""Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan."

& nbsp;

(Tamási Áron)

& nbsp;

& nbsp;

"Szerelmetes Szép Falumért, Szép Sarmaságomért!"

& nbsp;

(szabadon)

Az MPP Kolozs megyei elnöksége továbbra is tisztújítást kér- Közlemény

K Ö Z L E M É NY
Értetlenséggel olvastuk a Magyar Polgári Párt országos sajtóirodája által december 4-én nyilvánosságra hozott közleményt, melyben alulíróként a párt kilenc megyei elnöke között Csép Sándor Kolozs megyei elnök neve is szerepel. A közlemény szerint az alulírók támogatják az MPP Országos Tanácsának 2009. március 14-ére történő összehívását. Ugyanezen közlemény a továbbiakban a következőket is tartalmazza: „…Alulírottak nem a tisztújítást sürgetjük, mint az megjelent a sajtóban, és ennek megfelelően – aktualitása nem lévén – nem is beszélhettünk a pártvezetés esetleges kihívóiról, hanem csupán az Országos Tanács összehívását üdvözöljük, mert így valamennyien a párt bejegyzésének egy éves évfordulóján egy ünnepi ülésre készülhetünk.”

A Magyar Polgári Párt megyei elnökei 2008. december 2-án kelt levelükben közösen kérték a párt országos elnökségétől az Országos Tanács összehívását 2008. február 28-ára. A dokumentum többek között „a párt országos elnökségének megválasztását” szorgalmazza „halaszthatatlannak tartva a Magyar Polgári Párt ügyeinek rendezését.

December 3-án a Magyar Polgári Párt országos elnöksége napirenden tárgyalta az Országos Tanács kérdését, és úgy döntött, hogy ennek összehívását március 14-ére tűzi ki, figyelembe véve, hogy az időpont egybeesik az MPP bejegyzésének egyéves évfordulójával. A döntésről Szász Jenő pártelnök telefonon értesítette Csép Sándort, támogatását kérve az Országos Tanács időpontjának és a rendezvény ünnepi jellegének elfogadásához. Csép Sándor mindkét javaslatot támogatta. Értetlenséggel vettük tudomásul, hogy a közlemény nyilvánosságra hozott szövege tagadja a tisztújítás szorgalmazását. Ehhez sem Csép Sándor, sem a Kolozs megyei elnökség nem adta beleegyezését.

A Magyar Polgári Párt Kolozs megyei küldöttgyűlésének egyhangú döntése értelmében, ismételten kérjük a párt országos elnökségét, hogy az Országos Tanács ne pusztán ünnepi, hanem az alapszabályzatnak megfelelően munkajellegű legyen, érdemben tárgyaljon a párt halaszthatatlan ügyeiről, és tűzze napirendre a párt országos vezetőségének megválasztását.

Kolozsvár, 2008. december 5.

Csép Sándor
az MPP Kolozs megyei elnöke

Sándor Krisztina
az MPP Kolozs megyei elnöke

Gergely Balázs
az MPP Kolozsvári elnöke

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Képek feltöltése hozzászólásodhoz.

Hozzászólások
Kategóriák