""Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan."

& nbsp;

(Tamási Áron)

& nbsp;

& nbsp;

"Szerelmetes Szép Falumért, Szép Sarmaságomért!"

& nbsp;

(szabadon)

Karácsonyi köszöntő

„Minden ember
Szeretettel
Borul földre imádkozni,
Az én kedves kis falumba
A Messiás
Boldogságot szokott hozni.”

Idén hideg, fagyos karácsonyt ígérnek az időjósok. Illik is a hétköznapi hangulathoz, környezethez, csak nehogy az időjárással együtt az emberek szíve is jéggé merevedjen.

Kell egy kis melegség a lelkekbe, kell egy kis boldogság a családokba, megértés a baráti kapcsolatokba, odaadó szeretet a megdermedt jégszívekbe. Szükségünk van itt Sarmaságon is a boldogságot hozó Messiásra.

Az első karácsonykor egy gyermek nemcsak egy családot tett boldoggá, hanem egy egész világot, mérhetetlen szeretetet és békét hozott magával. Gyermekeink a legnagyobb gazdasági- és világválság kellős közepén ártatlan tisztaságukban szívből örülnek a legkisebb ajándéknak is. Legyünk gyerekek néhány napra és meglátjuk a láthatatlan csodát, értékelni fogjuk a kézzelfogható hétköznapi természetességeket. A máskor oly csintalan gyerekeink boldog mosolya vidámságot hoz, az eddig számon kérő morcos társ pillantásában megcsillan a szeretet, a szomszéd haragos ráncolt homloka is kisimul, könnyebbé válik a magány és a betegség terhe is… csak azért, mert karácsony van.

A Magyar Polgári Párt Sarmasági elnöksége, tagsága, a blog szerkesztői ilyen békés, boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Újévet kíván mindenkinek!

Share

Karácsonyi köszöntő bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Képek feltöltése hozzászólásodhoz.

Hozzászólások
Kategóriák