3

Akik együtt buliztak Orbán Viktorral

 

2010. május 7., péntek 13:44

Háromszáz vendég ünnepelt együtt a Fidesz vezérkarával a második forduló estéjén, mielőtt Orbán Viktor felállt volna a Vörösmarty téren felállított színpadra. Pozsgay Imrétől Andy Vajnáig sokféle embert meghívtak. Amikor elhagyták a zártkörű rendezvényt, az Index kamerája várta őket.

Amikor április 25-én biztossá vált a Fidesz kétharmados győzelme, Orbán Viktor egy szabadtéri színpadon köszöntötte a párt szimpatizánsait a fővárosi Vörösmarty téren. Előtte a teret uraló új üvegpalotában együtt ünnepelt a párt vezérkara háromszáz vendéggel. A vendégek is meg akarták hallgatni Orbán nyilvános beszédét, így egyszerre özönlöttek ki az épületből, és keveredtek bele az éljenző tömegbe. Az Index operatőre megörökítette érkezésüket. Akiket felismertük, annak kiírtuk a nevét:

Művészek, sportolók és politikusok egyaránt voltak a VIP-vendégek között. Néhányan az előző, mások a mostani Orbán-kormányban kaptak fontos tisztséget, többen közülük pedig már korábban is nevüket adták a párt kampányaihoz (például Reviczky Gábor vagy Czene Attila, akik a párt kampányzáró buliján videóüzenetben buzdítottak szavazásra).

Sajnos nem ismertünk fel mindenkit. Ezért közöljük azt a vágatlan felvételt is, amin alaposan is megnézhetők a távozó fontos személyek. Kommentáljon, ha felismer valakit, és ne felejtse el odaírni, hogy hány perc hány másodpercnél fedezte fel az illetőt.

 

index.hu

admin
 

 • mpp szerint:

  Nezzetek meg udemerajosok,hol volt a hires Marko Belatok?Szasz Jeno elnok ur viszont ott volt.Nezd meg ha nem hiszed

 • mamu szerint:

  Markó most valóban lekéste a csatlakozást.
  De azért nem kel őt félteni: mikor a támogatást fogják osztani, mindenkit letaposva, a legelső lesz.

 • cien szerint:

  Nem ertek veled eggyet Mamu.Szerintem Marko elnok ur lekesi a csatlakozast es lekesi az rmdsz nevu jarmuvet is.

 • >