1

Karácsonyi köszöntő

„Minden ember
Szeretettel
Borul földre imádkozni,
Az én kedves kis falumba
A Messiás
Boldogságot szokott hozni.”

Idén hideg, fagyos karácsonyt ígérnek az időjósok. Illik is a hétköznapi hangulathoz, környezethez, csak nehogy az időjárással együtt az emberek szíve is jéggé merevedjen.

Kell egy kis melegség a lelkekbe, kell egy kis boldogság a családokba, megértés a baráti kapcsolatokba, odaadó szeretet a megdermedt jégszívekbe. Szükségünk van itt Sarmaságon is a boldogságot hozó Messiásra.

Az első karácsonykor egy gyermek nemcsak egy családot tett boldoggá, hanem egy egész világot, mérhetetlen szeretetet és békét hozott magával. Gyermekeink a legnagyobb gazdasági- és világválság kellős közepén ártatlan tisztaságukban szívből örülnek a legkisebb ajándéknak is. Legyünk gyerekek néhány napra és meglátjuk a láthatatlan csodát, értékelni fogjuk a kézzelfogható hétköznapi természetességeket. A máskor oly csintalan gyerekeink boldog mosolya vidámságot hoz, az eddig számon kérő morcos társ pillantásában megcsillan a szeretet, a szomszéd haragos ráncolt homloka is kisimul, könnyebbé válik a magány és a betegség terhe is… csak azért, mert karácsony van.

A Magyar Polgári Párt Sarmasági elnöksége, tagsága, a blog szerkesztői ilyen békés, boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Újévet kíván mindenkinek!

admin
 

  • Karesz szerint:

    Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! Hitet és erőt az álmok megvalósításához!

  • >