Meghívó MPP – OT

Tisztelt elnök úr/elnök asszony!

Tisztelt tanácsos úr/ tanácsos asszony!

Tisztelt küldött!

A Magyar Polgári Párt, bejegyzésének első évfordulójára, 2009. március14-re, Gyergyószentmiklósra hívta össze I. Országos Tanácsát. Kiemelt fontosságú esemény ez szervezetünk életében, amikor mindannyian közösen ünnepelhetjük meg a választás szabadságának, az erdélyi magyar pluralizmus jogi és intézményes kereteinek megteremtődését. Gyergyószentmiklósi tanácskozásunk ugyanakkor munkajellegű, ahol megbeszéljük a szervezetünket érintő fontos kérdéseket, áttekintjük az elmúlt időszakot, és közösen meghozzuk mindazon döntéseket, melyek az elkövetkező időszakban meghatározzák a Magyar Polgári Párt tevékenységének irányvonalát.

A Magyar Polgári Párt elnökségének döntése értelmében az Országos Tanácsra meghívást kap minden helyi szervezetünk elnöke, megyei küldötte/küldöttei (minden megkezdett 100 tagig 1 küldött), továbbá az illető szervezet helyi és megyei önkormányzati képviselője/képviselői, polgármesterei és alpolgármesterei, függetlenül attól, hogy a megyei küldöttgyűlés által e személyek OT-küldött minősítést nyertek vagy sem.

Ezúton tisztelettel meghívom, vegyen részt a Magyar Polgári Párt I. Országos Tanácsán, kérem ugyanakkor, hogy nevemben továbbítsa ezen meghívást helyi szervezetünk valamennyi küldötte, illetve helyi és megyei önkormányzati képviselője/képviselői, polgármesterei és alpolgármesterei irányába.

Az Országos Tanács helyszíne a városi sportcsarnok, a küldötteket regisztrációja déli 12 órakor kezdődik.

Annak reményében, hogy jelenlétükkel megtisztelik az Országos Tanács munkálatait, tisztelettel,

Szász Jenő

a Magyar Polgári Párt elnöke

Székelyudvarhely, 2009. március 6.

Az Országos Tanács alkalmával szállás és étkezési lehetőséget biztosítunk. Szálláslehetőség: Maros Hotel, Gyergyószentmiklós, (30 RON/fő). Az Országos Tanács helyszínén büfé áll a küldöttek rendelkezésére.

Szervezéssel, szálláslehetőséggel kapcsolatos információk:

Tel.: 0266-212623, 0720-100408

E-mail: titkarsag@polgaripart.ro

admin
 

>