1

Ilyen levelek is érkeznek…

Kedves Lali!

Tisztellek és becsüllek azért a munkáért, amit kifejtesz társaiddal együtt a Magyar Polgári Párt, valamint az otthon maradt magyarság érdekében. Sokszor gyávának érzem magam amiért én eljöttem, azt hittem, boldogabb leszek itt. Bárcsak én is tudnám valahogy támogatni munkátokat!

Az idén végeztem a Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Karán, igazgatásszervezőként. Sikerült elhelyezkednem a közigazgatásban, Törökbálinton, a Polgármesteri Hivatalban. Közben beadtam pótfelvételire a jelentkezésemet Master képzésre közigazgatási menedzser szakra. Nem tudom mi a célja Istennek velem, még nem jöttem rá, de remélem, a jó úton haladok. Ha nem előbb, talán utóbb én is tehetek majd az otthon maradt és az itt élő magyarokért. Már nagyon jó volna valamilyen minőségi változás mindannyiunk életében.
Az újságban megjelentetett vers szerintem gyönyörű. A többi cikkből egyelőre csak szemezgettem. A képek nagyon jók. A radikalizmussal azonban óvatosan! Tudom, “Isten a langyosakat kiköpi”.
Gondolom, nagyon sok támadásnak vagytok kitéve minden oldalról. Mégis azt remélem, hogy Isten mindig megmutatja majd számotokra a helyes utat, amin vezetni kell a rátok bízott magyarságot.
Szeretettel: Lux Enikő.
admin
 

  • Érmemásikoldala szerint:

    Ha Lux Enikő “úgy szolgálja” a kinti magyarokat, ahogy a Magyarországon lévőékét, akkor jaj mindenkinek!
    Évfolyamtársának a személyes papírjait azért vette el, persze “csak véletlenül”, hogy kutakodjon személyes dolgai iránt…végülis, ahogy mondja “a langyosokat” az Isten nem szereti. Részéről szerintem az a legnagyobb bűn, hogy az Isten nevét a szájára veszi…

  • >