Szilágy és Kolozs megyei MPP -s gazdák energiafa- és stratégiai gyümölcsültetvényekre látogattak

2010. AUGUSZTUS 15., VASÁRNAP

 

Kolozs megyei illetve kolozsvári MPP elnökségek közös projektekben gondolkozva újra megszervezték a most már hagyományossá váló gazdák számára megszervezett tapasztalatcserével összekötött külföldi munkalátogatást।

Ezúttal Magyarországra sikerült az újabb tapasztalatcserére az MPP-s gazdaembereket energiafa ültetvényekre kivinni ! Igy a gazdaemberek saját szemükkel láthatták mire lenne érdemes átállni ।
A nap második fénypontja a mostani nehéz időkben egyre több helyen elterjedő és magas jövedelemmel kecsegtető stratégiai gyümölcs ültetvényeken való munkalátogatás volt!
Ha az energia szempontjából a fűzfa tűnt ki , a stratégiai gyümölcs ezúttal a mindenki által ismert , de aránylag elhanyagolt bodza volt.
A gazdák megelégedetten és már a jövőévben megkezdendő talajelőkészítő munkálatokra gondolva az újonnan bevezetendő technológiák elsajátítására ösztönözve tértek haza

A mellékelt pár kép a gazdákat mutatja be!
A gazdák ezúton is köszönetüket fejezik ki a Kolozs és a Szilágy megyei MPP-s vezetőinek: Keizer Róbert, Simon Csaba , Csép Sándor és Keresztes Zoltán uraknak, valamint a magyarországi ültevények vezetőinek, amiért ezt az újabb tapasztalatcserével egybekötött munkalátogatást lehetővé tették ! (Erdélyi Polgár , Sarmaság.ro )

BEJEGYEZTE: MPP.KOLOZS.BLOGSPOT.COM DÁTUM: 23:18

admin
 

>