emberek tolakodni hogy a saját nevükön irjanak, főleg ha igazat irnak, mert jön a bünti !
Végül, sajnálatos és felháboritó ami az alperessel történt.
Az vesse rám az első követ….. és akkor nekik miért nincs bünti ? Erről akartam az illetékest megkérdezni az első hozzászólásomban, éspedig hogy a Keresztes keritéséig (figyeled a szójátékot ?) hány más átlagemberre szabtak ki birságot ? Vagy mindenki tiszta mint a babapopsi ?

Tisztelettel,
az anonimitást választó Blackadder.”

” –  állítja Blackadder nevű bloggerünk…

Mi a véleményetek, igaz- e a fenti kijelentés 2009. év február hónapjában  Sarmaság nagyközségben, Romániában, az Európai Únióban ?
Miért igaz, ha igaz, miért nem igaz ha nem igaz ?

Mit lehet tenni azért hogy mindenki megértse, hogy nincs mitől félni ? Vagy tényleg úgy gondolnátok, hogy van?

Mondjátok el véleményeiteket mindannyiunk épülésére !

Admin.

admin
 

 • admin szerint:

  Szabad a gazda, fiúk- lányok !

 • egy ALDOZAT szerint:

  A fentiekkel az a velemenyem tapasztalatom ,h.Igazavan a blackadder Mert ha megMbantod ,megbosszuljaha fene-fenet eszikis.PAREVVEL EZELOT BOROMON EREZTEM A MEGTORLAST EGY P.M.H vEZETOTOL

 • admin szerint:

  No limit… írta:
  2009. február 18., 09:39

  T. admin!!!
  Ha azt várja, h névvel vállaljuk identitásunkat, akkor sztem lehúzhatja a blog “rollóját”.
  Ha nem tudná, bármilyen fórumon, a szabad vélemény-nyilvánításhoz bárkinek joga van, és bármilyen név alatt megteheti!!
  Én, gondolataimat, ahogy a nevem is mutatja, korlátlanul akarom kifejteni és elmondani, mert állítólag demokrácia van. Ebben, kérem, ne korlátozzon kedves admin, mert hamar berágok… 🙂
  A másik dolog: ugyan honnan tudná azt meg, t. admin, h egy hozzászóló biztos a saját nevét gépeli a mondandója végére, és nem éppen a szomszédjáét vagy bárkiét is???
  Javasolnám azt, h a durva és sértő írásokat törölje, de az anonimitás mögé bújó ésszerű és élces kommenteknek ne vessen gátat…azaz: no limit…

 • leszámolás szerint:

  Urak! Nem arról van szó, hogy megfélemlítenek emberkéket vagy nem, hanem arról, hogy itt mondogatjuk a nagy dumákat, hogy mennyire tenni akar mindenki a faluért és a közösségért, közben pedig arra nem vagyunk képesek, hogy a társadalom alapvető szabályait betartsuk. Ha egy közösségnek tagjai akarunk lenni akkor annak a szabályait be kell tartani.
  Tehát mielőtt fényezni kezdjük magunkat, hogy mi mennyire fasza polgármesterek lennénk, vagy mennyire fasza pártvezérek, előtte éljünk is úgy, hogy a leg kritikusabb ellenzék se tudjon rajtunk fogást találni.
  Amit én ma sarmaságon látok, az hogy, egy korrupt világban akarunk korrupt vezetők lenni, úgy hogy a másik semmivel sem jobb vagy rosszabb emebrt lenyomjuk könyökkel.

 • sarmasági szerint:

  Ezt gyurcsány mesteredtől tanultad?Ugye mindent ami mozog bemocskolnád ha tudnád?
  Vagyis a korrupt szövegeddel arra szeretnél rávilágítani hogy aki felújít egy (szar) kerítést az egy korrupt alak, akik meg lenyúlnak 22 milliárdot(áljogászi segédlettel persze, hadd ne mondjak neveket)azok pedig egyáltalán nem korruptak?
  Ha minimális jogi ismereteid lennének (amik birtokosának nehezen kiálthatnád magad ki hozzászólásod alapján kicsi leszámolás-féle), akkor megkérdezném tudod- e mi a különbség a polgárjogban egyszerűen szabálysértésként elkönyvelt első eset, illetve a büntetőjogban nagyon is jól ismert terminus,a sikkasztás között ami a második ( a te) esete(de)t jellemzi?

 • Nevtelen szerint:

  Törölve- admin.

 • admin szerint:

  ÁLDOZAT – nak!

  Légy szi beszélj, mondd el miről van szó, amennyiben gondolod hogy érdemes megosztanod tapasztalataidat a széles nyílvánossággal épülésünkre !

 • leszámolás szerint:

  Törölve – admin.

 • No limit... szerint:

  Blackadder…hol vagy?

 • ? szerint:

  egyet ertek adminal . en csak olvasgatom a blogon mijen nagy szatok van lasuk akoris nagy szad van ha sajat nevedben beszelsz. vagy akkor kusolsz mint szar a fuben????

 • admin szerint:

  Sem ,,köcsögözést” sem pedig ,,szopást” nem fogok eltűrni a blogon.
  Ugye tudjátok felek a 24 órás szabályt?
  Ha nem, akkor elmondom még egyszer: 24 órán belül az aki nem jelentkezik be saját igazi nevével, annak a hozzászólása szemétdombra fog sétálni.
  Ugye világos mindenkinek ?

 • igazi név szerint:

  de nagy paraszt vagy ?…..

 • A.C. szerint:

  szerintem is igaz h.felnek,en is a boromon tapasztaltam,keresik a kakan a bokot amig kapnak.

 • D.C. szerint:

  Sarmasagon,2009 februarjaban diktatura van,szolasszabadsag nuku!Ha ki mered nyitni a szadat,hogy elmond a velemenyed es az tortenetesen nem eppen a hatalmon levoknek segget csokolo stilusban teszed……..halott ember vagy.Elobb utobb read uszitjak a barataidat,a szomszedaidat,a fonokeidet neadjisten(ha egy kis vallalkozasod is van)a karhatalmi szervek ellenoreinek ozonet!
  Ezert hat,szerintem is szukseg van egy anonim panaszkodok,szenvedo alanyok klubjara ami tortenetesen idaig ez a blogfelulet volt!
  Ha mar ez sem lessz,akkor biztos gyozelmet arattak felettunk a diktatorok!
  Gondold meg admin mi arthat tobbet az anonimitas hirozone vagy a nevjelzett halgatas?
  Jo fejtorest!

 • admin szerint:

  Olvass vissza D.C. rendesebben.

 • D.C. szerint:

  Olvass csak vissza a utolso elotti bejegyzesedbe ezen a topikon!
  Kicsit figyelmesebben admin! szerintem eleg pontosan ertelmeztem a mondanivalodat!
  Kulomben mindegy!

 • >