3

Segíts magadon, ha tudsz – másik sarmasági életkép 2011. év áprilisát írjuk

Ismereteink szerint a helyzet súlyos, ezért sarmasagi hozzászólását témanyitóvá alakítottuk.

sarmasagi:

2011. április 5. kedd at 08:30

ez mind szep es jo csak azzal is kellene torodni hogy van akiknek a hazat viszi a foldcsuszas es semmi segitseg nincs allitolag nincs penz azert azt meg sem varhatjuk olbetett kezzel mig ossze dolnek a hazak vagy a biztosito csurrant valamit tenni is kellene valamit vagy vegszukseg eseten bekoltoznek a szep es uj primariara?

http://mpp.sarmasagi.ro/?p=2512#comment-4386

Ti mit gondoltok, mi a megoldás, hogyan lehetne segíteni bajbajutott embertársainkon? Minden véleményt, pozitív hozzászólást értékelünk.

Admin.

admin
 

 • cserebere szerint:

  Jo az otlet sarmasagi!En meg ki is potolom.
  Ugy halottam hogy az okos vezetosegünk 2 miliárdert megvette a Szeri Atilla hazat hogy utána lebontsa mert eltakarja a primar irodajabol a kilatast.
  Javasolom hogy a primar koltozzon fel az irodajaval a Kisuccara a Vince Sanyi hazaba. Onnan eleg jo a kilatas. A Vince családja meg le a primariahoz. Fele a Szeri fele hazba fele a primar irodajaba.

 • sarmasagi szerint:

  hat abbol a 2 milliardbol sok problemat meg lehetett volna oldani gondolok itt azokra a hazakra amelyek eletveszelyes allapotban vannak es csak a biztosito jo indulatara varnak na itt jo helye lett volna a 2 milliard

 • >