""Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan."

& nbsp;

(Tamási Áron)

& nbsp;

& nbsp;

"Szerelmetes Szép Falumért, Szép Sarmaságomért!"

& nbsp;

(szabadon)

Sarmaság község (választott) polgármestere művelte -pillanatkép

Sarmaság nagyközség (egyébként tavaly választott) polgármestere, személyesen Dombi Attila Ianoş húsvét vasárnapján szóbelileg és nyilvánosan ,,agresszálta” – értsd: letámadta a Sarmaság nagyközségi MPP szervezet egyik alelnökét, Balogh Sándort (Kontyos Balogot) azért mert ahogy mondta volt: ,,Vigyázzon maga a szájára mert, stb…)…

Magyarázatképpen, az alelnököt azért ,,fingatta” szóbelileg a ,,primár”, mert rá mert kérdezni nyílvánosan, a primárok szóhasználata szerint ,,pofázott” arról, hogy mi is lett (lehetett) a községünkbe beérkezett (több mint kétszer tízmillárdos nagyságrendű) közpénzek sorsa.

Ejnye, bejnye emiatt már megint a közpénzek elköltésének módja (esetlegesen az elköltés bunkósága, bárgyu visszássága) adja a ,,problémát” a sarmasági RMDSZ- es primároknak ? Vagy mi van ? Miért ,,is rágnak be” mindig a primárok, amikor egyszerűen csak (mint mindig) a közpénz elköltéséről van szó ? Esetleg nyakig benne lennének ?

Szóval szégyellje magát polgármester úr, hogy ilyen mélységekre ereszkedik, amikor egy szabad sarmasági polgárral szemben megengedi a rendreutasítást mint ,,problémamegoldó készséget (abilitást)” bizonyítandó.

Share

Sarmaság község (választott) polgármestere művelte -pillanatkép bejegyzéshez 9 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Képek feltöltése hozzászólásodhoz.

Hozzászólások
Kategóriák