Állásfoglalás

Teljes mértékben felháborító az a mód ahogyan a sarmaságiak által szabadon választott MPP tanácsosokat próbálták félreállítani azok, akik megszokták azt az elmúlt 18 év alatt hogy egypártrendszerben minden disznóságot meg lehet csinálni.

Kezdték ezt először is Szabó Zoltán elnökünkkel, akit kiszavaztak az RMDSZ tanácsosai mondvacsinált okok miatt már az megalakuló tanácsülésen, felsőbb parancsra.

Emlékeztetőül lásd a vonatkozó linket:

www.sarmasagi.ro/35/csonka-tanacsunk-alakult

Folytatták aztán másik tanácsosunkkal, Püsök József Attilával, amikor rágalomhadjáratot indítottak ellene ugyancsak felsőbb parancsra, ugyancsak helyi RMDSZ pártaktivisták túlbuzgóságának betudható  segítséggel.

Ezek a demokrácia játékszabályai ,,elvtársak” udemeráj stílusban?

Mitől féltek ennyire az MPP-től sarmasági RMDSZ funkcionáriusok? Esetleg attól, mert az MPP ,,személyében” létezik pártotokra egy másik, tökéletesen legális alternatíva, vagy attól hogy ezután keményen meg kell dolgozni a választók pecsétjeiért? Esetleg attól hogy körmötökre nézhetünk a polgármesteri hivatalban, mert az emberek tudni akarják; mi lett a közpénzek sorsa?

Eszetekbe jut-e egyáltalán hogy a pártok jönnek- mennek, ti meg itt kell éljetek akkor is azokkal az embertársaitokkal, akiket felsőbb parancsra megbántotok? Az eszetekbe jut-e hogy a szemükbe kell nézzetek egy-két esetleg tíz- húsz év múlva is azoknak akik ellen pillanatnyilag korrupt megyei főnökeitek heccelnek? Gondoltatok-e arra hogy azok a híres főnökök, ha csak icipit is fordulnak a dolgok, azok azonnal le fognak lépni, és cserben fognak hagyni mert már érdekeik nem követelik meg hogy titeket támogassanak itthagyva titeket a nagy sz…ban? Az megfordult-e a koponyátokban hogy funkcióitok amiket politikai úton szereztetek, azokból pont olyan könnyen kidobhat a politika forgószele, mint amilyen könnyen hozzájuk jutottatok? Miért kell élet- halál játékként értelmezni a demokrácia játékszabályait? Vagy mivel fejetekben ezidáig ez a szó nem létezett, nem is tudjátok elhinni hogy vége? Vége annak az egypártrendszernek aminek a segítségével gúzsba kötöttétek és halálra ítéltétek országos pártként az erdélyi magyarságot? Hogy végleg lement a napja annak a pártnak amelyik bárki ágyába befeküdt egy kis profitért? Annak a pártnak amit eddig az emberi motivációs szintek leges- legalján levő pénz kötött össze? Hogy  vége a nagy pénzeknek? Ezzel együtt pedig az agyonkoptatott,,NAGY ÖSSZEFOGÁSNAK” is? Még nem jöttetek rá hogy 2009- et írunk, amikor már nem lesz a számotokra (saját zsebetekre) kiutalt kormányzati pénz, és ezután csak rosszabb lehet nektek?

Egyáltalán tudjátok-e hogy az amit műveltek, az nem más mint gyűlöletkeltés embertársaitok ellen?

Helyi RMDSZ fő parancs végrehajtók, gondolkozzatok el ezeken mert ha fentebb leírtak szerint fogtok a jövőben is dolgozni, akkor merem állítani; saját magatok alatt vágjátok a fát!

Ugyanakkor azoknak az MPP tagoknak akik  hozzájárultatok a fentebb leírtakhoz, azt üzenem hogy az elnökséget arra fogom kérni; a lehető legkeményebb szigorral járjon el ellenetek. Árulóknak ugyanis nincs mit keressenek sorainkban. Menjetek csak oda, ahol az elismerendő cselekedetnek számít. Habár ez utóbbit kétlem, mert véleményem szerint mindenki megveti az árulókat.

Keresztes Zoltán István,

A Sarmaság községi Magyar Polgári Párt elkötelezett támogatója.

Állásfoglalás bejegyzéshez 16 hozzászólás