6

Miféle témáról?

 1. Miféle témáról ?

 2. Na majd megmondom mifele temarol!!Itt ez a kocsog iskolaigazgato,aki csak ugy orokolte a posztjat Gavristol mert ugy akartak Seresek.Most mar ott tartunk hogy kezdi kinoni a melenyet s ezert nem bir magaval es uti veri a vedtelen suhancokat mert idegbeteg,mind fentebb irjak.Itt meg kepbe jon korupt polgarmesterunk aki mar annyit lopott hogy o sem tudja mennyit,de csak azert mert az ejszakai bulikon elissza az eszet.Szerintem ennyi topiknyitonak eleg is lenne,mert ha elkezdem az alamuszi tanacsosokat akkor sosem erek a vegere.

 3. cien te magad is eleg jo tema lennel “te kocsog”, nem tudom miert nem lettel te iskolaigazgato vagy primar “lehet hogy gyenge a fejed” vagy nem orokoltel egy jo posztot.Az ilyen kinyilvanulas elegge egy paraszt kocsogre utal vagy “idegbetegre”. Meg sokat kell tanulj cien vagy cian aki magat es masokat is megmergez!!!az ilyen megnyilvanulassal.

admin
 

 • okostóni szerint:

  Nagy OKSTOJÁSOK vagytok ti, sarmaságiak.
  Két évvel a választások után, ti még mindig az általatok! megválasztott primárt szivatjátok.
  Fújhattok a nagy…bendőjébe: még legalább két évig ezt eszitek, ha szeretitek, ha nem.
  Az úgynevezett ellenzéki MPPsek pedig, az állandó hőbörgés helyett, neki kellene kezdjen egy, a mostanitól sokkal jobb alternatíva előkészítésének.
  Ha van egy kis vágott dohányuk, akár sikeresek is lehetnek, hisz a dolgok jelenlegi állása szerint-az RMDSZ siralmas kormánybakapaszkodása, hiábavaló, görcsös nyúlkálás a FIDESZ-pénztárca felé-érdekvédelmi szövetségünk ázsiója határozottan csökkenő tendenciát mutat.
  Eszerint kellene politizálni, OKOSTOJÁSOK.

 • tanácsos szerint:

  Akár igazad is lehetne, tisztelt okostóni, de ehhez jobban kellene ismerned a sarmasági viszonyokat.
  Az MPPsek nem csak úgy kedvtelésből hőbörögnak, hanem, erejükhöz és számarányukhoz mérten, igyekszenek menteni a még menthetőt.
  Ha csak rajta múlna, az eremdéeszes hatalom lenyúlná még a jövő évi közpénzeket is, önhatalmaskodó rendőri önkényuralmat gyakrolna a faluban, és szíve szerint, teljes hírzárlatot vezetne be.
  A további okoskodásod részemről oké, hallgassa meg a Fennvaló.

 • drukk szerint:

  uccai bunyo konyusujba:KISPISZTOJ-DARI TOMI=1-1
  Hajra Sarmasagiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • drukk szerint:

  biraskdott: DOMBI primar

 • hmm szerint:

  drukknak!!!
  Szerintem torodnel a magad dolgaval,nem masok bajan elvezkedj !!Neked nincs bajod ????? Szewrintem van aval torodj!!!!Es ezt a temat le is lehet zarni!Nincs olyan ember Sarmasagon akinek ne lennenek problemai, gondjai vagy ilyen vagy olyan. Jo lenne ha az ilyen piszkalodast be lehetne fejezni.

 • admin szerint:

  Kérésre aktuális topik zárolva.

  Köszönöm a megértést.

 • >