1

Félreértés vagy Pofátlanság?

Jön Markó Béla és azt mondja, hogy: “Jelentős az előrehaladás az RMDSZ és a PD-L együttműködéséhez szükséges dokumentumok kidolgozása tekintetében” Hát tényleg? Nem úgy volt, hogy Johannisra kell szavazni? Most a nemzeti érdek azt kívánja, hogy az UDMR legyen a kormányban! A szavazók, azok megint félreértették! Mint mindig!

Ha félreértés lenne, akkor az úgy történt volna mint a következő viccben! Katika elmegy gyónni, mert nagy bűnbe esett! Leszopta Jancsikát és ilyen bűnnel a lelkében nem lehet felkészülni az Ünnepekre. A sekrestyében csak az új segédlelkész van, és mikor Katika elmondja neki a nagy bűnét, az egyszerűen nem tudja, hogy mekkora kellene legyen a kiszabott penitencia. Vajon hány Miatyánk és hány Üdvözlégy lehet ilyenkor a kiszabható büntetés? Ezért kikiált a harangozónak.
– János, a tisztelendő atya mennyit szokott adni a szopásért?
– Nekem egy ötvenest adott legutoljára!
Nos, elvtársak, ez lenne a félreértés. Az, amit ti tesztek, az nem előrehaladás, vagy politizálás lenne, hanem egy igazi, térden állós gyönyörszerzés! Egyesek erre merik azt mondani, hogy a romániai magyarság érdekében!
– Kurvák az én nevemben ne merészeljenek igényekről nyilatkozni!

Forrás: http://nyaradi.blogspot.com/

admin
 

  • Fandika_1 szerint:

    A baj az, hogy a román politikai élet fizetett kurvájának viselkedése alapján ítélik meg a hazai magyarságot is.

  • >