Új elnöke van a kézdivásárhelyi MPP-nek

2010 július 05., hétfő

Mivel szerda este nem volt jelen a tagság többsége a Magyar Polgári Párt kézdivásárhelyi szervezetének tisztújító gyűlésén, az alapszabályzat szerint bezárták a gyűlést, majd egy órával későbbre újra összehívták. A Vigadó majdnem tele kistermében a holtidőben Rácz Károly polgármester beszámolt a két év megvalósításairól.
Ezt követően kezdődött a tisztújítás. Dr. Fekete Károly addigi elnök helyére egyetlen személy, Lukács László nyújtódi agrármérnök pályázott, akit meg is választottak. Fekete egyébként egészségi okokból vonul vissza. Erre hivatkozott Szarvadi József alpolgármester is, aki visszautasította az elnökségi tagságot, s egyúttal azt is bejelentette, hogy mandátumának lejártával visszavonul a politikából. Végül a titkos szavazást követően ügyvezetőnek dr. Ambrus Ágnest választották meg, míg az MPP kézdivásárhelyi szervezetének alelnöki tisztségét Deák Mihály tölti be.
Az új vezetőség a tisztújítást követően tegnap sajtótájékoztatót tartott, amelyen Ambrus Ágnes elmondta, a következőkben a tagokkal való szorosabb kapcsolattartásra és a fiatalok bevonásra törekszik. Az új ügyvezető kifejtette, ha az RMDSZ és az MPP tiszteletben tartja egymás törekvéseit, programját, akkor szerinte semmi akadálya a két alakulat közti koalíciónak.

— Székely Hirmondó

admin
 

>