""Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan."

& nbsp;

(Tamási Áron)

& nbsp;

& nbsp;

"Szerelmetes Szép Falumért, Szép Sarmaságomért!"

& nbsp;

(szabadon)

Winklert és Sógort indítja a második és a harmadik helyen az RMDSZ

Az RMDSZ Winkler Gyulát és Sógor Csabát indítja a Magyar Összefogás Listájának második és harmadik befutó helyén – jelentette be Markó Béla szövetségi elnök pénteken, Marosvásárhelyen, a Szövetségi Állandó Tanács (SZÁT) ülését követően. Az RMDSZ döntéshozó testülete a választási kampányt érintő szervezési kérdések mellett rangsorolta az első helyeket az európai parlamenti választási listán.

Az RMDSZ elnöke elmondta, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanáccsal (EMNT) kötött megállapodás értelmében a Magyar Összefogás Listájának első helyén Tőkés László lesz, a másodikon Winkler Gyula, a harmadikon pedig Sógor Csaba indul, mindannyian jelenleg is európai parlamenti képviselők. A megállapodás szerint a lista negyedik helyére szintén az EMNT jelöl majd személyt, az ötödik Kovács Péter, az RMDSZ ügyvezető alelnöke, az ifjúsági mozgalom képviselője, a hatodik Horváth Anna volt államtitkár, jogász-közgazdász, a hetedik Csutak István integrációs és régió-politikai szakértő, a nyolcadik az EMNT jelöltje lesz, a kilencedik helyen pedig Szabó Károly volt szenátort indítják.

Elmondta, bár a SZÁT pénteki ülésén a jelöltlista első helyeiről született döntés, minden más helyre is megvan a jelentkezők listája, ezeket pedig a későbbiekben fogják rangsorolni.

RMDSZ-tájékoztató

Share

Winklert és Sógort indítja a második és a harmadik helyen az RMDSZ bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Képek feltöltése hozzászólásodhoz.

Hozzászólások
Kategóriák