2

Markó még bízik

„Rossz döntést hozott a Szociáldemokrata Párt, mert nekünk már van egy egyezségünk a Demokrata-liberálisokkal, és meggyőződésem, hogy ezt ők nem fogják felrúgni” – nyilatkozta hétfőn este Markó Béla a Mediafax hírügynökségnek. Az RMDSZ elnöke arra reagált, hogy Mircea Geoana, a PSD elnöke bejelentette, csakis az RMDSZ nélkül tudják elképzelni a kormányralépést.

Markó szerint az RMDSZ-nek a PDL-vel kötött egyezményét Traian Basescu államfő is támogatja, ezt pedig elegendő ahhoz, hogy az RMDSZ-t biztos kormányalakító tényezőnek lehessen tekinteni.

admin
 

 • választó szerint:

  Kormányra magyar!
  Hála Istennek hepe-hupás tájainktól messze zajlik a kormányalakítási ingyencirkusz, de azért idáig is elhallatszanak főhonatyáink keserves nyögései, amint kínlódva próbálnak mindent megtenni a választóik érdekében.
  Mert ugyebár ez csakis a választók érdeke és nem a tulipánfán felkapaszkodó minisztereké, államtitkároké, főigazgatóké, prefektusoké, stb…
  Ha engem kérdeznek, inkább üljenek nyugodtan frissen megszerzett képviselői babérjaikon, és(szokás szerint) ne törjék magukat értünk.

 • Hejha, a közkatona szerint:

  Kormány RMDSZ nélkül ? ? ? …..
  Isten őrizzen még a gondolatjától is! Mi lesz szegény erdélyi fejünkkel?
  Mindenkit sajnálok, aki nem látta a Realitate tv december 8-adikai élő adását. Emlékeztetőül: aznap folytak az egyeztetések a sátortáborok között( ca la usa cortului !) .Percről-percre változtak az áruk, az árak , fröcsköltek a tenyérbeköpések .
  Természetesen ott vigyorogtak a ‚”mi” kupeceink is. Nyerő pozicióban sütkéreztek, hisz már jóelőre kidobolták, hogy készek bárkinek a tenyerébe csapni, aki felengedi a gebe hátára.A Tatuka –következésképpen a PDL is-vállveregetve fogadták a felajálkozást. Markó már töltötte az áldomás-cujkát, Borbély állt sorba a miccs-sütögetőnél, mikor hírtelen a szekérhez csapódott PSD-gúnyában egy zsíros kliens,
  aki, általános megrökönyödésre, előleget sem igényelve, felterpeszkedett a sarogjára, leszorítva a már ott pöffeszkedő tulipángunyásokat.
  Ez annyira meglepte a hétpróbás vigéceinket, hogy elképedésükben kapaszkdni is elfelejtettek. Lehuppanásukból felúcsúdva, kétségbeesésükben inaszakadva kapaszkodnak a távolodni látszó szekérre.
  Vajon rákoppintanak az orrukra, vagy legalábbfélseggel visszkapaszkodhatnak?…

 • >