Biró Zsolt, a Polgári Koalíció Maros megyei tanácselnök-jelöltje ma délután Sóvárad, Havad és Székelyvécke községekbe látogat

A Magyar Polgári Párt kampánycsapata ma (május 16.-án) délután Sóvárad, Havad és Székelyvécke községekbe látogat. A megyei tanácselnök-jelölt és a Magyar Polgári Párt megyei tanácsosi tisztségre pályázó jelöltekből álló csapata szórólapokat osztogat és a párt célkitűzéseiről, terveiről tájékoztatja említett községek lakóit. A személyes találkozókra (door to door) épített kampány célja minél több emberhez közvetlenül eljutni, elbeszélgetni, elmondani nekik milyen Erdélyt és milyen Székelyföldet szeretne a Polgári Párt.
Hiteles és az önrendelkezés, a decentralizáció iránt elkötelezett jelölteket az önkormányzatokba!
Máthé János vegyészmérnök, környezetvédelmi szakember, Balavásár község polgármester-jelöltje a Marosvásárhelyi Televízió meghívottja volt. A polgármester-jelölt a Magyar Polgári Párt megyei tanácsos-jelöltek csapatát is erősíti, ebben a minőségében a munkahelyteremtéssel kapcsolatos elképzeléseket ismertette. Máthé János bírálta a jelenlegi központosított rendszert, különösen a pénzek visszaosztása terén tapasztalható visszásságokat. „Nem normális, hogy az innovatív és szorgalmas közösségeket büntessük. A szolidaritás jegyében természetes, hogy a központi költségvetéshez is hozzájárulnak a közösségek, de ennek mértéke nem kellene meghaladja a 20 – 25 %-ot. Maros megye az elmúlt húsz esztendő során nettő befizető volt, hiába kormányoz 16 éve az RMDSZ.” – fejtette ki Máthé János, Balavásár község polgármester-jelöltje.

MPP-PRESS

  • admin
  • 2012. május 17. csütörtök
  • MPP
admin
 

>