Tisztújításokat szervez az MPP

 

Szerda, 2010. május 05., 19.38

A Magyar Polgári Párt Kovászna megyei szervezete a következő hetekben belső választásokat tart minden helyi szervezetben, majd a megyei szervezetben tartanak tisztújítást.

Kulcsár Terza József, az MPP Kovászna megyei szervezetének elnöke szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: a helyi szervezetek és a megyei szervezet vezetőinek kétéves mandátuma lejárt.

Éppen ezért a következő időszakban a helyi szervezetek tisztújítást tartanak, egyúttal megválasztják küldöttjeiket a megyei közgyűlésbe.

Mint mondta, Kovászna megyében az MPP-nek mintegy 30 helyi szervezete van.

Kulcsár Terza József egyelőre nem döntött arról, hogy indul-e vagy sem egy újabb elnöki mandátumért, őt 2008 áprilisában választották meg a háromszéki MPP elnökévé titkos szavazással.

A sajtótájékoztatón a Kovászna megyei MPP elnöke azt is elmondta: a párt központi vezetősége csütörtökön ül össze, hogy bizonyos döntéseket hozzon a Székelyföldi Önkormányzati Nagygyűlés által március 12-én elfogadott határozatok ügyében.

Az MPP háromszéki vezetője reményét fejezte ki, hogy idén nyáron a nagygyűlés által elfogadott határozatokat a székelyföldi önkormányzatok elé terjesztik nem csak Kovászna, de Maros és Hargita megyében is.

(Mediafax), nyugatijelen.com

  • admin
  • 2010. május 6. csütörtök
  • MPP
admin
 

>