2

Gazdagok közt a leggazdagabb – RMDSZ

A kormány fennhatósága alá tartozó intézmények egyik legjobban fizetett alkalmazottjai az Országos Energiaszabályozó Hatóságnál dolgozók, közülük legvagyonosabb a hatóság igazgatója. Olosz Gergely 158 hektár, vásárolt vagy örökölt  földdel rendelkezik Sepsiszentgyörgyön, van egy lakása Budapesten, két háza Sepsiszentgyörgyön és még egy háza máshol Kovászna megyében, ezen kívül több száz négyzetméteres kereskedelmi egységek tulajdonosa. Olosz Gergely bankszámláján 143 ezer euró és 13 ezer lej szerepel. Az RMDSZ aggodalommal veszi tudomásul, hogy – véleménye szerint – a választási kampány közeledtével támadják a szövetség tisztségviselőit. Az Országos Energia Hatóság elnökének jövedelme nyilvános, vagyonnyilatkozata olvasható az intézmény honlapján, ez mindenki számára elérhető. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség határozottan visszautasít minden olyan alaptalan vádat, amely képviselőit érinti – áll Kelemn Hunor, az RMDSZ ügyvezető elnöke által kiadott közleményben.
(realitatea.net/Paprika Rádió, Sz.B.)

admin
 

  • xyz szerint:

    Miert gond az, ha valaki tud banni a penzzel, be tudja fektetni tisztessegesen megkeresett penzet?

  • KSz szerint:

    Egyszerűen sajtó hírek alapján nem lehet megítélni, hogy tisztességes vagy sem. Sem Verestóy, sem Szász, sem Olosz esetében. Erre a Directia Nationala de Anticoruptie hivatott, ha van ilyen.

    Csak feltűnő és utánna kell nézni.Mintahogy a Transindex likra szedte Szász Jenőt, ugyanúgy nézzen szét az RMDSz házatáján is.

  • >