""Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan."

& nbsp;

(Tamási Áron)

& nbsp;

& nbsp;

"Szerelmetes Szép Falumért, Szép Sarmaságomért!"

& nbsp;

(szabadon)

Az MPP Kolozsvári Szervezetének közleménye

2009. június 3-án a Magyar Polgári Párt Kolozsvári Szervezete megtartotta tisztújító közgyűlését. Az ülés napirendi pontjai között szerepelt a szervezet tevékenységének eddigi elemzése, az új vezetőtestület megválasztása, valamint vitafórum a tagsággal, a szervezet tevékenységének megszervezésével, jövőbeni célkitűzéseivel, és közéleti feladataival-szerepével kapcsolatosan.

Az ülésen jelen volt Simon Csaba informatikus, a Kolozs megyei szervezet ügyvezető elnöke, a Magyar Polgári Párt országos alelnöke, valamint Bakó Ernő mérnök, a Kolozs megyei szervezet titkára.

A jelenlevő párttagok nagy szavazattöbbséggel megválasztották a kolozsvári szervezet új vezetőtestületét. A városi szervezet új elnöke Keizer Róbert mérnök-vállalkozó lett, alelnök dr. Szász Csaba a Kolozsvári Műszaki Egyetem tanára, valamint elnökségi tagok Székely János gépészmérnök, Felméri Cecília egészségügyi asszisztens, Horváth Zoltán fizikus, Orbán Gyula nyugdíjas, és ifj. Székely János építészmérnök. A kolozsvári szervezet megyei küldöttének újraválasztották Juhász Péter mérnök-informatikust.

A megválasztottak röviden felvázolták elképzeléseiket, a szervezetet jövőbeni működésével és megszervezésével kapcsolatban, valamint a rövidtávú célkitűzéseiket. Az ülés megbeszéléssel és hozzászólalásokkal zárult.

A Magyar Polgári Párt Kolozsvári Szervezete

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Képek feltöltése hozzászólásodhoz.

Hozzászólások
Kategóriák