Székházat avat Marosvásárhelyen a Magyar Polgári Párt

2010 október 08., péntek

Az MPP Maros megyei szervezete, illetve a párt marosvásárhelyi szervezetének nyújt hajlékot mostantól a Marosvásárhely, Iskola (Aurel Filimon) utca 28 szám alatti ingatlan. Szervezeteink többször kérelmezték már székház kiutalását, de törvényadta jogunkat eddig mind a Maros megyei Tanács, mind a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal megtagadta. Most azonban örömmel jelenthetjük, hogy támogatóinknak és tagságunk áldozatvállalásának köszönhetően  sikerült hajlékot teremtenünk. Ünnep tehát a székházavató és egyben új korszak kezdete is. Irodáink a jövőben napi rendszerességgel fogadják tagságunkat, szimpatizánsainkat és bárkit, aki hozzánk fordul segítségért, tanácsért. A székház ugyanakkor a városi és megyei szervezet számára biztosít minden körülményt a hatékony munka kifejtéséhez. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy székházigényünkről nem mondtunk le, de ameddig jobb belátásra bírjuk a megye és város vezetőit (ha hamarabb nem, hát a 2012-es Önkormányzati Választások alkalmával) tevékenységünket a fent említett címen a Magyar Polgári Párt marosvásárhelyi irodájában folytatjuk.
Az esemény alkalmával a sajtó képviselőit is szeretettel várjuk. Tájékoztatót tart a párt országos elnöke Szász Jenő, aki a román belpolitikai helyzetet értékeli és a magyar-magyar kapcsolatok tükrében világít rá a polgári párt célkitűzéseire. Az MPP marosvásárhelyi elnöke: Kelemen Ferenc a város, míg László György megyei elnök a Maros megyei prioritásokról beszél.
Meghívottunk Izsák Balázs a Székely Nemzeti Tanács elnöke, aki a Budapesten sorra kerülő SZNT ülés napirendi pontjairól és az autonómiatörekvések menetéről számol be.
Várjuk Önöket az Iskola (Aurel Filimon) utca 28 szám alatt, október 9.-én  szombaton, déli 12 órakor.
Marosvásárhely, 2010. október 7.                                                  

László György,                                                                  
elnök,                                                                      
MPP Maros megye, polgaripart.ro

admin
 

>