40

Másik szemelvény utóbb említett havilapból

HÍREK RÖVIDEN

Sarmasági Napokat ezután csak kétévente tartanak.

admin
 

 • sarmasagi lakos!!! szerint:

  fejezd be legy szives es ne kavard a szart nem mindegy neked hogy hany evente tartanak csak sarmasagi napokat ugysem muvelotsz faragatlan tusko maradsz !!!!!

 • sarmasagi lakos!!! szerint:

  fejezd be legy szives es ne kavard a szart nem mindegy neked hogy hany evente tartanak csak sarmasagi napokat ugysem muvelotsz faragatlan tusko maradsz !

 • Rambo15 szerint:

  Szemétdomb topic-ra költöztetve- admin.

 • RMDSZ szerint:

  Szelhamosok!!!!!!!!!!

 • RAMBOKAM!!! szerint:

  Szemétdomb topic- ra költöztetett hozzászólás- admin.

 • rambonak szerint:

  faj mi, hogy dombi, dari es csobanka a nagy fonok?ha gondolaod megbeszelhetem DARIVAL hogy Zilah-ra a kisegito iskolaba felvegyenek!csak szolj!talan ott meg radragathat valami a koszon kivul mert ugy latom eddig csak az fogott rajtad!!!!!!

 • admin szerint:

  Fentebbi (pornografikus elemeket használó) hozzászólók, ha nem fogják beazonosítják magukat 24 órán belül, magyarán ha nem fogják saját nevükkel vállalni kijelentéseiket, akkor hozzászólásaik az őket megillető helyre fognak kerülni, a Szemétdombra!
  Próbáljunk meg civilizáltan hozzászólni emberek, mert nem az erdőben élünk hanem emberi társadalomban!

 • konnyu szerint:

  konnyu mert igy nem kell annyit dolgozni sarmasagert egyeseknek.

 • mindig szerint:

  mindig csak az iden nem lesz sarmasagi napok.mindig csak jovore.a romlas es bomlas kezdete.

 • admin szerint:

  sarmasagi lakos!!! -nak üzenem, hogy nyisson saját blogot, oda majd azt tesz ki vitaindítónak (topic- nak) amit csak akar.
  Itt viszont, mi azzal a témával nyitunk vitaindítót, (topic- ot) amivel csak akarunk! Ugy- e világos?
  Ha nem érted még most sem, nyugodtan rákérdezhetsz, még egyszer el fogom neked magyarázni. De akár többször is, ha még azután is szükséged lesz rá.

 • bruhaha szerint:

  Szerintem is jó ötlet, hogy kétévente lesz falunap. Elegem volt az eddigi tartalom nélküli, üres napok-ból. Tavaly is, pl. szombaton, amikor már a programok voltak, akkor hozta a traktor a homokot és a kotrógép szép komótosan egyengette… A pofám majd lesült, h a vendégek ezt látták a program mellett. 😀
  Ez az ötlet koppintás Bodelshausen-től: ott is kétévente van városnap.
  Ja, a Skoda Superb pedig S.vadkerti koppintás… 🙂
  De ha már ennyire szeretjük utánozni és elesni az ötleteket, akkor nem ártana a tisztaság, a fegyelem és az ésszerűség eredményeiből is “hazahozni” valamit. 🙂
  Csocsesz-mentes 2009-et!
  Legalább ez nem lesz idén!

 • adminak!!! szerint:

  te segnyalo senki ne csak akkor fenyeges ha a tieidet mocskoljak hanem akkor is amikor az rmdsz.-ket!es legy szives torolj ezentul minden szemelyes mocskolodast ha nem en teszek rola hogy ez a hires szaros oldalatok felegyen torve es mindenkorra torolve!!!!!!!!

 • dd szerint:

  igazad van!ugy legyen!!!!!!!!

 • admin szerint:

  adminak!!! – nak

  Kicsi fiam előbb talán tanulj meg magyar nyelven írni és azután csillogtasd (kétes) zsenialitásodat!
  “Szaros” oldalunkat meg csak nyugodtan próbáld meg feltörni… Hajrá!

 • Tisztelt blog olvasok!!!!!! szerint:

  Keseru szajizzel olvastam az elmult het kommentjeit ,es ha szabad egy par szot szoljak, elmondanam sajat meglatasom,velemenyem!ami nagyon meghokkentet az az volt ,hogy a tisztelt alpolgarmesterre ragalmazo szavakat zuditottak!bevallaom oszinten, amikor valaki mondta nekem, hogy ez a fiatal ember nagy remenysegunk ugy Sarmasag kozsegenek mint ZILAH megyenek ,itt politikai terre gondolok ,egy kicsit meghokkentem ,espedig azert mert tul fiatalnak es tapasztalatlannak gondoltam!de en is mint mas kollegaim nagyon tevedtunk, ugyanis egy talpig uriember, komoly gondolkodassal es tudassal rendelkezo fiatalemberrol van szo, aki meg mindig arra torekszik ,hogy magat kepezze jogi uton!Hat igen nekunk az ilyen ember nem kell, kitaszitjuk, az imidzset leromboljuk!De gondolom en olyan komolynak ,hogy mindezt a sok rgalmazast nem veszi komolyan ha visszatekintunk a multba ilyenek voltak es ilyenek lesznek is sajnos, es mindez koszonheto egyes muveletlen egyennek!en csak azt tudom uzenni ,hogy kitartas!!! TISZTELETTEL: egy tapasztalt kolega Zilah varosabol!!!!!!!!

 • Zilah megye szerint:

  Zilah megye vagyok, csak valamiert(nem tom miert) nem kapom magam sehol a terkepen!
  Esetleg azert mert nem is letezem,vagy azert mert nem is leteztem soha?
  Avagy egyszeruen csak bolond likbol bolond szel fuj Tisztelt blog olvasok!!!!! nevu hozzaszolo?

 • fuggetlen szerint:

  Tisztelt blog olvasok!!!!!! – nevu hozzaszolonak!

  Keseru szajizzel olvastam en is azokat a hozaszolasokat amiket a tisztelt alpolgarmester ur irt, es a stilusarol nem is beszelek. Ha onnek egy igy beszelo/iro emberrol az a velemenye hogy talpig uriember akkor ….. No Comment,…. nekem teljesen mas hozzaallas es modor jut eszembe az uriembersegrol, de ez az en velemenyem.
  Mondhatja azt hogy onvedelem volt, igen, de nem igy, es egy kozossegi forumon igy megnyilvanulni egy vezeto szemelyisegtol ez tobb mint felhaborito.
  On azt mondja hogy idezem: “De gondolom en olyan komolynak ,hogy mindezt a sok rgalmazast nem veszi komolyan ….” en erre azt mondom, hogy en meg gondolom ot olyan komolynak hogy ezutan uriembernek es vezeto szemelyisegnek megfeleloen fog nyilatkozni, es egyszeruen csak visszautasitja a ragalmakat es bebizonyitja az ellenkezojet, es nem szitja tovabb a “ket tabor” kozotti utalatot es gyuloletet, ahogy ezt szegyenletes modon muvelte.
  Tovabbi kellemes napot mindenkinek.

 • Rambo15 szerint:

  Gyerekek nem veszitek eszre,hogy a hatalomsegg csokolo beirasok egy es ugyanazon szemelytol szarmaznak? mint pld. Rambokam,dd,rambonak,adminnak tisztelt blog olvasok< ezen nick-eket egy es ugyanazon ember hasznalja!
  Egy szemelyes RMDSZ hadsereg ,vagy csak tudathasadasos segnyalorol van szo? :))
  Az aktualis temarol pedig: a mostani, sarmasagi ugynevezett kulturat tekintve,inkabb ne is szerveznenek Sarmasagi napokat! Csocsesz,insect …fujjjj ez am a kultura!!!-mar csak egy kis guta meg florin peste hianyzik,aztan obegathatjuk,hogy hai sarmasag,meg hogy ad ide a didit…

 • admin szerint:

  Maradhatnánk emberek aktuális topic-nál, mégpedig mit szóltok ahhoz, hogy ezután csak kétévente szerveznek hagyományőrző sarmasági napokat?

 • RMDSZ szerint:

  Szerintem az itt feldobott temakra a falugyulesen is kaphattatok volna valszt!
  Aruljatok el mi fontosabb dolgotok akadt,mint az altalatok oly nemes celnak tartott kozsegfelviragoztatas?
  Nem mondom,eggyes szemelyek civilizalatlan velemeny nyilvanitasa nekem sem fekszik,barmely tabor katonaja legyen is az,de akkor sem kell az o stilusukat magunkeva tenni!Legyen az az o keresztjuk es viseljek csak alazattal,ennyit bir a kulturajuk,a gyerekszobajuk!Ami volt az volt,nem a mulbeli hibakbol kell erot venni a vadaskodashoz,a bosszuhoz,hanem inkabb tanulnunk kellene belolle,marmint azt,hogy tobbe ne kovessuk el oket!
  Szerintem a cel az kozos:megorizni magyarsagunk kulturajat,vagy inkabb kulturank magyarsagat,hagyomanyainkat,fejleszteni epiteni a jovonket,otthonosabba tenni kornyezetunket! Ehhez termeszetesen arra van szukseg,hogy meg valogassuk kozremukodoinket,tanacsadoinkat es minden gondolatot meghalgatva leszurjuk azoknak legjavat es a kozosseg,mondom a kozosseg es nem onnon javunkra forditsuk azt!

 • RMDSZ szerint:

  Meg annyit ha szabad meg jegyeznem: a magyarsagot nem lehet skalazni,azaz nincs magyar vagy magyarabb ember,csak olyan aki a nemzetet huen vagy hitvanyan szolgalja! ahhoz,hogy igaz magyar ember legy,nincs szukseged tagsagi igazolvanyra,csak az ereidben csorgedezo ver buszkesegere,annak igaz vallalasara!A politikai hovatartozas csak egy szukseges(?!)kiegeszito kriterium,ami nem kell befolyasolja nemzeted tiszteletet szeretetet!
  Hogy en tortenetesen RMDSZ-szignoval vedjegyeztem beirasaimat,az csak a politikai hovatartozasom miatt van,na es persze azon vadak kikerulesere,hogy egymagam tobb “nicket”hasznalok!,de ez meg nem gatol meg abban,hogy nemzetemet szeressem es magyarsagomat fel merjem vallalni!
  Politikai hovatartozasa miatt nem itelek meg senkit(kiveve termeszetesen a PRM-tagjait 🙂 ),de viszont a semmittevo,gyulolkodo “magyarkodo” izgagakat magam is meg vetem,meg akkor is ha egy politikai szervezet tagjai vagyunk,es helyettuk is szegyellem magam!
  A ketevente tartando sarmasagi napokrol meg,…hat nem is tudom!Szerintem a nepnek szuksege van kulturalt kikapcsoldasra,szorakozasra!egy alkalomra,mikor baratok ossze johetnek kozosen csodalni gyerekeink munkajat,megbeszelni a kozosseg ugyes bajos dolgait,kotetlenul jo hangulatban!A megoldas nem a ketevente tartando osszejovetel lenne! ha lehetne javasolni en peldaul nem tartanak evente ilosvai,lomperti napokat,hanem: evente Kozsegi napokat es sorban az ide tartozo falvak unnepet(marmint az evek sorara ertettem)!
  Kulturara es a munka gyumolcsenek a bemutatasanak lehetosegere(tanc,kulturcsoportra gondolok) nagy szukseg van! ennyink van meg amit az elmult rendszerek meg nem tudtdak el venni tollunk,vagy legalabbis nem egesszen!

 • RMDSZ szerint:

  Meg annyit ha szabad meg jegyeznem: a magyarsagot nem lehet skalazni,azaz nincs magyar vagy magyarabb ember,csak olyan aki a nemzetet huen vagy hitvanyan szolgalja! ahhoz,hogy igaz magyar ember legy,nincs szukseged tagsagi igazolvanyra,csak az ereidben csorgedezo ver buszkesegere,annak igaz vallalasara!A politikai hovatartozas csak egy szukseges(?!)kiegeszito kriterium,ami nem kell befolyasolja nemzeted tiszteletet szeretetet!
  Hogy en tortenetesen RMDSZ-szignoval vedjegyeztem beirasaimat,az csak a politikai hovatartozasom miatt van,na es persze azon vadak kikerulesere,hogy egymagam tobb “nicket”hasznalok!,de ez meg nem gatol meg abban,hogy nemzetemet szeressem es magyarsagomat fel merjem vallalni!
  Politikai hovatartozasa miatt nem itelek meg senkit(kiveve termeszetesen a PRM-tagjait 🙂 ),de viszont a semmittevo,gyulolkodo “magyarkodo” izgagakat magam is meg vetem,meg akkor is ha egy politikai szervezet tagjai vagyunk,es helyettuk is szegyellem magam!
  A ketevente tartando sarmasagi napokrol meg,…hat nem is tudom!Szerintem a nepnek szuksege van kulturalt kikapcsoldasra,szorakozasra!egy alkalomra,mikor baratok ossze johetnek kozosen csodalni gyerekeink munkajat,megbeszelni a kozosseg ugyes bajos dolgait,kotetlenul jo hangulatban!A megoldas nem a ketevente tartando osszejovetel lenne! ha lehetne javasolni en peldaul nem tartanak evente ilosvai,lomperti napokat,hanem: evente Kozsegi napokat es sorban az ide tartozo falvak unnepet(marmint az evek sorara ertettem)!
  Kulturara es a munka gyumolcsenek a bemutatasanak lehetosegere(tanc es kulturcsoportra gondolok) nagy szukseg van! ennyink van meg amit az elmult rendszerek meg nem tudtdak el venni tollunk,vagy legalabbis nem egesszen!

 • RMDSZ szerint:

  Bocsi azt hiszem meg kettoztem a beirast! elnezest!

 • ide figyelj RMDSZ szerint:

  18 év alatt rendesen elszartad mindent elszartál ami magyarságunkkal kapcsolatos.
  Elárulod hogy most mégis miért hinnénk neked?

 • ilosvai s.p. szerint:

  Te kis”Tisztelt blogolvasó”!!
  Nem Barót “megyei” vagy te véletlenűl????….
  Ha netán tévednék, és egy művelt Zilah megyei ereszkedett le blogunk porába, tisztelettel elismerem, hogy le vagyok döbbenve együgyű nyalási stílusodtól.
  Ha netán őszintén csodálod a párját ritkító sarmasági alpolgármstert, és el vagy szállva kimagasló képességeitől,talpig térden állva KÖNYÖRGÜNK szabadíts meg minket a GONOSZTÓL!
  Vidd Barótra vagy Zilahra vagy a pokolba!

 • MPP-és szerint:

  Mi történt veled RMDSZ?
  Hírtelen seggen csókolt a kopasz-költő múzsátok?
  Eddig csak egy-max.kétszavas baromságokat tudtál produkálni!
  Megeredt a nyelved, megenyhűlt a szíved ?…
  Filozófikus eszmefuttatásodra most én mondok egyszavas véleményt:bla-bla!!!
  (Hiányoltatok bennünket a falugyűlésről?…Erről annyit-csak így zárójelben, hogy elegünk van a hazug rmdsz-propagandából.Azt viszont megigérjük, hogy rövidesen megjelenünk, ott ahol szükséges és hasznos!)

 • RMDSZ szerint:

  Nem kertem,hogy nekem hidj!
  Az ereidben csorgedezo ver szavanak!Annak hidj!
  Aztan dontsd el Te mi a helyes!
  Cselekedj nemzetedhez meltoan!

 • RMDSZ szerint:

  A politikai hovatartozasod miatt nem,de az eggyugyuseged miatt szanlak teged MPP-es! Olvasd el figyelmesen a beirasom,szerintem eleg helyesen es erthetoen irok magyarul!De ha te mindenben az ellensegeskedest latod…hat legyen!-ha ettol jobban erzed magad!
  “Hogy en tortenetesen RMDSZ-szignoval vedjegyeztem beirasaimat,az csak a politikai hovatartozasom miatt van,na es persze azon vadak kikerulesere,hogy egymagam tobb “nicket”hasznalok!,de ez meg nem gatol meg abban,hogy nemzetemet szeressem es magyarsagomat fel merjem vallalni!
  Politikai hovatartozasa miatt nem itelek meg senkit(kiveve termeszetesen a PRM-tagjait ),de viszont a semmittevo,gyulolkodo “magyarkodo” izgagakat magam is meg vetem,meg akkor is ha egy politikai szervezet tagjai vagyunk,es helyettuk is szegyellem magam!

 • ide figyelj RMDSZ szerint:

  Neked nem sántít az hogy egyszerre magyarságodat fel mered vállalni és ugyanakkor RMDSZ-esnek vallod magad?
  Tényleg nem érzed a szavaidból folyamatosan áramló disszonáns elemeket?
  Vagy egyszerűen nincs füled a hallásra?

 • radikális szerint:

  Ez a szó hogy “disszonáns”, Szabó Zoli alias Kanóc kedvenc visszatérő motívuma. Tőle nem hiteles az a kérdés, hogy “sántít az hogy egyszerre magyarságodat fel mered vállalni és ugyanakkor RMDSZ-esnek vallod magad?”
  Ja és hogy a topiknal maradjunk, sarmasági napok… 🙂

 • radikális szerint:

  Akinek meg tényleg fontos a magyarság, és a hagyományőrzés, az kellene legjobban támogassa a sarmasági napokat és azon belűl a vonatkozó programokat. Gondolkodjatok…

 • ide figyelj radikális szerint:

  Nyugodj meg,nem Szabó Zoli az illető…Amúgy teljesen jogos a sántítós kérdés.

 • ide figyelj radikális szerint:

  …attól függetlenül hogy ki kérdezi.

 • i-zé szerint:

  mongya mán meg valaki nekem is vaze,hogy mijen az a
  diszo….diszon…díszkondás??????….

 • sarmasagi szerint:

  kiraktak a csipet csapatot,az intervenciosokat a primarok,nem szerveznek csak ketevente sarmasagi napokat.
  ez azt jelentene hogy eszuk agaban sincs dolgozni semmit a kozossegert?mert ugye a fizetesek eloteremtese meg a sarmasagi napok koltsegeinek eloteremtese az mind munkaba kerul…nem azert lettetek primarok hogy dolgozzatok,ugye?penzt lopni,azt viszont jol megtanultatok.

 • >