2011 az újabb kihívások éve lesz

 

Keizer Róbert, a Magyar Polgári Párt kolozsvári elnökét, kérdeztük mit vár 2011-től?

– Mielőtt az új évről szólnék, szeretném az összes tagunknak és szimpatizánsainknak megköszönni, hogy elmúlt 2010-es év folyamán támogatták munkákat. A sok mindennapi teendőik mellett, időt és energiát fordítottak arra, hogy segítségükkel az általunk beindított projektekben a maximálist tudják megtenni!

Önöknek milyen lehetőségei voltak a tavalyi munka folyamán?

– A Kolozs megyei MPP tagjainak sok esetben kellett a semmiből olyant teremteni, amely más szervezetnek szinte évekre volt szüksége, amiért köszönettel tartozunk nekik. A szakosztályi vezetőknek is hálásak vagyunk, hiszen a Szórvány programunkba oroszlánrészt vállaltak. Addig amíg a kormányon levő ernyőszervezet és a mostan nyitó autonómia mozgalom csak a szavak terén és/vagy a mások pénzének az elköltésével tettek bizonyságot a polgári pártnak a vidékfejlesztési projekteknek konkrét fázisait sikerült bemutatni. Elvünk szerint, mi csak a megvalósított a projektjeinkről szólunk!

Az Önök sajtóvisszhangja kicsi volt, de mégis sokan érdeklődnek, hogy van ez?

– Hát, mivel az erdélyi sajtósok nem igen kegyesek a polgáriakhoz, az MPP több internetes és nyomtatott formában megjelenő lapot jelentett meg. A Kolozs megyei MPP az Erdélyi Polgár nevű lapot valósítja meg, aminek több melléklete is van.

Erdélyi szinten az internetes lapokat nem igen olvassák,Önöknek, hogy sikerülne ez?

– Örömömmel vettük tudomásul, hogy nagyon rövid idő alatt ismertté vált az Erdélyi Polgár, amiért ez úton is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt év folyamán meglátogatták a lap honlapját, hiszen a világ 6 kontinenséről majdnem 500 helyről közel 30.000 -en, kattintottak lapunkra. Ez bizonyítja, hogy az olvasók érdeklődését sikerült felkeltenie a lap kicsiny szerkesztőségi csapatának és – szerintem – nagyon jó úton haladnak, érdekes és sokszor meglepő cikkekkel szolgáltak. Mindazoknak, akik eddig kíváncsiak voltak – folytatta az elnök – és 2011-ben kíváncsiak lesznek megígérhetjük, hogy továbbra is szenzációs cikkekre számíthatnak. A komoly dolgok ezután következnek!

Mit üzen a polgári olvasóknak ?

– A magam és a kolozsvári MPP alelnöke dr. Szász Csaba nevében eredményesebb, Boldog Új Esztendőt kívánok! Lejegyezte: GBI

BEJEGYEZTE: MPP.KOLOZS.BLOGSPOT.COM DÁTUM: 1:19 0 MEGJEGYZÉS

admin
 

>