Széki MPP gyűlés Kézdivásárhelyen

 

A felsőháromszéki tanácsosoknak tartott széki gyűlést a Magyar Polgári Párt (MPP) a kézdivásárhelyi Vigadó kistermében csütörtökön, március 3-án. Fekete Károly tanácsos elmondta, az MPP az elkövetkezőkben minden széken szervez találkozót, melyre meghívják a párt országos elnökségét is. Az eseményen jelen volt Kulcsár Terza József, az MPP háromszéki elnöke, aki első napirendi pontként helyi és megyei szintű szervezési kérdésekről beszélt.A gyűlést megtisztelte jelenlétével Szász Jenő, az MPP országos elnöke, és Orbán Balázs ügyvezető elnök is. Szász Jenő országos elnök a jobboldali erők összefogásának szükségességéről beszélt, részletezte  a Magyar Polgári Párt programját, és bejelentette, március 14-én kongresszust tartanak Kézdivásárhelyen. Beszéde végén az elnök hitet, szorgalmat, kitartást kívánt a tanácsosoknak, mert, mint mondta, hisz abban, hogy az MPP által kidolgozott program a járható út az erdélyi magyarság számára.
(Csont Zsuzsa)

Magyar Állampolgársági Iroda Kézdivásárhelyen

Magyar Állampolgársági Irodát nyitott a Magyar Polgári Párt Kézdivásárhelyen.  A magyar állampolgárságot igénylõknek segítséget nyújtanak a magyar állampolgársági kérelmek megírásában, átnézésében, a fordítások elkészítésében és az iratcsomók (dossziék) összeállításában. Szolgáltatásuk ingyenes (ide tartozik a kérelmek megírása: honosítási kérelem, házassági és születési adatlap, valamint a névmódosítási kérelem kitöltése, és az iratcsomók összeállítása), csak a fordításokért kell fizetni. Az Állampolgársági Irodát felkereső emberek olyan elkészített iratcsomót kapnak a kezükbe, amelyek révén nagymértékben felgyorsul az ügyintézés a konzulátusokon.
Azon személyeknek, akik Magyarországon szeretnék beadni a magyar állampolgársági kérelmüket, rendkívüli rugalmassággal és odafigyeléssel segítik az ügyintézést!
Állampolgársági Iroda: 525400 Kézdivásárhely, Gábor Áron tér, 24. szám (Polgármesteri Hivatal, 9-es szoba)
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig  9-17 óra között.
Előjegyzés, ingyen tájékoztatás, felvilágosítás az alábbi telefonszámon vagy e-mailen: központi telefonszám: 031 226 39 33 (helyi vezetékes tarifával  hívható),

e-mail: allampolgarsag@polgaripart.ro

MPP-PRESS

admin
 

>