Jól jársz, ha jót teszel

„Jól jársz, ha jót teszel” – ezzel a mottóval indított marketingprogramot a Székelyudvarhelyért Közösségi Alapítvány a helyi vállalkozók számára. A program lényege a kölcsönös segítségnyújtás a cégek, a helyi vásárlók és a Közösségi Alapítvány között úgy, hogy ennek végül a város valamennyi lakója hasznát lássa.

A program azt kéri a vállalkozóktól, hogy egynapi profitjukkal támogassák az alapítványt, amely a befolyt összeg 80 százalékát közösségi célokra fordítja. Cserébe a cégek széleskörű reklámlehetőséget kapnak, ami arra ösztönzi a vásárlókat, hogy helyi termékeket vásároljanak, illetve helyi szolgáltatásokat vegyenek igénybe.

Major Sándor üzlettulajdonos egyike azon vállalkozóknak, akik részt vesznek a programban:
– A Közösségi Alapítványt fontosnak tartjuk, már egy éve, hogy tagja vagyunk a programnak, és ennek vannak konkrét, látható eredményei – mondja.

– Hasznos mindhárom szereplő számára, ezek a vásárlók, a civil szervezetünk és a helyi vállalkozók. A vásárlók számára hasznos, mert nagyon kicsi összeggel támogathatják, lényegében saját magukat, mert az, amivel támogatják a helyi vállalkozókat, visszakerül az udvarhelyi közösségbe – magyarázza Kilyén Melánia, az alapítvány projektvezetője.

Mostantól logó jelzi, ha egy vállalkozás részt vesz a Székelyudvarhelyért Közösségi Programban.

Fábián Kornélia
Duna Tv, Térkép,erdely.ma

admin
 

>