60

Levelet kézbesített ma a posta. Feladó: Primaria comunei Sarmasag, aláírta viceprimar: Csobanka Istvan Arpad

Tehát aszondja:

In urma efectuarii controlului in data de 11.02.2009, am constatat ca a-ti inceput executarea lucrarilor de construire fara autorizatie de construire.

Fapta constituie contraventie conform art. 26 lit. a din legea nr. 50/ 1991, modificata prin legea nr. 52/2006., si se sanctioneaza cu amenda de la 1 000 – 100 000 lei ron.

Pentru clarificarea situatiei d-voastra va punem in vedere sa va prezentati la sediul Primariei comunei Sarmasag, cu documentele care atesta situatia juridica a constructiei la data de 16.02.2009 – situat pe str. Garii.

VICEPRIMAR,

CSOBANKA ISTVAN ARPAD

Románul nem értőknek fordítanám a lényeget: felszólított Csobanka Istvan Arpad viceprimar, jelenjek meg az ügyeket tisztázandó, a sarmasági polgármesteri hivatalnál 16,- án mert meg leszek büntetve 1 000 és 100 000 ron közötti összeggel ugyanis állítólag(?) illegálisan építkeztem a Garii utcán.

Most akkor ez politikai leszámolás akarna lenni viceprimar úr? Vagy tényleg nem tartottam be a vonatkozó törvényes rendelkezéseket? Hm, jogi kérdés ez ám a javából…

Ha a második variáns lenne az igaz, akkor természetesen, törvénytisztelő polgár lévén ki fogom fizetni a legális büntetést. Ez van, sem én sem pedig más (pld. mondjuk Lenin vagy  pedig Csobanka) sem lehet a törvények fölött.

De ha ez véletlenül politikai leszámolás (is) akarna lenni, akkor hogyan is minősíteném ezt az egész ügyet?

Talán úgy mint egy szánalmas ember szánalmas cselekedetét (szándékosan nem írtam közmegvetett-et az első szánalmas jelző helyett)?

Ti mit szóltok? Véleményetek?

Keresztes Zoltán István,

Csergeték utcai sarmasági lakos

admin
 

 • No limit... szerint:

  1 dolog: ha Csobi ilyen nagy ász, akkor majd a törvény előtt fog felelni azért is, hogy nagyon sokan(!) épitkeznek engedély nélkül a faluban… És nem csak xar keritésekről van ám szó, hanem komplett házakról stb.
  Ideje, h országos visszhangot kapjon a sarmasági korrupciós helyzet!
  Csobi, inkább a törvénytelen épitkezésekkel foglalkozzon és ne azzal, h vki új keritést épitett a régi helyett ill annak nyomvonalán…
  Eszem megáll, h itt ilyen előfordulhat!!!
  Ha jön a bünti, akkor jöjjön a következménye is!
  Ott lesz ám birósági per!

 • Erdeklodo szerint:

  Mit is epitel Keresztes Zoltan Istvan? Csak,hogy tisztan lassuk a dolgokat?!

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Egy régi kerítést újítottam fel, és hozzáfogtam kivakolni egy régi házikót, amit a tavaly vettem hogy tisztán lássuk a dolgokat, ahogy te mondod…

 • Erdeklodo szerint:

  Ertem! Tomlocbe veled,hogy mered szebbe tenni a kozseget es nem csusztattal egy kis zset a megfelelo zsebekbe! 😉

 • sarmasági szerint:

  Kész kabaré, ami ebben a faluban végbemegy.
  A primaria meg kész színház.
  Sűjjedünk belé a sárba meg a koszba, a vezetőségnek meg az a legnagyobb gondja, hogy mivel tudja baszogatni a Tőkés pártiakat, mert azok unalmukban össze vissz írkálnak róluk, meg forditva.
  Bácsikáim, énis jól szórakozok a blogon, de közben dógozok is.Azt ajánlom végezze mindenki a munkáját mert ennek jó vége nem lessz.
  Ahogy én Bandi Pityut ismerem, nem szokta eltűrni, hogy egymásután kétszer is a tyúkszemire lépjenek.
  Nem rokonom nekemse egyik se másik, de szinte látom, hogy ojan szegény emberek is kihúzzák a gyufát, akik kuporgatott pénzükből csináltak egy vécét engedély nélkül.
  Mert a törvény az mindenkire érvényes.

 • masik sarmasagi szerint:

  meg csobankara is?

 • masi-masik sarmasagi szerint:

  Hova gondolsz…
  Van egy mondas ami regen zilahra,de ma mar rank is ervenyes: Nimeni nu e mai presus de lege!-numai primaria (Zalau)-Sarmasag!

 • illegalis szerint:

  Mer nem baszogatod kocsog vicse a ciganyokat a putrik miatt vagy dombit meg ebekot esetleg az iskola keriteset is megnezhetned nem is beszelve a szomszed budijarol meg a diszno olrol

 • illegalis szerint:

  bocs de total kikeszit ez a f.
  torolheted!

  az a k…ott torveny mer nem ervenyes mindenkiere ?????????????????????????????????????????

 • admin szerint:

  Vigyázz a hangvételre illegális! Fogd vissza magad, ne ereszkedj le oda, ahova mások hivatalból leereszkedtek, mert onnan nagyon nehéz (vagy majdnem lehetetlen) a visszaút!

 • sarmasagi szerint:

  CSobanka csak a dolgat vegzi nemreg sirankoztak egyesek ,hogy nem akar dolgozni!es mindenki vallalja tettenek kovetkezmenyet ugy keresztes ur is!

 • sarmasagi szerint:

  illegelis-nak!jobb lenne ha azt a mocskos pofad befognad es amig az interneten logsz valami okosat tegy esetle muvelhetned is magad mert amint latom a tudasod a maodorod egyenlo a nullaval

 • sarmasagi szerint:

  ILLEGALIS-nak!azert mert ciganyok es putrira jutott meg nem kellene annyira megalazni oket ok is emberek es lehet kulombek mint TE!

 • adminak! szerint:

  joob lenne ha a velemenyed megtartanad magadnak!a fenti komentedre gondolok!te talan nem ugyanazt tetted volna amit a hivatalbeliek tesznek ilegalis dolgok ellen!ti akkor mit hirdettek MPP beliek?illegalisan tehat lehet akar mit csinalni?hat igy nem fogtok mpp-seket gyujteni!sot meg a keves is atal toletek1ti erre nevelitek az embereket?

 • illegalis szerint:

  de nagy arcod lett sarmasagi!
  ha a te pincedrol loptak volna a cserepet a deszkat meg a kovet a putricsinalashoz nem lennel ekkora nagy alatvedo.
  az IQ-szintedet tukrozi a hozzaszolasod.
  latom viszitek a primet: ha torvenytelen dolgot tett fizet erte, nem olvastad? vagy addigra mar lekapcsoltak a villanyt az agyadban???
  itt arrol van szo, hogy akkor mindenki legyen megbuntetve, s ha kiderul rolad, hogy pocsolyas vagy, akkor edd a kefet te is, aki nyalod a s…-t a primarnak, meg a vicsenek, ennyi!
  ha a ciganyokat sajat magaddal egyenlove teszed, az csak teged minosit, engem ebbol hagyj ki! ha ennyire telik neki, az a sajat baja, de ne epitse illegalisan, vagy ha igen perkaljon lovet a vicsenek.

 • admin szerint:

  sarmasagi-nak!
  Rád is vonatkozik a normális hangvétel mindenkire egyformán kötelező szabálya!

 • izé szerint:

  okés vagy–ilegális!!!!!
  pont igy gondolom én is csak nem tudom ijjen jól kifejezni magam.
  tuti minden amit irsz!!!!!
  Ha csaj vagy csókollak-ha pasi-fizetek egy decit.
  irjál még másszor is!!!!!….

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Alpolgármesternek, meg másoknak is, akik esetleg nem értették volna meg!
  Amint kijelentettem aktuális topic- nyitóban, amennyiben valamilyen törvénytelenséget követtem volna el, akkor természetesen kifizetem a büntetést mert tiszteletben tartom a törvényeket.
  Ez most (már másodszorra) remélem érthető mindenki számára!

 • admin szerint:

  adminak- vegyél erőt magadon előbb nyugodjál meg, utána meg olvasd el, de ezúttal rendesen aktuális vitaindítót elejétől végig, értsd meg a tartalmát, még mielőtt vakon és főleg feleslegesen vagdalkozol!
  Vagy inkább a szemétdombra akarsz kerülni?

 • SAS szerint:

  Muszaiy nekunk sarmasagiaknak,mindeg aba legyunk,hogy egymast cseszegesuk? Partol fugetlenul probaljunk osszealni,es tenni valamit afalunk erdekebe.Na akkor legyen nagy az arcotok ha ezt ossze tudjatok hozni.Konyu elbujni egy JELSZO moge es egymast becsmerelni.

 • SAS szerint:

  SZEPEK VAGYTOK

 • sas-nak szerint:

  Igazad van tesó, Sarmaságiak egy külön állatfaj. Mikor Soltvadkerten feketemunkás voltam, és idegenekel dolgoztunk ( székelyek, cigányok, diósadiak stb) mindent meg tudtunk beszélni. Ahogy a sarmaságiak odakerűltek jött az amit itt a blogon is láttok. Fasza mondhatom.
  Sarmaságiak – gőg 10( zece)
  – irígység 10 ( zece)
  – rosszindulat 10 (zece)
  – összetartás 4 ( patru)
  – tisztesség 4 (patru)
  – kultúra 1 (unu)
  Azt mondta egy tasnádi cimborám: Hallod ha hazajönne Mátyás király és látná mi megy itt, mit szólna?

 • ok szerint:

  sas baratjanak!
  elfelejttetel valamit,hogy te is sarmasagi vagy
  mikor te jartal vadkertre meg nem volt mpp es az
  rmdszrol sem beszeltek megis rosz volt a hirunk
  ugy hogy komam on golt rugtal.
  de ki is a sarmasagi? te, en ,a szuleink, a tesonk,
  a gyerekeink, az unokaink .
  ha mindig masban latjuk a hibat jot ne varjunk

 • ok szerint:

  es azt a mondast ismered???
  meghalt matyas oda az igazsag!!!!!!!!!!!!!!!
  wass albert.
  hontalan vagyok
  mert hirdetem, hogy testver minden ember
  s hogy egymasra kell leljen vegre egyszer
  mindenki,aki jot akar.

 • Blackadder szerint:

  Hhhmmm,
  ha lehetne akkor kanyarodjunk vissza az aktuális topik-hoz, éspedig:
  Ha Keresztes a törvenyt megszegte akkor, ahogy megmondta, fizetni fog.
  Ezzel kapcsolatban lenne egy kérésem:
  ***
  Felszólitom az alpolgármester urat hogy tegye közzé visszamenőleg 2-3 évre az összes épitési engedélyt amit kiadtak Sarmaság község területén, a hatájban lévő 544/2001 (szabad hozzáférés a …) atörvény alapján. Ha tudja, akkor jobb szeretném a polgármesteri hivatal honlapján (ahol már hónapok óta SEMMI ÚJ NEM JELENT MEG !!!! ) vagy ide, vagy bárhova.

  Magyarúl nem tudó enyéneknek:
  ***
  Pe această cale solicit domnului viceprimar, conform legii in vigoare 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, să facă public, retroactiv, toate autorizatiile de constructie aprobate pe o durata de 2-3 ani pe raza comunei Sărmăşag. Ar fi preferabil pe saitul primăriei, unde de altfel de luni de zile nu a apărut NIMIC NOU !!! ori chiar aici pe acest blog, ori in altă parte.
  ***

  Nos, ha az információ publikus lessz, akkor megkérek majd mindenkit hogy nézzen szét es jelezze az alpolgármesternek az illegálisan, nem csak megkezdett hanem befejezett épitményeket is. Esetleg, jelentse fel a szomszédját, barátját,apját, annyát, de főleg ha más a politikai meggyözödése mint az övé.
  Az alpolgármester úr köteles kivizsgálni minden egyes ügyet és a megfelelő, megtorló intézkedéseket meghozni.
  Ne feledjük a precedens már megvan !
  P.S.
  Megvagyok gyözödve hogy Csobánka Úr (és itt nem személyeskedem) rengeteg ilyen “control-t” végzett azelőt hogy Kereszteshez jusson. LOL.

 • sarmasági szerint:

  Ez tiszta beszéd, Blackadder!
  Ugyanilyen választ várunk az illetékesektől!

 • admin szerint:

  Mindenkinek legyen világos!
  Nem fogom eltűrni azt, hogy bárki ezt a blogot azzal szennnyezze hogy feljelenti szomszédját, barátját, apját, anyjáát, politikai ellenfeleit vagy bárkit a világon!
  Minden ilyen jellegű hozzászólást, információt visszavonhatatlanul törölni fogok!
  Ez a blog nem azzal a céllal jött létre, hogy bárkinek rosszat, bajt, esetleg gondot okozzon, hanem azért hogy szolgálja a közösséget!
  Biztos mindenki megértette?
  Köszönöm.

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Megjelentem az alprimárnál és azt nyilatkoztam hogy a kerítésnek elsősorban védőgát szerepe van a zónára oly gyakran jellemző árvizek elleni védelemre.
  Azt kértem hogy amennyiben törvényszegést követtem volna el akkor büntessenek meg.
  Az alprimár azt mondta hogy meg is fogja azt tenni.
  Egészségére!

 • ilosvai szerint:

  majd most megismeritek az (ilosvai) magyarok istenit !!!

 • Historic.... szerint:

  jo vicc…
  Mi,sarmasagiak,egy Istenben hiszunk,ezert vagyunk keresztyenek,vagy keresztenyek…
  Legendakban,mitologiai irasokban olvastam mar sok nomad istensegrol,de az (ilosvai)magyarok istenerol meg nem hallottam!
  Milyen torzshoz,szektahoz vagy eggyaltalan milyen eletformahoz is tartoztok ti?
  Az egyselytuek is Istensegeket tartsanak manapsag…
  Hogy mik vannak…
  P.S.
  …AZ URNAK,A TE ISTENEDNEK,A NEVET HIABA FEL NE VEDD! MERT NEM HAGYJA AZ UR AZT BUNTETLENUL…

 • Blackadder szerint:

  Erre itt:
  admin írta:
  2009. február 15., 14:51

  Admin, biztos jol értelmezted amit irtam ? Próbáltam egy kis iróniát belevinni a dologba és enyhén pejorativ módon felvázolni valamit. Próbálj egy kicsit a sorok között olvasni, gondolok itt főleg a feljelentés részére.

 • ilosvainak szerint:

  Ne szerepelj ilosvai,repülőből látszik hogy be akarod nyomni a konfliktust az ilosvaiak meg a sarmaságiak közé.Azért mert ha azt mondjuk példáúl hogy te hülye vagy ilosvai,az még egyáltalán nem jelenti hogy a többiek is azok lennének…Sőt.
  Az hogy egyenesen istenségnek képzeled magad,az meg már orvosi eset. Nem kéne pszihiáterhez menned?

 • kerdem en szerint:

  kerdem en ,hogy ez a blog a keresztes ur szemelyes problemajanak megvitatasara volt inditva?es masok befeketitesere?sehogysem ertem ennek az oldalnak a jelentoseget!keresztes ur ezentul mas problemajit is felfog vetni?minden beiras uj bizonyitek az rmdsz es mpp kozotti ellentet!de nem gondoljatol mpp-sek es vagytok vagy 5-ten akik allandoan a szar keveritek hogy ezaltal csak ami idaig felepult leromboljatok ,tonkreteszitek!

 • kerdem en szerint:

  allandoan csak vadaskottok ,hol a penz?de eddig mikor ti is tanacsosok voltatok akkor hol volt a penz hogy a falunk csak idaig fejlodott?akkor nem volt szukseg sem a tisztasagra?miert nem emeltetek eddig a regi vezetoseg ideja alatt a kozsegunket soltvadkerti szintre?csomo megmagyarazatlan dolog van amire keresnem a valaszt!de a sorok mogott csak a bosszuvagyat, verszomjat latom osszefogas helyett!

 • Ejha szerint:

  Ez nem csak keresztes ur problemaja! Ez,hogy pont vele tortennek meg a mostani esemenyek…az nem veletlen!A problema az kozos,azaz altalanos,mert hat arra vetit fenyt,hogy mire is haszaljak fel eggyesek a mi szavazataink alltal rajuk ruhazott hatalmat,arra,hogy bosszu alasra,fenyegetesre,megfelemlitesre herdaljak el a kozosseg(nem rmdsz,nem mpp)vagyonat!
  valoszinuleg arra kellett az a csicsas verda is,hogy amikor birosagra hurcoljak a nekik nem tetszo sarmasagiakat,akkor ne tunjenek agrolszakadt,szegeny allami kozalkalmozattaknak!
  Gazdasagi valsag???
  Mennyi utat lehetett volna lekovezni,hany embernek a beret lehett volna kifizetni,hany szegeny raszorulon lehetett volna segiteni azon az arva majd masfelmilliardon?
  Az alprimar,meg elosszor a puszipajtarsait kellen fel jelentgesse,meg buntesse,vagy lehet hogy sajat magat?

 • keresztes úr szerint:

  kerdem en-nek,
  ha valamikor te is úgy látod majd valamikor hogy politikai leszámolásféle folyik ellened, szólj csak nyugodtan, azt is kiteszem vitaindítónak… De amint látom máris nincs hozzá bátorságod saját neveden írni, úgyhogy már megbocsáss, esélyed erre kb. akkora mint egy bolha tökén a pattanás.
  A demokráciát meg kell tanulni, nincs itt semmi bosszúvágy… Lehet neked még kéne vegyél ebből pár leckét mielőtt össze- vissza vagdalkozol?
  Az összefogással egyetértek, de amint azt már előzőekben jeleztem, ne abban merítkezzen az ki hogy együtt szépen lenyúljuk a közpénzeket…

 • leszámolás szerint:

  Ebből az estből lehet azért tanúlni. Régi magyar közmondás szerint: Aki le van szarva ne ugráljon. Keresztes Úr, ha már ennyire rutinos és dörzsölt valaki, és az RMDSZ-t támadja ahol csak lehet, nem kellene nyívános helyen engedély nélkűl építkezzen és akkor nem tenné ki magát céltáblának.
  Vagy ha kiabálni és ugrállni akar akkor tartsa be a szabályokat és akkor nem lesz hiteltelen a vádaskodása.

 • sarmasagi szerint:

  leszamolas-nak!igazat adok neked es szerintem meg nagyon sok sarmasagi!

 • sarmasagi2 szerint:

  politikai leszamolasfele?ne gondolja magat olyan nagy embernek mert meg a kutyat sem erdekli ,hogy milyen partot partfogol!ilyen ember mint maga aki a politikaval magyarazza torvenyszegeset csak ne predikaljon mert amiint a tette is bizonyitja vizet predikal es bort iszik1koszonjuk szepen de ilyen sarmasagi vezetobol nem kerunk

 • ejha szerint:

  szeretnem latni,hany sarmasaginak van epitesi engedeje kerites felujjitasra!
  kezdenem az iskolaval,ami egyenesen az alprimarhoz tartozik! vagy a keresztes keritese nem kerult tobb szaz millioba azert szurt szemet,hogy engedej nelkul ujjitja fel?
  en ismerem annyira tokos gyereknek “Bandi Pityut” hogy ha tevedett ki fogja fizetni a buntetest,de onnan kezdve…

 • x szerint:

  egyetertek csak nem ejhajjjal!mi akar ez lenni fenyegetes?na hagyuk mar a fenyegetest es viselkedjunk emberek modjara vegre!

 • válaszolnák. . . szerint:

  . . .ha lenne kinek, vagy mire!
  KÉRDEM ÉN-mit, tahókám?Te még diktálás után sem tudsz
  kérdezni.Máskor, ha odatesznek írni, markolj fel egy
  hökkenetre való betűt, rázd jól össze, dobd fel, és amilyen sorrendben leesnek, vésd papíra.Értelmezhetőbb lesz mint a fentebbi “kerdem en”.
  U.I.-A te szinteden, hogy megértsd:félanalfabéta barom vagy, hapsikám!

 • sarmasagi2 szerint:

  ejha!fut a bosszuvagy keresztes!arulkodunk mint a gyerekek!azt hitted te vagy a mindenhato es neked mindent lehet!buszkesegbol meg kiteszed ide a topikra ,hogy ki vagy te?hogy majd te megmutatod ,hogy a torvennyel is szembeszalsz!vagy mi akart lenni ez a fogas?mar nagyon unjuk ezeket a semire sem vezeto temakat es a bosszuvagyat!inakabb tegy mar valamit a falu erdekebe vegre valami okosat ne mindig ocsarold a vezetoseget!te nem latod ,hogy mindenkivel bajod van? mindenkire aki ott van ahol te nem szeretned latni, az tolvaj,nem oda valo,torvenyszego es meg sorolhatnam!ne vagdalkozz mar hanem bizonyits legy inkabb peldamutato1vagy talan te akarod megvaltoztatni a vilagot ,a politikai bealitotsagot!mi kicsi emberek vagyunk ahozz,hogy tobb szaz ember hitet megingassuk!fejezd be mar vegre ezt a sok gyulolkodest mert ugylatom a harag es a bizonyitasi vagy elelepte az agyad!

 • valaszolnek-nak! szerint:

  aki nem a ti partotokat fogja az mar analfabeta?szerintem nagyobb analfabeta es muveletlen tuskok mint ti es TE vagytok es vagy nem kell

 • MPP-s szerint:

  nagyon megjött a hangotok udemerájosok!
  ne higgyétek el magatokat, mert csak annyi történt,hogy a vezetőitek által kiátkozott PÜSPÖK, egy szippantás életet lehelt haldokló főnökötökbe.
  A híres seres ezúttal milyen parancsot ad nektek?
  Szavazzatok Tőkésre?. . .A szatmári kongresszuson mintha egész mást mondott volna!
  Ez az egyenes beszéd udemerájos módra, vazzze?!?. . .

 • No limit... szerint:

  Mennyi ostoba ember a hozzászólásaival együtt…
  Akinek nem tetszik ez a hely, lépdeljen tovább a búsba…:)
  Blackadder hozzászólását értékelem…(Y)
  Keresztes, ha törvényt szegett, fizessen…
  De ugye, kedves Csobánka, még véletlenül sem alkalmaznak errefelé kettős mércét…?!
  Mert, ha igen, qrvára csalódnék a vezetőkben…rólad nem is beszélve, Csobán—-ka… :D.

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  admin !

  Akkor mindenkit törölni fogsz aktuális topic- nál rajtam kivül?
  Mert nem tom, hogyha jól vettem észre; de rajtam kivül senki sem merte vállalni saját különbejáratú véleményéhez saját becses nevét…
  Ejnye- bejnye hát szép dolog- e ez emberek?

 • admin szerint:

  Látom sok ,,szép” és ,,érdekes” hozzászólás született, amíg nem voltam netközelben. A bajom velük hogy szerintem rengeteg sok az éktelen meg főleg névtelen vagdalkozás mindkét oldalon.
  Hogy ez a névtelen éktelenkedés ne folytatódhasson ezen a szép kis (tömeg)kommunikációs felületen, bevezetek egy régi- új játékszabályt: AKTUÁLIS TOPIC- BAN MINDEN NÉVTELEN HOZZÁSZÓLÁST SZEMÉTDOMBRA FOGOK KÜLDENI!
  Ha tetszik, ha nem!
  Ja és még valami; addig is kézcsókom a hölgyeknek és tisztelet az uraknak (ez csak a saját nevüket vállalókra érvényes)!

 • Blackadder szerint:

  Ígéret szerint a hozzászólás törölve.- Admin.

 • admin szerint:

  Kedves Blackadder,

  amit megmondtam, azt megmondtam.
  Ugye tudod; 24 óra időd van arra hogy felfedd az igazi identitásodat?

 • No limit... szerint:

  Törölve, illetve áttéve az őt megillető helyre – admin.

 • Keresztes Zoltán István szerint:

  Megjött amit ígértek mert aszondja hogy (rövid részlet a jegyzőkönyvből);

  ,,… cu amenda de 1000 RON. ”

  Aláírás:

  Csobanka Istvan Arpad
  viceprimarul comunei Sarmasag

  Martor:
  Balog Ibolya.

  További fejleményekről természetesen tudósítani fogok.
  Na szép napot mindenkinek!

 • admin szerint:

  ,,Hogy ez a névtelen éktelenkedés ne folytatódhasson ezen a szép kis (tömeg)kommunikációs felületen, bevezetek egy régi- új játékszabályt: AKTUÁLIS TOPIC- BAN MINDEN NÉVTELEN HOZZÁSZÓLÁST SZEMÉTDOMBRA FOGOK KÜLDENI! – idéztem saját magam.

  Fenti szabály csak aktuális topic- ra vonatkozik!

 • Blackadder szerint:

  Kedves Blackadder,
  amit megmondtam, azt megmondtam.
  Ugye tudod; 24 óra időd van arra hogy felfedd az igazi identitásodat?

  Hát sajnálom, ez itt az utolsó mondatom ezen a blogon.

 • SAS szerint:

  Na tudjatok mit sarmasagiak’ennyit az osszetartasrol.Mar ujra vitatkozto , probalgatjatok kinek nagyob az arca.Nagyon szepek vagytok , hajra.Ehez nemis kell osszefogni,eszt egyedul is tudjatok csinalni,vagyis oregbitjuk a sarmasagi ember JO hiret.

 • admin szerint:

  Blackadder- nek!

  Soha ne mondd azt hogy soha !

 • No limit... szerint:

  Blackadder,
  a “szájkosár” csak erre a topic-ra vonatkozik.
  Ne rágjál már be, mert alig lehetett értelmes hozzászólásokat olvasni eddig, s ha te lelépsz, “nagy veszteség” lenne.
  Lécci…

 • >