LÓGOK A NETEN-3

Nem írok, nem olvasok: magyar nemes vagyok!

Hogy ez honnan jutott eszembe?!. . .Nemesi ősökkel nem dicsekedhetek, viszont a neten mostanában igencsak rákaptam az elektronikus újságolvasásra. Príma dolog ez, kérem! Ki lehet próbálni! Előnyök: nem kell percenként a postaládát lesni (azért a postás kisasszonyt lehet !), ha szívünk hölgye belealszik a sport rovatba , nem kormozza össze a sminkjét, ha nem smakkol az egyik újság-klikkelünk a másikra.

Tehát, ahogy úri kedvemben csak úgy szörfölgetek egyik portálról a másikra,eg yszer csak leblokkol a műszer pont a Krónika című lapnál, ott is az,,Erdélyi hírek”linknél .

Bevallom,ezúttal még kedvemre is játszott ez a makacs lap top,mert-ugyan titkolom (sikertelenül), de érdekel a politika, és értek is hozzá, még jobban mint a focihoz!

Szóval, olvasom a megszokott szöveget, hogy egy bizonyos Benedek nevezetű orvosrofesszort kizártak az RMDSZ-ből, mert nagy kárt okozott erdélyi magyar közösségünknek.A gyengébbek kedvéért ecsetelem röviden a sztorit : a doki civilben képviselőjelölt volt (naná, hogy rmdsz-listán! Milyen máson Maros megyében?!…) a 2oo8-as parlamenti választáson.Össze is gerebjélt vagy tizenvalahány ezer szavazatot, de annyival még Bölöni-tanítványként sem rughatott parlamenti labdába.

A derék doki cukra akkor ugrott fel, mikor közhírré tétetett, hogy egy Kötő nevű csapattársa viszont alig harminc egynéhány afro-mitudménmilyen szavazattal egyenesen a szenátusban kötötte ki zebráját.

A Benedek-fivéreket nem olyan fából faragták, hogy ilyen manipulációt csak úgy beszívjanak:magyarázatot kértek, reklamáltak, óvtak, pereltek stb.

Száz szónak is egy a vége-Kötő urat sem validálták, Benedek doktort sem.Sőt,amint már említettem volt,az utóbbit még az érdekvédelmi szervezetünk közelébe se engedig ezután.

Eddig minden oké.Most ugrik a majom a. . . netre!

A profeszor úr támogatói (betegei ?) sem hívei a rutineljárásoknak, és aláírásgyűjtésbe kezdtek, hgy jobb belátásra ösztökéljék az RMDSZ-gurukat.Viszont, olvasva egyes nyilatkozataikat,akár borítékolom is a biztos kudarcot.Hogy ne is próbáljanak fogadni velem, ide másolok néhány szentségtörő megállapítást az irományukból:

,,Olyan emberek, mint Markó Béla és Borbély László, hosszú éveken át az RMDSZ védőgyűrűjét kisajátították, és saját céljaikra használták fel, megpróbálták az értékes és véleményformáló embereket eltávolítani, ha azok érdekeikbe ütköztek.

Mielőtt ámultamban lepottyannék a netről, gyorsan átnavigálok hazai vizekre.

Lehiggadva klikkelek ide-oda Hoppá! Ismerős újság, szöveg ,ismert szövegíró.Ki is ragadok egy frappáns részletet:

„. . .(csakis az ügyet, a magyar közösség erősítését és érdekvédelmi szervezetünket szolgálva + Seres Dénest tisztelve) dolgozunk. . .”

Hogy lássák milyen fair play sportfogadó vagyok, könnyű fogadást ajánlok: azok akik beküldik emailen a fenti gyöngyszem írójának nevét (megelégszem a 3 kezdőbetűvel) és az újság nevét(itt is elég a kezdőbetű-két ponttal majd kipótolom),

értékes nyereményre számíthatnak.Annyit elárulok, hogy egy szezonális termékről van szó, amelynek különlegessége,hogy nem kézre, hanem a nyelvre kell húzni.

Na nem mindenkinek! Csak azoknak, akiknek nyelvét kóros elvékonyodás- kilyukadás veszélyezteti.A sok nyalás következményeként. . .

sarmasági-kukac-pont-kom

admin
 

>