Sajtóközlemény nov. 25.

fórumon. Mint  az EU Közös Agrár- és Vidékfejlesztéspolitikájának szakértője előadást is tart Sebestyén Csaba a délutáni rendezvényen.

Holnap Jakab István magyarországi országgyűlési képviselőt, a Magyarországi Gazdakörök Országos Szövetségének elnökét látja vendégül Sebestyén Csaba-István független képviselőjelölt. Fontos, hogy a magyar gazdák és az erdélyi magyar gazdák jó kapcsolatot ápoljanak és partneri viszonyt alakítsanak ki a közös agráreurópa piaci versenyében – mondta  a képviselőjelölt. “Számunkra a magyarországi gazdakörök fontos szerepet játszhatnak a tapasztalatok átadásában, a lehetőségek felismerésében, a bonyolult szabályzási rendszer kiismeréséhez szükséges információk megszerzésében. – tette hozzá Sebestyén Csaba.
Sebestyén Csaba-István kampányiroda