Sepsiszentgyörgyön nem szakítana az MPP

Az MPP nem szakít az RMDSZ-szel, továbbra is hajlandóak együttműködni a város érdekében, minden pozitív kezdeményezést támogatnak — jelentette be Kovács István, a sepsiszentgyörgyi tanács polgári frakciójának vezetője.

Csalódott, hogy a lakossági észrevételek alapján megfogalmazott kérdéseikre nem objektív feleletet kaptak, hanem vagdalkozó válaszözön érkezett. „Egy házasságban sem válóok, ha a társak a tiszta elszámolás okán betekintést kérnek egymás ügyeibe. Ha mégis bekövetkezik a válás, annak valami más áll a hátterében” — hangsúlyozta.

Érthetetlennek nevezte, hogy Antal Árpád polgármester, aki szociológusként igen sokat ad a közvélemény-kutatásokra, épp az egyik ilyen legfontosabb felmérésre, a szavazásra kíván fittyet hányni, és menesztené Bálint Józsefet, aki az MPP-listán a polgárok többségének voksa alapján lett tanácstag, majd alpolgármester. Visszautasítják Antal Árpád vádjait, mindannyian a város javát akarják, esetleg módszereik különbözőek — szögezte le. Kovács István szerint a paktum felmondása mögött hátsó szándék áll, Bukarestben most körvonalazódik az eljövendő kormányzat, az RMDSZ Sepsiszentgyörgyön ezért keresett okot a szakításra.

Bálint József megerősítette, nem mond le, de ő is leszögezte, nem a vagdalkozást tekintik célnak, hanem a pozitív megoldások keresését.


Farkas Réka, Háromszék

admin
 

>