2

Sarmasági illetőségű kérdések- az illetékesek figyelmébe!

 1. en voltam a falu gyulesen,elsonek es utoljara .undorito volt nezni hogy hogyan veszekedtek a sok emberek.egy dolgot sajnalok csak hogy egy szo sem eset a sarmasagi fiatalokrol,arrol hogy mi van es mim lesz beloluk…tisztelt sarmasagi tanacsosok[rmdsz mpp]minden tiszteletem a tietek de lenne egy kerdesem???hogy hogy nincs sarmasagnak egy foci csapatja ,egy barmilyen sportagban indulo ifja?
  pedig most unios tamogatasbol meglehetne csinalni egy olyan termet ahova edzeni jarjanak a fiatalok es nem pedig cigizni…

 2. sokan a gyulesen csak a foldet vitattak de inkabb azon kellene torjek a fejuket hogy mi lesz agyerekeikbol ,unokaikbol.tudjatok azt hogy mar 10 evesen a barokban lognak az iskolakbol a dohanyzas es az alkohol rabjaik lesznek,.minden tanacsos arra kenne torekedjenek hogy csinaljanak egy olyan helyet ahova a fiatalok edzeni jarjanak nem nagy befektetes de legalabb tudnank hogy a gyerekeink nem az uton vannak es a dohanyt szivjak

 3. ez egy nagyon jo kerdes regen judo,karate csapat volt,foci csapat es minden ki halt eleg nehez lenne ujra inditani es nem is beszelek egy kondi teremrol mert lassan mindenki tul sujo lessz!

 4. ,,salgetnek,,igazad van en tudom mi az a sport az eletem.lekuzdotem a betegsegem is vele.

 5. tisztelt mpp ek.valaszt szeretnek kapni egy kerdesemre az az epulet amelyik a falumuzeumal szembe van amelyikbe valamikor agyuszi cege voly az kie?kinek a hataskoreben van nem sajnaljatok hogy ott van uresen .belegondoltatok hogy ott lehetne egy edzotermet csinalni? kerem a valaszt engem erdekelne a dolog en szeretnek egy termet nyittni sarmasagra.

admin
 

 • figyelő szerint:

  Salget-nek,tudomásom szerint a kastély melleti épület
  alsórésze a Polgármesteri Hivatalé,a felsőrész pedig
  egy Zilah-i személy tulajdonában van,hivatalosan kb.15éve

 • salget szerint:

  freddy nek kitartas hamarosan megnyittjuk az edzo termet ,remeljuk a tanacs is segitsegunkre lesz

 • >