5

Kelemen: Szásznak egyetlen célja van, az hogy az MPP élén maradjon

„Nagyon régóta űz »politikai sztriptízt« Szász Jenő, a Magyar Polgári Párt (MPP) elnöke, de ezt már mindenki unja” – jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Kelemen Hunor, az RMDSZ ügyvezető elnöke. Kelemen Hunor az MPP elnökének azon nyilatkozatára reagált, amely szerint az azt szeretné, ha Tőkés László vezetné az RMDSZ-t. A politikus szerint Szász Jenő bebizonyította, hogy most sem sikerül megegyezésre jutnia Tőkéssel, amikor a püspök az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke, tehát arra sincs esély, hogy akkor jusson vele egyezségre, ha a püspöknek más tisztsége lesz.

„Szásznak egyetlen célja van, éspedig az, hogy az MPP élén maradjon, és mi is ezt kívánjuk az MPP-nek, és különösen Szász úrnak” – ironizált Kelemen. Hozzátette, Tőkés László szem előtt tartotta a magyar közösség érdekeit, amikor elfogadta az RMDSZ ajánlatát, ahogyan a Szövetség is ezt tette, amikor helyet kínált a listán a püspöknek. „Szász Jenő úr amióta csak ismerjük, soha nem tartotta szem előtt a magyar közösség érdekeit” – mondta végezetül Kelemen Hunor.

Paprika Rádió

admin
 

 • mpps szerint:

  miert,neked es marco bella fonokodnek veletlenul nem ugyanaz a celotok?ugyanis tokes laszlo mentett meg titeket a zuhanastol.helyetekbe lennek,megkoszonem neki mielott meggondolja magat.

 • mpps szerint:

  en szemelyesen is ismerem szasz jenot,igaz nem nagyon jol es a meglatasom az hogy rendes ember.marcsak az a teny hogy az rmdsz kikozositette szamomra csak azt jelenti hogy nagyon utaljak.ha ez igy lenne,akkor biztos tett valami jot nekunk magyaroknak,amit udemerajek keptelenek voltak megtenni,ezert megprobaljak kiutalni.tud-e valaki errol tobbet mondani?

 • Csiki szerint:

  En csak ulok es amulok. Hol Szasz Jeno mondja meg, ki legyen az UDMR elnoke, hol Kelemen Hunor, hogy az MPP – e ki ne legyen. Viszont az is igaz, hogy 2004 ota tartozik Jeno a “szervezetepitessel”.

 • Karesz szerint:

  Kelemennek lehet ajánlani, hogy előadások helyett a pofáját tartsa, de azt nagyon! Ha valakinek kussolni kellene, az igazán ő lehet! Úgy hazudozott szemrebbenés nélkül, hogy aki hallgatta, az szégyellte magát! Egyik bloger meg is jegyezte találóan, hogy Kelemen akkor is hazudik, mikor kérdez!
  Honnan veszi azt, hogy most másokat rendreutasítson, azt csak a mérhetetlen orcátlansága számlájára lehet írni!
  Szász Jenő bukásra áll, de ne Kelemen Hunor mondja meg a megmondanivalót, aki már rég megbukott az ízlés és az erkölcs vizsgáján.
  Bagoly ne mondjon semmi olyat a verébnek, hogy nagyfejű!

 • Hozzászóló szerint:

  A honlap adminisztrátora szelektív módon értelmezi a szólásszabadságot? Van akinek megengedett, és van akinek nem. Egy múltheti- nagyon rövid – írásommal kritizáltam (nem sértegettem)Kelemen Hunort, sokkal enyhébben mint Karesz, és Admin mégis törölte azt. Tévedésből vagy más – számomra ismeretlen – szempontok is közrejátszanak?

 • >