5

Lefagy Markó Béla szőlője

Írta: Fülöp D. Dénes

2010. május 25. kedd 16:18

A fagyosszentek időszaka a politikában sem hozott jót az RMDSZ számára, mert a Markó-féle szőlő lefagyását eredményezi és kevésbé termékeny idejét hozza, nyilatkozta Szász Jenő, az MPP-elnöke, aki a magyarországi Országgyűlés alakulása alkalmával megbeszéléseket folytatott Orbán Viktorral, Semjén Zsolttal, Varga Mihállyal és másokkal.

„A magyar Országgyűlés alakuló ülésén nem volt jelen Markó Béla, habár az RMDSZ-t valószínűleg meghívta az MSZP-frakció. Orbán napjával múlik el annak veszélye, hogy a szőlő lefagyjon, én azt látom, hogy Markó Béla szőlője lefagy és a polgári oldal megerősödését hozza a következő időszakban” – mondta Szász Jenő. Beszámolt továbbá, hogy gyakorlatilag találkozott Magyarország valamennyi eljövendő vezetőjével, azon személyiségekkel, akik magas állami beosztást fognak betölteni, például Schmitt Pállal, Varga Mihállyal, Kövér Lászlóval, Pokorni Zoltánnal, Kósa Lajossal és Semjén Zsolttal, aki miniszterelnök-helyettesként a nemzeti ügyeket fogja felügyelni. Orbán Viktor kijelölt miniszterelnökkel hosszabb beszélgetést folytatott a nemzeti integrációról és egyebekről.
„Egyértelműen ki kell mondani, hogy a marosvásárhelyi Köcsög utcai RMDSZ-székház a budapesti Köztársaság téri MSZP testvérpárt székházával kell kapcsolatban legyen, mint ahogy a Lendvai vagy Szentkirály utcai Fidesz-székházat a székelyudvarhelyi, Kossuth utca 20. szám alatti MPP-székházzal kell ’online’ összekapcsolni, mert így logikus. Ilyen időszak építése következik, ezt szorgalmazom, olyan következetes magatartás eredményeként, amit a Magyar Polgári Párt az elmúlt időszakban tanúsított. Ehhez tartjuk magunkat” – nyilatkozta az elnök.

Fülöp D. Dénes , polgarielet.ro

admin
 

 • prof szerint:

  Én is azt kivánom, hogy legyen nagyon savanyú az a bizonyos szőlő az egész képmutató bandának! Dőzsölnek a bőségben, amit összeharácsoltak, nekünk meg lelkiismeret nélkül levágják az amúgy is kicsi fizetésünket.
  Ezt nevezik ők érdekképviseletnek?!…
  Akkor tört volna le a kezem, mikor húsz évig hittem nekik, és rájuk szavaztam!
  Gyertek csak még Sarmaságra, úgy megtapsolunk, hogy nem lesz köszönetetek benne!
  PISZKOS ÁRULÓK!!!!!!

 • prof szerint:

  Én is úgy gondolom, hogy hamarosan savanyú lesz az a bizonyos szőlő, de nem csak Markónak, hanem pofátlan bandájának is.
  Ők csak úgy dúskálnak az érdekvédelmi politikájukkal összeharácsolt javakban, nekünk meg a törvényesen megitélt 50%-os béremelés helyett, 25%-os fizetéslevonást adnak.
  Ez a köszönet azért, hogy 20 évig rátok szavaztunk?!
  Gyertek csak még Sarmaságra, biztos megint megtapsolunk, de abban nem lesz köszönet!

 • banyasz szerint:

  torjon le a seress denes keze is ha felemeli a kezit a parlamentbe miko az en nyugdijamat akarjak levagni.
  Nem jart vellem sittbe/semmi koze hozza!!!!!!!!

 • sarmasági szerint:

  Nyomatékosan emlékeztetném Szilágy megyi parlamentereinket, hogy nem versenyvizsgával nyerték el bársonyszékeiket, hanem a mi szavazatainkkal (is).
  Ezért elvárjuk, hogy a mi érdekeinket (is) képviselve, NE szavazzák meg a fizetések és nyugdijjak csökkentését.
  Sarmaság nem felejt!

 • igazad van banyasz szerint:

  hallod,nee!nem aa.szerintem fel fogja emelni a kezet mert az erdeke ugy kivanja!Leszar magasrol benneteket nyugdijasokat!

 • >