2

[MPP] Hitelteltelenítés

Tisztelt hölgyeim és uraim!

Meggyőződésem, hogy a kialakult (válság)helyzetet, s ezen belül a “nyilatkozatháborút” rendkívül egyszerűen fel lehet oldani, le lehet állítani. Zöld utat kell adni a kongresszusnak, amely a párt, az együtt gondolkozás, együtt cselekvés legfőbb fóruma.  Nem kell félni tőle, és nem kell “ünnepire” korlátozni a valós hatáskörét!

Elhibázottnak tartom a kongresszus megrendezésére kitűzött március 14-i dátumot.

Március 15-e nemzeti ünnep, de várhatóan akkor kerül sor a székelyföldi népszavazásra is. A szervezés és mozgósítás kárára mehet, ha akkor szervezünk kongresszust.  Összekavarnánk az embereket, és elvonnánk a figyelmüket a kulcsfontosságú eseményről!

Ugyanakkor a kongresszus hatáskörébe tartozó érdemi munkát is ellehetetlenítenék az ünnepi és népszavazási előkészületek.

Javaslom, hogy az elnökség vizsgálja felül korábbi döntését, és a kongresszus összehívására fogadja el a megyei elnökök által javasolt február 28-i dátumot.

Próbáljuk meg az egyszerű és tiszta! megoldást támogatni, tavaszi választási jelszavunk szellemében: “Mert igény van rá!”

Üdvözlettel:

Gergely Balázs

admin
 

 • Gergely Balázs szerint:

  Tisztelt szerkesztők! Megtisztelő számomra, hogy az MPP levelezőlistájára elküldött levelemet közzétételre méltónak találták, de kérem Önöket, hogy legközelebb előre egyeztessenek a levélírókkal, ha közölni szeretnének a listára befutott szövegekből. A fenti sorokat kimondottan a “belső nyilvánosságnak” szántam!
  Gratulálok a blogjukhoz, és jó munkát kívánok!
  Üdvözlettel
  Balázs

 • Admin szerint:

  Ok.
  A következőkben meglesz kedves Balázs, és ahogy ilyenkor szokták; elnézést…

 • >