110

Sarmaság legyőzte a félelmet!

Sokan azt mondták: kevesen vagyunk!

Vasárnap láttuk: nagyon sokan vagyunk!

Az egész Szilágyságot megmozgatta a sarmasági Magyar Polgári Párt rendezvénye. A megye számos településéről látogattak el hozzánk MPP-tagok és szimpatizánsok.

Számunkra viszont az volt a legfontosabb, hogy nagyon sok sarmasági lakos tisztelte meg az MPP-t jelenlétével. Óvatos becslések szerint ezren voltunk!

Azt mondták, kevesen leszünk, mert Sarmaság népe fél. De bebizonyítottuk 2008. május 25-én, Sarmaság nem fél!

Köszönjük, hogy jelenlétükkel bátorítottak bennünket: munkánk nem hiábavaló!

Barátaink!

Nem önmagunkért küzdünk, hanem Sarmaságért! Azokért a polgárokért, akik hisznek a magyar összefogás erejében! Akik hisznek a tisztességes magyar közképviseletben, a nemzet, a család, a keresztyén értékek eszméjében.

Amennyiben vasárnap a Magyar Polgári Párt-ra szavaz, akkor együtt indulunk el a jövőépítés útján!

Sarmaság holnapja rajtunk múlik!

Bizonyítsuk be, hogy felelősséget érzünk községünkért!

Hajrá Sarmaság ! Hajrá Sarmaságiak!

admin
 

 • Pumukli szerint:

  Ennek én nagyon örülök : ) Gratulálok a tegnaphoz! Nagyon jól sikerült! Sok sikert továbbra is az MPP-nek!

 • Kibic szerint:

  A nívó, az tette sikeressé!
  Gratula!
  Tegnap Sarmaságon volt erő, így lehet a fenyőfa a nyerő!
  Ehhez képest dombi-féle “nászmenet” erőtelen próbálkozásnak tünt.
  Bátrak voltak, mertek, nagy dolog van születőben! Készíthetitek a pólyát!
  Hajrá, Sarmaság! Hajrá, Sarmaságiak!

  U.I. Orbán mikor jön ? 🙂

 • Anonymus szerint:

  Háááát…
  Nem egy csocsesz… de azért minden ok volt!
  Jó hangulat volt, de sajnálom, hogy sólyom sanyit nem verte meg senki! 🙂

 • qqq szerint:

  Hat kis Kubic tesokam dombi-féle “nászmenet” -ben tobb mint 100 -an voltaken arra nem mondanam hogy erotlen probalkozas ,az MPP nek a mult vasarnap csak 5 re futotta na en arra mondanam hogy erotlen probalkozas es nem csak tunt hanem az is volt.
  Hat arrol a nagy erorol csak annyit , hogy az egesz megyebolo nem gyult ossze fele annyi mpp-es mint azelott vasarnap RMDSZ-es sarmasagrol.

 • verzo sziv szerint:

  nagyon ugy tunik nekem hogy sokan nem tudjak vagy nem akkarjak tudni azt hogy mien nagy hulyesegeket irnak a blog-on. es itt celzok Pusok tiszteletes ur-a aki tudomasom szerint azt mondta hogy csak azert maszot belle a sarmasagiiiiii politikaba mert akkarmi tortenik(itt zaro jelben az oooo szavait akarom idezni: Nem erdekel hogy milesz a junius 1-si valasztason mert ugy is megyek a Szatmari Lancos templomba) na ezen emberek el kel gondolkozni ha egy olyan ember ilyen ilyenek mond akkor hogy bizunk az MPP-be ? Mert vegulis Sarmasagi MPP-nek egy alapito kove volt!

 • Névtelen szerint:

  hát nem érted qqq? még akkor se ha hétszer annyian lettetek volna a ,,nászmeneten”, akkor sem fél már tőletek sarmaság! vagy esetleg máris elfelejtetted volna ezt az elenyésző részletet?

 • verzo sziv szerint:

  nagyon ugy tunik nekem hogy sokan nem tudjak vagy nem akkarjak tudni azt hogy mien nagy hulyesegeket irnak a blog-on. es itt celzok Pusok tiszteletes ur-a aki tudomasom szerint azt mondta hogy csak azert maszot belle a sarmasagiiiiii politikaba mert akkarmi tortenik(itt zaro jelben az oooo szavait akarom idezni: Nem erdekel hogy milesz a junius 1-si valasztason mert ugy is megyek a Szatmari Lancos templomba) na ezen emberek el kel gondolkozni ha egy ilyen ember ilyenek mond akkor hogy bizunk az MPP-be ? Mert vegulis a Sarmasagi MPP-nek egy alapito kove volt!

 • Névtelen szerint:

  vérző szív, te honnan szoptad amit mondtál? esetleg a kisújjadból, vagy pedig dombi mestered legújabb ,,értékes” irányítása hatására írsz ekkora ,,sziporkákat” ?

 • verzo sziv szerint:

  akkor egy kicsit fel vilagositalak nevtelen BARATOM az a Dobi fele naszmenet nem dombi attilaert volt hanem az RMDSZ miat !!!!

 • Névtelen szerint:

  bocs. értsd irányítás helyett útmutatást.kösz.

 • verzo sziv szerint:

  nekem ugy tunik hogy nem sokat vagy emberek kozt esnem tudod hogy miket beszelnek! Az egy dolgo hogy tiii MPP-sek el keztetek szapulni az RMDSZ-t! de azert szeret nem toled megtudni azt hogy te tudddooooood eeeeeee azt hogy a tiiii nagy vezetotok TOkes mien part tagaj?egyaltalan te tudod?

 • Névtelen szerint:

  na ja, vérző szív, na ja… igazad kell adnom neked… de csak a hozzászólásod második részét illetően. mert az százszázalékos hogy a ,,nászmenet” – et igazából erőfitogtatásnak szánta dombi a sarmaságiak megfélemlítése céljából, de az hétszentség hogy az RMDSZ miatt, pontosabban fogalmazva: az RMDSZ lejáratása miatt!

 • verzo sziv szerint:

  na nekem ugy tunik hogy nem tudod akkor fel vilagositalak TOkes meg mindig RMDSZ tag es nem pedig MPP!!!!!!! na kisbarat ezen gondolkozla elllll !hogy mien ember biztat titeket csatara. mert tiiii nagyon sok ocsmany dolgot irtok es irtatok edig.

 • Névtelen szerint:

  vérző szív, helyes- e a válasz, vagyis az hogy T.L. a PRM tagja lenne? Ráhibáztam volna?

 • verzo sziv szerint:

  ” igazából erőfitogtatásnak szánta dombi a sarmaságiak megfélemlítése céljából, de az hétszentség hogy az RMDSZ miatt, pontosabban fogalmazva: az RMDSZ lejáratása miatt!” ebben nagyon tevetsz mert akkor mondok neked egy peldat amit ma halotam “” Okos parti vagyok deeee a pecsetemet a tulipantra rakom”” ezek utan mit meg akkarsz vitatkozni mikor az emberek ezt mondjak

 • Névtelen szerint:

  jaj, bocsánat, hogy későn válaszoltam vérző szív, ezért megelőztél a válasszal. kösz az infót, nem tudtam. amúgy meg mivel a vérző szíveknek mindig igazuk szokott lenni a szappanoperákban, hát ezennel meghajtom fejem őmártírságod nagysága előtt…

 • verzo sziv szerint:

  “vérző szív, helyes- e a válasz, vagyis az hogy T.L. a PRM tagja lenne? Ráhibáztam volna?” ezt most tolem kerde ? tolem akkarod meg tudni ?
  ha enyire bizol benne akkor kenne tudjad! vagyis lehet togy te gondolsz valamit es nem tudod!

 • Névtelen szerint:

  dehogy vitatkozom Őmártírságoddal vérző szív, ha visszaolvasod előző hozzászólásomat, akkor rögtön rá fogsz jönni hogy egyetértettem Veled, te romantikus főhős, a mártírok mártírja, a gyémántok gyémántja… hát mondhatunk mi szegény halandók másat egy vérző szívre?

 • Névtelen szerint:

  ,,vagyis lehet togy te gondolsz valamit es nem tudod!” – agytekervényeim sajnos nem elegendőek eme zseniális mondatodat értelmezni, esetleg megtennéd nekem hogy elmagyarázod kicsi szegény mindannapi névtelenkédnek azt?

 • verzo sziv szerint:

  kis nevtelen MPP parti baratom …….
  edig 3 szavazo cedulan az RMDSZ-re pecseteltem volna de most mar sikerult meg gyozetek hogy ming a 4 cedulan az RMDSZ-re kel rakjam a pecsetemet.

 • Névtelen szerint:

  hát ez van vérző szív, tedd bátran a pecsétedet ahova csak akarod, lelked rajta, de azért az jusson eszedbe néha, hogy lehet a dombi nevű mestered és tanítód már rég legalább még egy embernek már odaígérte azt amit neked (is) szentül megígért…

 • verzo sziv szerint:

  en nem voltam es nem vagyok dombi parti deee amit tii irdogaltok az mar tulzas. mert az elovalasztason a sarmasgi ember valsztota meg Dombi Attilat ezt ne felejtsuk el! es lehet az hogy te is nevtelen baratom Dombi Attilara szavaztal! csak most sikerult megvaltoztasa a velemneyedet az a diszas tarsasg akki vezeti az MPP-et. az elen SZabo Zoltanal(kanocal) akki meg koszonhate az RMDSZ-nek hogy meg mentette a feleseg a haltol hogy a mutette kifizete nekkik azal hogy most att allt az MPP oldara es szapulja okket

 • hazafi szerint:

  Hogy az emberek mit mondanak es mit cselekszenek az nem mindegyy!!!
  Sajnos ma 2008 majusaban Sarmasagon az emberek nagy tobsege nem meri kimondani azt amit gondol!!!-Es ez koszonheto a Dombi fele klikknek!!!
  Hogy Pusok tiszteletes ur a szatmari lancos templomba menne ez csak eggyesek beteges fantazgmaja!!!Az meg megint egy kulon teny,hogy a sarmasagi RMDSZ nagyon sok tagja szeretne elzavarni innen!!-elukon a volt elnok Balog Zoltan es ateista jobbkeze Dari Tamas, na es,hogy tanitomestereit kovesse bealt a sorba Dombi Attila is!!!
  Nem ertem miert Tokes Laszloval foglalkozunk itt sarmasagon?!
  Figyelem elterelo hadmuvelet?!-en azt javaslom,hogy figyeljunk mi a sajat jeloltjeinkre de Nagyon!!!-mert az MPP-t is mi magunk alakitottuk(volt) RMDSZ-esek
  Egyszoval nem hiszem,hogy sarmasag kozsegnek egy maffia stilusu szovetsegre lenne szuksege,ahol sikkaszto bukott polgarmesterek idegbeteg porondmesterek,buntetett eloeletu csalok vagy haszonleso csaladtagok dontenek sorsunkrol!!!
  Ezt nem engedhetjuk!!! Nem !Nem!Nem!

 • hazafi szerint:

  Hogy tisztazzunk valamit verzo sziv honfitarsam!
  Verzik a szivem attol,hogy mennyire naiv es felrevezetett vagy!!!
  Dombi Attilat nem sarmasagi ember,hanem a nyeresegvagy,a felrevezetettseg es a megfelemlites hozta ki nyeronek az elovalasztasokon!-mert ha az emberek valtozast akartak,mint ahogyan eggyesek hirdetik,akkor ott volt a valasztas lehetosege meg ket masik becsuletes,tiszta ugyleteket vivo jelentkezo kepeben,akik azt is vallaltak,hogy uzleteiket feladva a kozosseg elere allnak,de esetleg,ha nem is az elere akkor a tenniakarok soraba(ezert indultak mint tanacsos is)!
  De nem ,mint ahogy mondod a sarmasagi ember Dombit “valasztotta”!
  -azt az egy jeloltet a 4 kozul aki meg tanacsosnak sem jeloltette magat,akinek ehberet,ingyen nem akarodzik a kozosseg erdekeit kepviselni!
  Nem furcsalod ezt egy kicsit tisztelt honfitarsam?
  Es meg az sem utott szeget a fejedbe,hogy miben is bizott ez az ember ennyire? En el arulom neked:-a megfelemlites,a szemfenyveztes,a megalazas,a kapzsisag,a bosszu,a megvesztegetes es a felrevezetes erejeben!!!-es bejott neki-igaz,hogy “tisztelt igazgatonk”& balog zoltan es lehuto baratja,nagyon nagy segitsegevel!!!!
  Ez a Cosa Nostra&klikk keverek mindannyiunkat felrevezetve,megfelemlitve egy olyan polgarmesterjeloltet probal lenyomni a torkunkon aki a Magyarsagat csak magyarigazolvanyaval vagy meg azzal sem tudja bizonyitani,ugyanugy mint meg nehanyan az eredetuket a tisztelt KHT-bol!!!
  Ez kell nekunk az 1989-es veraztatta demonkraciank nagykorusodasanak eveben 2008 tavaszan?-idegen,diktatorikus uralom?!
  Nem!Nem!Nem!
  Sarmasag kozsegnek egy erdekmentes becsuletesen dolgozo vezeto testuletre van szuksege,legyen ez RMDSZ-MPP szinekben ,elere pedig egy oszinte,fedhetetlen multu,iskolazott Sarmasag-i Magyar emberre!!!
  Ezt valasszuk honfitarsaim!!!

 • Kibic szerint:

  Mélyne tisztelt “qqq”, azaz Qu Qlux Qlan tag!
  “Hat kis Kubic tesokam dombi-féle “nászmenet” -ben tobb mint 100 -an voltak”
  Először is kevesebben, mint 100-an, de ki nem tojja le…
  Másodszor: abból a kocsikonvojból 75% kényszerítve volt, 10% számításból, azaz érdekből, 10%flangálásból, és 5% meggyőződésből. Akkor lett volna erődemonstráció, ha 100%-ig meggyőződésből tülkölték volna fel a békés vasárnapi délutánt. Igy az átkos felvonulós, dicső aranykor jút eszembe, mikor kötelező volt a “prezenca”
  Harmadszor: az MPPsek azért nem mentek 100 autóval, mert nem akartak káoszt, forgalmi dugót, mint az be is következett a ti nászmenetetek alatt. Úgy hallottam keresztbe kasúl áltátok el a Lompérti utat, hogy onnan se ki, se be… se MPP rendezvényre, se sürgősségre el ne lehessen jutni.
  Negyedjére: Hol volt ez a fene nagy erő az előző négy évben ??? Eddig kellett volna erőlködni, nem gondolod?
  Végül pedig: annak érdekében, hogy minél többen legyetek a qlán nem is figyelt már arra, hogy kik is csatlakoznak a nászmenethez, a lényeg a mennyiség volt, nem a minőség, igy furakodhattak be valószinű az rmdsz karavánba a Hazafi által már említett “téglák”

  A kocsikázók legnagyobb nyeresége ebből a sétából a következő: hosszú esztendőkre bebiztosították magukat a felől, hogy az autójuk “verifikálása” már nem okoz gondot. Ez a lényeg nem az rmdsz!!!

 • Névtelen szerint:

  de ha ezek szerint dombi ,,le tudja verifikáltatni” az autókat mindenféle reális műszaki ellenőrzés nélkül? nem veszélyes ez, annak is akinek elrendezi (mivel pont ő az aki ül az autóban), meg a többieknek is akik az úton járunk? ha esetleg polgármester lenne, akkor mit ,,verifikáltatna” le a polgármesteri hivatalnál, a hivatal alkalmazottait is, hogy esetleg klán tagok- e, mert ha nem, akkor…?

 • Piszkos Fred szerint:

  Ez mar tulzas ami sarmasagon tortenik, ilyenkor latszik tokeletesen , hogy mekkora a hatalomvagy s ezaltal pedig a penzvagy az emberekben, kicsit nagyon elszalltak a dolgok. Szerintem vegul a 60-as IQ-al rendelkezo Dombi nyeri meg, megjegyeznem, hogy 70 egyseg alatt mar az ertelmi fogyatekosok kategoriajaba soroljak az emberket, lesz egy idiota polgarmestere a falunak, aki visszaszerzi a hajtasijat a jobb ismroseinek, ez lesz az o aktivitasa, sarmasagon kivul viszont mindenhol leegeti magat es ez altal a falut is a horribilisan bunko stilusaval.
  Bohockodo ganajkukacok vagytok mindannyian!

 • Névtelen szerint:

  …mert ha nem mennek át a ,,verifikáláson” a fentebb említettek, akkor repteti (bocsánat zburáltatja) őket kifele a munkahelyükről?

 • Névtelen szerint:

  … aztán meg helyettük be fogja hozni (bocsánat introdukálni) máramarosi- zilahi ún. rokonait (bocsánat nyámjait) ?

 • Névtelen szerint:

  …mármint a sarmasági polgármesteri hivatalba…

 • Láncos templom szerint:

  Köszöntöm Sarmaságot!
  Tisztelettel hozomSarmaság népe tudomására, hogy gyülekezetünkben mind a két lelkészi állás be van töltve!
  Egyik lelkészünk kb. 20 év múlva-, mig a másik kb. 30 év múlva megy nyugdíjba. Mindkét lelkészünk nagy megbecsülésnek örvend gyülekezetünk körében!
  Testvéri köszöntéssel! :):D

 • Kibic szerint:

  Nos…
  A Sarmasági Polgármesteri Hivatal (abban az esetben, ha dombi lesz a primár) ezentúl Primöria lesz, vagy rosszabb esetben Sfat, a testületi tagok consilierek, a sarmaságiak lesznek a popor, az Ilosvaiak cöránok! Ez siralmas! Emberek ébresztő!
  Apropó: az IQ-bajnok primarjelölt érettségi diplomáját keresik már régóta ezen a blogon, de senki nem tud róla…

  A másik oldalon sincs egy lángelme a csapat élén, de legalább fel tudta olvasni vasárnap a mondókáját, nem kellett támogtani, vagy lerángatni a szinpadról! Ha másban nem, de ebben már nagyon megelőzte dombit!
  Lezsák Sándor szerint nagy dolog van születőben! Történelmi időt élünk meg sarmaságiak!!!
  Hajrá Sarmaság!

 • Kemény János szerint:

  Ha oda meritek engedni a kertemben lévő szoborhoz azt a senkiházit koszorúzni, meg dadogni a pofám fog lesülni!

 • No Name szerint:

  Kire érted utolsó mondatotad Fred ?

 • a rendszer szerint:

  JÁÁÁR A SZÁÁÁTOK SEGGDUGACSOK. A nagy MPP pedig junius 2. a feledés medrébe merűl. Ti meg jöhettek lesütött fejjel mert mindenki köpdös majd utánatok. HÁT ENNYIT ÉRTETEK EL! BRÁVÓ

 • a rendszer szerint:

  Bocsánat a meggondolatlan szavakért. Elnézést kérek mindenkitől. Semmi közöm Dombihoz, RMDSZhez se az MPPhez, bár mindegyiket ismerem. Engem csak ez a haboruskdosas dühít fel nagyon . . . és ha arra gondolok mi okozta ezt, akkor persze, hogy először MPP jut eszembe. De a vilag igy van rendjén ha bele gondolunk, minden embernek más a nézőpontja, ettöl kerek ez a világ. Mégegyszer bocsánat ha bárkit megsértettem.

 • Névtelen szerint:

  rendszer,
  menjél kicsi fiam először is: józanodj ki révült állapotodból, másodszor rágd meg nagyon jól mielőtt bármit kimondasz, harmadszor pediglen megintcsak mielőtt ki mered tátni szád marhaságokat beszélvén, feltétlenül menj ki az emberek közé Sarmaság községbe! kösz.

 • Névtelen szerint:

  ,,Engem csak ez a haboruskdosas dühít fel nagyon . . . és ha arra gondolok mi okozta ezt, akkor persze, hogy először MPP jut eszembe.” – ez a te álláspontod rendszer. a te véleményed, lelked rajta…
  DE azért ha tényleg nem vagy teljesen vak, akkor ha picit kinyitod a szemed, akkor észreveheted hogy a Sarmaságiakat, csak az MPP tudja megvédeni a klán által indított háborúban, aminek a célja, Sarmaság vezetésének megszerzése, az emberek megfélemlítése és korlátlan kizsákmányolása. tehát a háborút a klán indította Sarmaság, a Sarmaságiak ellen. Sarmaságiak alatt értendő a helyi RMDSZ szervezetet is, amit a klán végtelenségig kompromittált, lejáratott, illetve magáévá tett, érdekei alá rendelt. tehát érts meg valamit rendszer, a Sarmaságiak csak az MPP- re számíthatnak mint egy olyan hivatalos szervezetre, ha úgy akarod közszolgálati intézményre, ami ha a te szavaidat használjam: háborúzik Sarnaságért, a Sarmaságiakért. mert az RMDSZ- t bekapta a klán, és nehéz lesz neki a klán gyomrából kimenekülni, egyáltalán ha valaha ki fog tudni…. Egyetlen esélye az RMDSZ- nek, a becsületes RMDSZ tagoknak az, ha maga a párt elveszti a válaszást, hogy ne érje meg a klánnak (pénzügyileg persze- ne jelentsen profitot a klánnak) maga az RMDSZ.

 • Névtelen szerint:

  …maga az RMDSZ mint politikai párt…
  ugye érted rendszer hogy mi az ábra?

 • qqq szerint:

  kedves, szereny es okos kibic “az IQ-bajnok primarjelölt érettségi diplomáját keresik már régóta ezen a blogon, de senki nem tud róla…” hat ha tudni szeretned az az ember jelenleg egyetemre jar, ami tudomasom szerint nem lenne lehetseges ha nem lenne erettsegi diplomaja, vagy te szerinted nyolc osztaj utan egyenesen egyetemre lehet menni? lehet te ugy csinaltad de ezt neked tudni kene mert te nagyon okos es ertelmes denem utolso sorba iskolazott ember vagy.!!!!
  VAGY ESETLEG NEM IS VAGY AZ?- csak jartatod a nagy szad?

 • Piszkos Fred szerint:

  kedves qqq baratom, annyit meg hozzafuznek a megjegyzesedhez. hogy az osztaly szot: ly-al irjak , tehat semmikepp sem “osztaj” , hanem “osztaly “- ennyit az iskolarol

 • qqq szerint:

  kedves piszkos fred itt nem rolam volt szo, te kis okos hanem Dombi Attilarol, de ti semmivel nem tudtok visszavagni csak a nagy helyesiras-tudomanyotokkal

 • No limit... szerint:

  Azért elolvasnék pár Dombi-féle bejegyzést. Az írás ugyanis sok mindent elárul az egyénről: műveltség, olvasottság stb.
  Mert azt te is elismerheted, tisztelt qqq, hogy ezek alapvető követelmények lennének egy pm. aspiránstól.
  De ha mégis ő nyer, akkor szerzünk pár kéziratot tőle és bemutatjuk mindenkinek, hogy miként halad az egyetemi tanulmányaival. 🙂
  “Szorítunk neki”, mármint tanulás terén! 🙂

 • Piszkos Fred szerint:

  ha azt irom, hogy Dombi Attila “sajnos” egy nagy okor, akkor ez eleg volt?

 • szem szerint:

  en mindenkinek javasolnam, hogy igazan gondolkogyon ell kire is szavaz Sarmasagon nagy szukseg van a valtozasra en nem vagyok tagja egyik partnak sem de mint kivul allo ugy gondolom eselyt kell adni az MPP-nek az RMDSZ nem sokat mutatot edig azon kivul, hogy van 2 szobor meg egy csomo befejezetlen munklat (kanalizalas, viz halozat, utak, tisztasak…stb ) szinte 0 (nula) az egesz.
  Es a mostani RMDSZ polgarmester jelolt Dombi Attila hat nem is tudom sokat nem nezek ki belole az ember nem valtozik csak ugy 180 fokot multyara tekintve a jovo egyaltalan nem lessz fennyes, vannak eleg sok piszkos ugyei egyet amit emlitenek csak sarmasagot bovitete az o javara hiszen areb tete egy jo par meterel a sarmasagi tablat , hogy kolcsit vesen az epuletrre amit epit …es korulote vannak sarmasag segnyaloi akik csak az orruk-ig latnak termeszetesen tisztelet a kivetel. Adig lessz barat meg meg lessz a hatalom edig is le szart mindenkit es ha hatalomra kerul akor is le fog … Olvasni meg most tanul de nem gond mert nagy szerentcseje van Dari Tomival o nem buta ember csodalkozom is, hogy oda keveredet…
  Az MPP-rol meg csak annyit, hogy Otto sem egy lang elme de becsuletes es ott korulveszik olyan emberek ekik valtozast erhetnek el sarmasagon, mert ahogy latom szerny emberek es nem csak a penz hajttya oket valtozast akarnak …..
  Sarmasagia ha akartok valamit szemet kinyitni es jozan eszel gondolkodni mert akor meg lehet valai abbol a kosegbol ne hagyuk elveszni nem a partokat kell nezni nekunk mi enbereknek legyen jo es mivel tudgyuk mit er az RMDSZ ezert ki kel probalni az MPP is semit nem veszithetunk ….
  Hajrá, Sarmaság! Hajrá, Sarmaságiak!

 • qqq szerint:

  hat hallod e piszkos fred ?
  hat szerintem mast ne okrozz le !!!
  mert ez csak azt mutatja mijen nagy barom vagy.

 • Piszkos Fred szerint:

  kedves qqq – max milyen barom, semmikepp sem mijen barom

 • fff!! szerint:

  Gyenge MPP(Magyar parasztok partja):))Ez mien oldal?Ragalmazzatok Dombit?Az mire jo?feltek az RMDSZ-tol?Ha az MPP olyan nagy ,minek kell a masik embert szidni,meg stb.?

 • **** szerint:

  … nem paraszt az RMDSZ akkor… neketek jo ha egy olyan ember mint Dombi Attila fogja vezetnia az RMDSZ eleg szegyen de a lenyeg az, hogy vezethettek ittason is vissza rendezi a jogostvanyt….akkor ebretek ti fel mikor mar keso lessz …..

 • **** szerint:

  …szem egyet ertek veled ha nem lenne Dari Tomi meg azt sem lenne ki irja meg hogy mit olvason fel Dombi Attila polgarmester jelolt, mert kondolom mi utan legete magat a falu elot meg fog tanulni olvasni es Dari Tomi nem kel ki huza a sz….

 • **** szerint:

  …szem egyet ertek veled ha nem lenne Dari Tomi meg azt sem lenne ki irja meg hogy mit olvason fel Dombi Attila polgarmester jelolt, mert gondolom mi utan le egete magat a falu elott meg fog tanulni olvasni es Dari Tomi nem kell ki huza a sz….

 • GONDOLKOZZ REALISAN!! szerint:

  Kedves blog olvasok es kedves Szem!
  Eloszor is, reszben nem ertek egyet a hozzaszolasoddal! Szerinted az utobbi nehany evben a hivatal nem mutatott fel semmit? Ez nagyon meglep! En ugy gondolom, hogy a falu nagyon sokat fejlodott az utobbi idoben es nagyon sok munkalatot vittek veghez, az is igaz, hogy nagyon sok befejezetlen munkalat van, ami reszben mar kesz van, a kovetkezo “kormanynak” csak bekell fejeznie, ahogy a Tiszteletes Ur mondta : “az ut mar kivan tapotva”! Ehhez viszont egy megfelelo vezetosegre van szukseg! Ugy gondolom, hogy peldaul ezen munkak befejezesehez is , elsosorban nem partot kell valasztani, hanem megfelelo embert! Egy olyan embert, aki kepes utana jarni a dolgoknak! Felreteszi minden problemait (akar maganeleti problemakrol legyen szo) es elsosorban a faluert dolgozik! Hiaba valasztunk meg egy partot, ha a vezetosege nem ezeket a szempontokat veszi figyelembe! Ugyanakkor, velemenyem szerint, a tisztseg betoltesehez elengedhetetlen nehany feltetel!! Megpedig: a falu elso emberenek eloszor is kell legyen megjelenese, kell tudjon viselkedni, kell tudnia, hogy kell megszolalni, elengedhetetlen az altalanos muveltsege (ami alapja eloszor is a helyes magyar/roman beszed, valamint iras), kell tudjon szonokolni, munkaja soran nagyon sok tipusu emberrel talalkozik, mindenkivel elkell tudjon beszelgetni es ugyanakkor szukseg van meg nagyon sok turelemhez es kitartashoz!
  Mindenki gondolkozzon el ezeken a dolgokon es sajat belatasa szerint valasszon, annak fugvenyeben, hogy melyik jelolt felel meg leginkabb ezeknek az elvarasoknak! Mi mind magyarok vagyunk! Eloszor is embert valasszunk, ne partot! (a ket jeloltet ugy velem, ha nem is szemelyesen), de nagyjabol ismerik)!!
  A sok hazugsagot, felreveztest pedig jobban tenne mindenki, ha hanyagolna! Volt mar eddig eleg sok szemetseg,sportszerutlenseg s hazugsag, amit (inkabb az ujgazdag csapat) elhintettek az emberek koreben!
  SARMASAG MEGERDEMLI, HOGY TISZTESSEGES UTON MEGVALASZTOTT POLGARMESTERT KAPJON!

 • %%%% szerint:

  Csak Dari Tomi nem lesz ott vele lepten-nyomon. Arra nem gondoltok hogy sok helyen kell Dmbi megjelenjen egyedul. Akkor lesz baj, amikor pl. le kell vezesen egy gyulest vagy ertelmisegi kuldoteket kell fogadjon és szoba aljon veluk. En mar elore pirulok!

 • realista szerint:

  Szerintem Sarmasagon nem let volna MPP ha nem Dombi a rmdsz jeloltje. Mindenki lathata hogy fel bojdult a falu amikor halottak ki lett a befuto. Sokan tudjak kicsoda aki meg nem majd megismeri. Csak akor lehet mar keso lesz. O nem valo a falu elere. Inkabb jojon Kovacs Otto. Az o neve nem egeti le Sarmasagot, din start. Enyi.

 • qqq szerint:

  kedves piszkos fred – “max milyen barom” igen MAXIMALISAN BAROM VAGY

 • Pro Sarmaság szerint:

  Tisztelt barátaim, Sarmaságiak!
  Alig van hátra néhány nap a nagy pillanatig, és egyesek nyertesként fognak ünnepelni, mások vesztesként szomorkodni, de úgy gondolom a választás eredménye miatt senki nem fog Sarmaságról elköltözni csak azért, mert Kovács Ottó vagy Dombi Attila lett a polgármester. Azaz június másodikától kezdve is itt fogunk felébredni, napközben dolgozni, emberekkel találkozni, beszélgetni, lagziba vagy templomba, kocsmába vagy üzletbe eljárni. Sőt, a helyi tanácsban egy kerek asztalnál fog ülni RMDSZ-es és MPP-s tanácsos (képviselő). A gondok továbbra is közösek lesznek, az, ami egyiknek fáj, a másiknak is fájó lesz, aminek egyik örül, annak a másik is örülni fog, mert megoldásra váró gondokkal és megvalósított sikerekkel együtt nekünk KÖZÖS A JÖVŐNK!
  Éppen ezért az értelmes, jóhiszemű, magyar érzelmű, tisztességes Sarmasági polgárokat tisztelettel kérem, ne engedjenek a provokációnak sem az egyik, sem a másik oldalról! Lássuk meg egymásban a jót, még akkor is, ha nagyon kevés az. Dombi Attilának is vannak erényei, Kovács Ottónak nemkülönben, az RMDSZ tanácsosait ugyanúgy mint az MPP-seket ismerjük, mert közöttünk élnek, mindkét oldalon vannak értékes, tisztességes emberek. Tegyük mérlegre őket a lelkünk mélyén és az emberek között válogassunk, nem a pártpropaganda szerint. Sarmaságnak szüksége van a gondolkodó, tervező, döntéshozó értelmiségi testületre. A választópolgárok vasárnap ezek közül választja majd meg a saját képviselőit, de ne azért, mert Dari Tamás vagy Keresztes B. Pityu kampányfőnökként ezt mondja, hanem, mert meggyőződésem, hogy minden Sarmasági ember nagyon jól tudja, hogy ki a legmegfelelőbb, hogy ügyeit az önkormányzatnál képviselje.
  A kampányidőszak velejárója az egymás szapulása is, tudom jól. De éppen az előző eszmefuttatás miatt kérek mindenkit, gondolja meg jól, miket ír ki egy olyan felületre, amit az egész világ láthat, olvashat, függetlenül attól, hogy éppen ki az írásának az alanya: D.A., vagy K.O., vagy D.T., vagy egyik, esetleg másik jelölt, férfi, vagy nő, vállalkozó, vagy földműves! Nem érheti meg erkölcsileg senkinek, hogy egymást ócsároljuk, vagy lejárassuk, bemocskoljuk vagy szidjuk, nem motiválhatja a nyereségvágy, bosszúvágy, bizonyítási vágy, hatalmi vágy egyik embert sem arra, hogy becsületébe gázoljon az úgynevezett „ellenfélnek”. Ne feledjék ellenfelek csak június elsejéig, utána partnerek kell legyünk. Ehhez tartsák magukat a megnyilvánulók.
  Ez a fórum arra is alkalmas, hogy a névtelenség árnyékában kígyót-békát egymásra dobálhassanak a blogolók, ami egyféleképpen elfogadható, de ugyanakkor elitélendő, ugyanis elhangzanak (leírnak) olyan állításokat is, aminek semmi, de semmi igazságalapja nincs. Magyarul: úgy hazudnak, hogy semmi következménye nincs. Ezt elítélem, és nem értek vele egyet, mert így nem más ez a blog, mint egy pletykafészek, ahol mindenkit egyes szám, vagy többes szám harmadik személyben, jól ki lehet beszélni, támadni, rágalmazni mindenféle következmény nélkül. Másrészt pedig ott vannak a tisztességes blogolók (bejegyzők) akik a felületet a szólásszabadság, a szabad megnyilvánulás lehetőségének tekintik, és civilizált hangnemben szeretnének értekezni (vitatkozni), beszélgetni a jövőnket illető ügyekről. Ennél megfelelőbb helyet nem is kaphattak volna. Olyan ez, mint egy állandó online-falugyűlés, lakossági fórum, ahol bárki hozzászólhat a megfelelő hangnemben alátámasztva állításait a közös, lehetőleg legmegfelelőbb megoldás keresésének jegyében. Ez viszont egyáltalán nem rossz, sőt dicséretes dolog. Szerintem az őszinte párbeszéd – amiből valljuk meg őszintén nem túl sok volt az elmúlt négy évben – sok rosszat megelőz, kiküszöböl.
  A két ellenséges tábor felé fordulva kérek mindenkit, vegyék elő civilizált énjüket, és az utolsó néhány kampánynapot ennek a szellemében harcolják meg, aztán hétfőtől – eredménytől függetlenül – egymásnak gratulálva fogjunk össze Sarmaságért (Pro Sarmaság)!

 • GONDOLKOZZ REALISAN!! szerint:

  A fenti hozzaszolasom meg kiegeszitenem annyival, hogy a vasarnapi gyoztes a kesobbiekben a falut fogja kepviselni, a lakosokat, azaz minket! Ez azt jelenti, hogy a falun kivul resztvett nyilvanos szerepleseken, majd az emberek megismerik, alkotnak rola egy velemenyt, ami az o szemukben a falurol alkotott kep lesz! Tehat nem mindegy, ki a kepviselonk!
  Zarojelben pedig megjegyzem azt is, hogy azert nem artott itt ez az ilyen-olyan velemeny nyilvanitas, mert eddig ezt az oldalt csak az ujdonsult RMDSZ part kepviselte (ahogy itt nevezik, klikk), ideje volt, hogy nekik/roluk is elmondjak masok a velemenyeiket, mert nem volt jogos, hogy eddig ok ragalmaztak mindenkit, ezzel mindenaron a gyozelmet hajszolva es mas emberek becsuletesseget a sarbatiporva!

 • buta ember szerint:

  ezt nem ertem amit itt el muveltek lehet azert mert egy kicsit buta vagyok vagy lehet azert mert nem tudjatok hogy mit irtok. itt szapujatok egy mast mitt az RMDSZ reszerol es mitt az MPP reszerol . ehelyet van jobb megoldas !
  logikusan gondolkogyun es el kel menni szavazni es nem pedig itt vitazni !
  es azon nagyon jol el kel gondolkozni hogy a tanacsba es a megyei vezetosekbe kit szavazunk meg mert vegulis a helyi tanacsok belegyezese nelkul a polgarmester nem tud csinalni semit hivatalosan!es edig az volt a baj hogy a tanacsosok nagy reszet nem erdekelte hogy a polgarmester mit csinal es az a keves ember akki akkart teni a faluert nem tudot csinalni semit mert mindenki tamogata a polgarmestert! de most ennek ugy is vege lesz az en velemenyem sszerint mert ahogy vegig neztem az RMDSZ tanacsosi palaktot egy eleg jo es utokepes csapat van akki nem fogaj meg engedni annak a szemejnek akki lesz a polgarmester Dombi Attila vagy Kvacs Otto hogy valami fekete munkat csinaljon mert azok az emberek azert vanak ott hogy valtozas legyen sarmasagon es pozitiv iranyba valtozon nem negativ iranyba.

 • nevtelen szerint:

  Kerlek nezd meg a biztos befutokat! elemezd oket,es rajoszz,hogy ugyanazok akik az utobbi 4 evben kizsakmanyoltak a kozseget es nem erdekelte honfitarsaik sorsa!!!
  Akkor milyen utokepes kis csapatrol beszelunk???-miert nem utottek-csaptak az utobbi ciklusban ???

 • GONDOLKOZZ REALISAN!! szerint:

  Az biztos, hogy jol megkell nezni, hogy kit szavazunk eloszor is nem a megyei
  “vezetosekbe”, hanem a helyi tanacsba! Es en is egyetertek azzal, hogy aligha lehet utokepes csapatrol beszelni az RMDSZ jelenlegi tanacsos listajan szereplo emberekrol! Az biztos, hogy van nehany kivetelnek megemlitendo szemely, de oly keves! A tobbiek pedig, igaz, hogy pozitiv iranyba valo valtozasrol ahitoznak, de nem a kozseg javara, hanem a sajat malmukra szeretnek hajtani azt a valtozast!
  1. Miert van az, hogy a legtobb ujdonsult politikusait a kis falunknak eddig soha nem erdekeltek a politikai ugyek, a falu elete, sorsa, kiveve persze, amikor a Sarmasagi napok voltak! Olyankor mindenki sorakozott egymas utan a kastelykertbe egy kis bevetelt gyujteni a rendezvenyek altal!
  2. Munkajukkal hozzasegitettek egy rendezveny, kulturalis muzor megszervezesehez?
  NEM,NEM ES NEM!!!
  Most, hogy kezdett fejlodni a falu, eszleltek fel a legtobben, hogy hoppa…..itt penz is lehet a dologban! Es ezt sajat maguk akarjak iranyitani, hogy mindenkepp ott legyenek , ahol penzt kaphatnak! Akkor aztan tenyleg fognak (le)utni….

  U.I.:Aki nincs tisztaban a dolgokkal, az inkabb semmit ne irjon (pl. te is buta ember, ha buta vagy, most inkabb hallgass el, tanulj me`g,nezz utana a dolgoknak, javits a helyesirasodon es aztan szolj hozza a temakhoz).

 • fejlodes szerint:

  egyik szavatokat cafoljatok a masikkal>….
  Most akkor fejlodik a falu vagy nem?

 • hehe szerint:

  az ien forgalmas forumokra elnez a szoftverrendorsegis! keszuljetek!!!

 • szem szerint:

  kedves “gondolkozz realisan ” hat osszinten meg lep hogy a falu nagyon sok valtozason ment att sajnos ez nem igazan latcik az teny, csinaltak valamit de velemenyem szerint ezeket a dolgokat mar reg meg kellet volna oldani es befejezni, es arra is kivancsi vagyok, hogy milyen minosegel van az edigi munkalatok meg csinalva, egy ilyen nagy kosek mint sarmasag ha az emberek is nem behunt szemel jarnanak mar nem itt kene hogy alljon mert az emberek nem lehet mondani hogy begyepesedetek mert elek reszben sokan es sok helyen mas orszagokban meg fordultak mar es azert latcik a kulombseg.
  Aban vissont tokeletesen egyet ertek, hogy egy olyan enber keruljon a falu “elere” aki minimum van megjelenese es olvasni es irni tud, ha most nem fognak osze az emberek es nem utnek az asztalra ez ugyan igy fog meni ez utani mint ahogy edig ment aza negy ev az hamar eltelik es megin nem fogunk latni semit es akor ugyan ugy megit a nagy vitak stb ….
  mi kezunkben van a dontes emberek nem szabad hogy el pazaroljuk csak ugy mert ha rosz dontest hozunk mi iszuk meg a levet ….Mindenki mennyen el szavazni …..gyozon a falu …..
  Hajrá, Sarmaság! Hajrá, Sarmaságiak!

 • szem szerint:

  kedves ‘buta ember’ en ahogy vegig nezek az RMDSZ csapatan mar mas szemmel latom mint te szerineted tisztelt Dombi Attilat olyan emberek veszik korul akik a falunak akarnak jot tisztelet a kivetel legy szives szamold meg hogy hany valalkozo es nem valalkozo van a szep kis csapadba akar durvan azt is mondhat nam mennyi segnyalo ember ez szomoru de ez az igasag es mivel nagyon kell valamit valtoztatni sarmasagon amint halotam egy eleg csios kis oszeg hez jut a falu ezeknek az emebreknek nagyon fok fekudni a dolog sok pen fel valaljak a munkakat ok majd jol elnek es mi meg nagyokat nyelunk …. ezek az emeberek a sajat maguk malmara hajttyak a vizet ep ugyan ugy ahogy edig volt majd csinalnak meg ket szobrot, telen le aszfaltozak az utat es ezel mar be is fogtak az emberek szajat, nagyreszt

 • sarmasági ember szerint:

  ,,az ien forgalmas forumokra elnez a szoftverrendorsegis! keszuljetek!!!” – mondod hehe! Ugyan már! És mit ellenőrizne le? Esetleg azt hogy jogtiszta szoftver lett- e telepítve a szervereken? Vagy egyáltalán mi mást?
  Nem érzed hogy mekkora marhaságokat írsz?
  Esetleg neked is megigérte dombi a sporttermet?

 • GONDOLKOZZ REALISAN!! szerint:

  Szem! Ugy latom kapizsgalod a dolgokat, de meg mindig nem tokeletes (,ahogy azert a helysirasod sem). Figyelj kedves! Vannak bizonyos torvenyek es szabalyok, amiket bekell tartani! Nem mindig ugy es azt csinalja az ember, amit akar, hanem , amit lehet es van ra lehetoseg, keret! Es eloszor is, Romaniat ne hasonlitsd a kulfoldi orszagokhoz! Megegyszer mondom, hatha mond neked valamit a szo: Romania! Vedd csak figyelmbe az EU-t! Tudod, hogy ott hol all Romania a tobbi orszaghoz kepest? En megmerem kockaztatni, hogy majdnem a legvegen! Eloszor is gazdasagi szempontbol, utana jon a kornyezet is! A kornyezet es eletkorulmenyek javitasahoz nem csak penzre van szukseg, itt az emberek hozzaallasa is szamit. Ha nem is olyan hu de milyen fejlett az orszag, de olyan latvanyossagai vannak, hogy az esz megall! Nezz csak meg egy folyot! Nem sokara tobb lesz benne a muanyag palack, mint a viz! Ahhoz nem penz kellett volna, hanem az, hogy az az ember, aki odadobta, berakja a taskajaba es egy legkozelebbi hulladekgyujtobe rakja (gyengebbek kedveert kukaba)! Es Sarmasagon is pont ez a helyzet! Talan meg rosszabb! Itt nehanyan meg azt a fejenkenti nehany RON koruli penzt is sajnaljak kifizetni, hogy legalabb a sajat udvararol vigyek el a szemtet!
  Hogy akarod, hogy ezzel a hozzaallassal Romania megkozlitse mas orszagok eletszinvonalat? (Mivel te konkretan Sarmasagra, gondoltal, akkor konkretaizald arra, az eszmfuttatas ott is megallja a helyet). Masreszt nem vagy tisztaban a penzugyi leosztasokkal! A falu bizonyos penzosszegekhez jut idonkent! Ezt a penzt nem arra es akkor koltik el, amikor akarjak! Van ra egy bizonyos idokorlat, amin belul elkell azt kolteni, neha azt is megmondjak, hogy mire! Ha telen kapnak penzt aszfaltozasra, akkor telen kell elkoltni, mert ha nem hasznaljak el a kiutalt osszeget, akkor a megye visszaveszi azt! Igy a falunak inkabb megeri, hogy legyen egy telen keszitett aszfaltos utja, minthogy ne legyen semmilyen! Nem gondolod?
  Tovabb! Nem tudom, hogy palyaztal e mar? En nem, ilyen teren meg nincsenek gyakorlati tapasztalataim, viszont azt tudom, hogy egy nagy osszegre, ami majd leosztasra kerul, a hivatalok tobb evig is palyazhatnak aka`r , nem azert mert csak annyi ido alatt tudjak megirni azt a palyazatot, hanem mert a palyazat annyi idore van kiirva! Miutan a tobbi palyazo is bekuldte a palyazatokat es a hatarido lejart, elbiralasra kerulnek, majd a legjobbnak valasztottnak odaitelik a penzt! Ezert van az, hogy a munkalatok elkezdese es a falu epulese nem ugy megy, mint a karikacsapas! Nincs eleg penz! Abbol kell gazdalkodni, ami van es amit adnak! Ezek aramlasat persze allandoan figyelik es bekell szamolni rola! Ugy ertesultem, hogy a meg tarto mandatumban tobb ilyen nehany evig tarto kiirast megpalyaztak, azokat az evek alatt folyamatosan irjak es valoszinu, hogy a kovtkezo mandatumra be is fejezik es akkor kezdik el a munkalatokat, persze csak, ha meg is nyertek! Ezek sokszor nem egy mandatumbeli polgarmester munkain mennek keresztul, hanem akar ketto is reszt vesz benne, a hosszusagra valo tekintettel!
  Az elmenyfurdorol meg annyit, hogy sok palyazatot lattam mar es sok palyazatrol tanultam eddig, de meg olyat, hogy elmenyfurdore palyazat legyen kiirva, foleg, hogy teljs osszegre, olyanrol meg nem hallottam!

 • GONDOLKOZZ REALISAN!! szerint:

  Nem vagyok politikus, nem is lennek semmi penzert, foleg nem polgarmester vagy polgarmester jelolt! Velemenyem szerint ez a leghalatlanabb munka! Mindenki velemenyt kreal az epp vezetesi funkcioban levo emberrol, anelkul hogy a munkajaval, lehetosegekkel, szabalyokkal, torvenyekkel tisztaban lenne! Senkinek nem jo az, ami van, mindenki jobbat akar vagy mindent maskepp! Mindenki jobban akarja csinalni! Csak ha tudna pontosan, hogy mire is vallakozik, akkor talan rogton nem lenne olyan nagy legeny! Ezert haboritanak fel az olyan hozzaszolasok, ahol kitunik az, hogy nem tudja pontosan, hogy mi volt es hogy volt; hogy milyen munkakat vegeztek pontosan;
  hogy hogy is vannak a penzleosztasok, a torvenykezesi szabalyok; nem tudja, hogy hogy is zajlottak azok a tancsgyulesek, hogy hoztak donteseket es hatarozatokat! En sem voltam ott a gyulesken, de azt tudom, hogy egy palyazatiras mennyi faradtsagba kerul es tudom, hogy a torvenyek es szabalyok pontos betartasa es odafigyelese mennyivel meghosszabbitja egy munka befejezeset, meg azt is tudom, hogy a hivatalok altalaban evzaras elott, decemberben kapnak egy nagyobb osszeget, amit a megye nem tudott elkolteni es a hivatal 3 het alatt elkell koltse! De olyankor mire? Decemberben!
  Aki hiteles velemnyt akar formalni, az elobb nezzen utana pontosan ezeknek a dolgoknak, peldaul, hogy ezeket a munkakat, hogy is vegzik, mit is jelent az a munka, majd kiserje figyelemmel, hogy Sarmasagon hogy sikerult megvalositsak ezeket a munkakat, hogy halad a vezetoseg a megengedett kereteken belul, es ez utan formalja meg a hiteles velemenyet! Utana mondja el, hogy a mondatumon futo kormany milyen hatekonyan is szerepelt, dolgozott a lehetosegeihez kepest, mert ugy gondolom, hogy az adott lehetosegeket megprobaljak maximalisan kihasznalni!

 • Dabo szerint:

  qqq figyelmedbe – igazad van, sokkal tobben voltak az rmdsz-rendezvenyen. DE fogadni mernek arra is ha az Mpp is ingyen sort es kajat osztott volna focimeccsek kozben ,ugyanannyian ott lettek volna , sot meg azt is megkockaztatom h tobben is , mert jobb fellepok voltak. Az mas dolog h meg nincs meg az az anyagi hatter mint az rmdsz-nel es csupan ezen mulik a dolog.

 • Dabo szerint:

  fff(arok) te kerdore vonod azokat akik ragalmazzak Dombi Attilat – rendben , semmi gondd! De nembaj hogy te joval tobb embert leparasztozol?! Tudod “nem az a paraszt aki paraszt…” Es tisztelhetned az M betu jelenteset !!!

 • Blackadder szerint:

  “18 éven aluliak számára a bejegyzéseim megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott”

  hehe irta:
  az ien forgalmas forumokra elnez a szoftverrendorsegis! keszuljetek!!!

  Kedves HEHE, ha az oldal aljára görgetsz, és nem csak úgy uk-muk-fuck irsz ide, akkor észre vehetted volna a következő linket:

  WordPress

  és onnan egy kis minimális angolal rájöhettél volna hogy itt semmi sem illegális (Lásd GNU és GPL liszenszek)

  Azért ne vedd szószerint a mondást 🙂
  Minnél többet tudsz, annál kevesebbet értesz…

 • Organza szerint:

  Sarmasagiak! Ne hagyjatok magatokat! Ne engedjek 1 mpp-s papnak,hogy csufokodjon veletek! Valasszatok az igazi papot, nem az alszentet akit nem erdekel a nep sorsa hanem csak az ove! Iratkozzatok at a masik templomhoz ,mutassatok meg , hogy elegetek van az olyanokbol akik bort isznak es vizet predikalnak ,mert konnyu egy 1,5 milliardos eklezsian nagymenoskodni a sarmasagi emberek penzen .

  Nem veszitek eszre, h az mpp-sek cask mindenkit pocskondiaznak, csufolnak. Persze ok megtehetik, hiszen felsobbrenduek : P))))

 • woods szerint:

  en partatlan voltam nem ertem
  mit akart az rmdsz be mutatni ezzel a kocsi karavannal?????ja…..elol a pekek,ebe&co,izo boys,dul,dari klan,……. .
  1:a pekek:karaszteleken nincs valasztas???ne ti valaszatok nekunk polgarmestert!!!!!!!!!!
  2:ebe&co:inkab adnad ki a munkasoknak a fizetest es adnal nekik nem romlott kajat,mert van olyan akinek nincs kenyerre valoja othon.mind egy jo hogy a te gyerekeidnek jut uly laptopra!
  3:izo boys:van neked eleg bajod,foglalkozz te azzal!!!!!!
  4:dari&dul klan:mas a fagyival csinalja amit ti D.A. val
  5:seres klari:inkabb gyogyitna,de szerintem mar az sem megy!!!vagy egy gyerek le foglalna????
  Nem akartam neveket irni de veletlenul 1 beszed ful tanuja lettem es ez tet mergesse.ifj D.joska azt kerdezte egy reszeg embertol mit csinalt neki az rmdsz???? valasz:nem tooom!!!! felelet:SOKAT.en nem tudom de nekem soha semmit,sot hogy van ez????a gyerekeink szedjek a szemetet az utcakrol????
  D.Tomi:en azt kepzeltem hogy te nem traktalsz le ilyenekkel.sajallak!!!te jo fiu vagy.de nem igy!!!!!
  Az utobbi 8 ev alatt az rmdsz egy szemet telepet csinalt a falunkbol:utak,tisztasag,rendezvenyek……..sajnos de ez van!
  Agoston Zsolti kinek kepzeli magat?????Becali-nak???? kepzeld de othon karaszteleken!!!!!!!!es kedves s(e)g nyaloi:Erdei A Gyuri es a tobbiek vigyazzatok!!!!!!!!!
  nekem Dombival semmi bajomcsak az rmdsz el es a s(e)g nyalokkal.hajra MPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • vérző szívnek!!! szerint:

  Ki vagy te lelketlen, személyeskedő állat? Névtelenül nagy bátorság egy beteg asszonyt a ti pocsolyátoka belerángatni? Van feleséged?…
  Ha van, tiszta szívemből jó egészséget kívánok neki! Ugyanakkor őszintén sajnálom, hogy egy ilyen szívtelen senkivel kénytelen egy levegőt szívni mint te!

  Szabó Zoltán.

 • sarmasági ember szerint:

  Organza, kérdezem én tőled hogy szerinted milyen az igazi pap?
  Vegyük csak sorba az állításaidat: azt állítod hogy a pap mpp-s. Első kérdés: miért baj, ez? Esetleg nem vetted észre eddig ,,hosszanlátó szemeddel és pengeéles elméddel”, hogy a másik három pap is politizál, akik a községünkben teljesítenek szolgálatot? Vagy az nem számít mert azok rmdsz- esek?
  Folyatassuk zseniális állításaid sorát: megintcsak mondod a süketet, illetve azt hogy a pap nem törődik a néppel, csak saját magával… Megkérdezhetem hogy ezt a ,,bölcs és egyben zseniális axiómát” mi a f…ra alapozod te óriási Süsü a sárkány…
  Azt állítod továbbá te borzalmasan hülye ember, hogy a pap bort iszik és vizet prédikál. Miért teszed azt, amikor halvány fingod sincs arról hogyan tudod ezt az aljas hazugságot bebizonyítani, ha esetleg rádkérdeznék…
  Vagy esetleg részegen írkálsz és alélt állapotodban nem ismered fel a szavaid értelmét?
  Vagy, ami a legvalószínübb, dombi neked is igért valami jó kis posztot? Mondjuk a budipucolást Bakszán meg Kövesden is egyszerre hogy nagyobb legyen a fizu?
  Mert hogy nem a rendes sarmaságiak közé való vagy, az holtbiztos… Menjél fiam inkább máskor, hallgasd dombi süket szövegét valami bárban, mint hogy további hülyeségeket kaparsz ide…

 • sertett mpp-s szerint:

  azt mondjatok hogy mindenkit pocskondiazunk de az nem szamit hogy tobsszor olvasom mpp = magyar parasztok partja vagy marhak pukkasztasanak partja
  erre tod mit mondok: rmdsz = rohadt marhak dombi szopacsok
  es ez a cosanostrara vonatkozik akik csak szivatni tuggyak a masikat

  ez csak valsz volt nem en keztem

 • Hejha, a közkatona szerint:

  Bajtárs, én dezertálok!
  Ezt nem lehet bírni cérnával. Tudd meg, vasárnap is szógálatban vótam. De most nem pia- és kaja közelben, hanem az utcán. Képzeld, valami karavánt kellett kísérgessek. Restellem is beismerni, de olyat tévedtem, mint a sündisznó: azt hittem, hogy valami tevekaravánról van szó, tudod, mint Afganisztánban. Ehelyett vagy száz kocsi járta a falut. Lett is olyan kalamajka, hogy csak na! Leállt az egész forgalom. Köpdöstek is a többi sofőrök. Még nekem is jutott a pofámba, pedig én azt sem tudtam, miről van szó. Mit csodálkozol, te sem tudtad vóna. Az egyik kocsiban csupa főnök, meg nyakkendős, meg patron. A másikban meg „Hidrofor” vigyorgott kifelé, osztott valami lapokat. Meg is dicsérte egy bámészkodó: „fiam négy év múlva téged választunk meg polgármesternek! Te legalább nem tartozol senkinek.”
  Egy másik dógot, megint nem értettem: mit keresett a karavánban az a sok kárásztelki? El akarják foglalni Sarmaságot? Vagy náluk nincs választás? Hát vigyék el ezt a dombi főnököt kárásztelekre, ha már annyira szeretik. Én biztos nem sírok utána. Mindig csak dógot ád, aztán fizetni csak egy-egy decit szokott néhanapján! Úgyhogy bajtárs, én komolyan gondolkozok rajta, hogy dezertálok ebből az udemerés bagázsból!
  Hejha, a közkatona.

 • Füles Dzsimi szerint:

  Csá sarmasági irka-firkászok!
  Tibelőletek se lesz sosem prédikációs halott! Csak osztjátok az észt, de nem tudtok ti semmit. Az RMDSZ – HKT, az igen. Ők nemcsak az észt osztják, hanem a pénzt is… na meg egymást is kiosztják. Volt egy kis civakodás, és akkor mi van?
  Edit elnök asszony volt a hunyó! Hogy mert ő intézkedni Dari generális engedélye nélkül ?! Egyébként is, hogy mert olyanokat tenni a szavazóbizottságokba, akik nem is voltak ott, amikor ő majdnem elvérzett a megyei tanácsosi rangsoroláson? Mi ez a fegyelmezetlenség? Nem azért tették elnök asszonynak, hogy a maga fejévek gondolkozzon! Kuss mindenkinek!
  A többit már nem hallottam a „kis”főnök rikácsolásától, húztuk is a csíkot kifelé, nehogy mi is kikapjunk. Zilahig meg sem álltunk.
  Füles Dzsimi

 • nevtelen szerint:

  eza fules dzyimi ott volt a gyulesen? honnan tudja vagy hkt tag? akkor egy arulo???

 • woods szerint:

  mondjon mar valaki egy olyan dolgot amivel az rmdsz segitette otet.
  en 2 napja gondolkodom de mindig oda jutok,hogy semmit!!!!!!
  konyebben fel sorolom amit meg igert de nem csinalt meg.

 • szegyen de igaz szerint:

  Kik alapitotak az MPP-t?
  Harom sertodot ember:Szabo Zoli,Pusok Attila es Keresztes Pityu
  Miert alapitotak?
  Mert a regi polgarmester mar nem lesz es nem lesz mar kit kihasznalni.Rola egy szo sem esik pedig o vezete a falut es nektek nagyon jo volt mert edig csak dicsertetek es vedtetek mindenki elot.
  Szabo Zoli feltete a szolgalatjat es a sok potya Bergenbir sort,a tiszteletes haragszik mert a felesegire nem szavaztak elegen az elovalasztason,pedig a tiszteletes ur is nagy RMDSZ-es volt csak be ragot rajuk es most boszut foral es Keresztes Pityu hogy mivel senki se kedveli a faluban csak igy tud fel kerulni a listara,elovalasztasok nelkul mert nincs ep eszu ember aki ra szavazna.Szabo Zoli leg regebi RMDSZ-sek kozot volt csak lata hogy az evek soran mar ki ismertek es mar semi szavazatokat nem kapot a falu embereitol igy egyetlen megoldas volt hogy megint elol legyen ha o alapit egy masik partot pedig o nagyon jol tudja menyit veszit ezen a magyarsag.

 • woods szerint:

  meg mindig inkabb ok mint az UDMR-s bagazs!!!
  igyhat kedves “szegyen de igaz” ez van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Szavazanak az MPP-re szerint:

  Kicsodak ezek az emberek akik meg tehetik hogy osze ugrasak a falu embereit a sok hazugsagaikal es mocskoldasaikal?
  Szabo Zoli aki a bortont ep hogy meg uszta a cement lopas utan es akinek a felesege az RMDSZ-nek koszonheti az eletet azal hogy elinteztek a magyorszagi kezelest es igy koszoni meg nekik, ember az ilyen????
  Tiszteletes ur csak arra valaszoljon miljen korulmenyekben es miert kultek el a hivei a elobbi gyulekezetebol ?

 • woods szerint:

  Te”szavazzanak az MPP re”
  szegyelheted magad,hogy ilyet fel hantorgattok,szerintem Sz Zoli meg dolgozott azert.te mit szolnal ha ilyen hejzetben lennel,mert szerintem en minden fu szalba bele kapaszkodnak.jaaa…. ra jottem ki vagy!!!!!
  ez mar tiszta GANESAG amit te muvelsz.
  (ha nektek nem sikerult att altal mashoz????)

 • Keresztes Pityu válasza szerint:

  Kedves nem tudom hogy ki!

  Tévedés ne essék, nem azért dolgozom a közösségért mert meg akarom kedveltetni magam veled, mert az amit az emberekről mondtál, azt nem fogadhatom el mert számomra, és ne haragudj érte de a te véleményed nem lehet mérvadó a dologban.
  Ami pedig a többi állításodat illeti, megsúgom neked előre ismeretlenke, hogy amennyiben a Magyar Polgári Párt sikeres lesz a hétvégi választásokon (és miért ne lenne sikeres?) akkor Sarmaság nagyközség virágozni fog!
  Úgy legyen!
  Hajrá Sarmaság ! Hajrá Sarmaságiak!
  Veletek vagyunk, értetek dolgozunk!

 • Ez munka? szerint:

  “M.T” Keresztes ur!
  Egyelore amit on csinal az meg nem MUNKA! Vagy on ezt annak nevezi?
  Egy magyar kozosseg szetzilalasa, ki kell, hogy abranditsam, de nem MUNKA.
  Jobb lett volna ha peldat vesznek a kolozsvari MPP-tol, es esteleg azutan egy kicsit targyalva, osszefogva, lehetett volna dolgozni: RMDSZ—MPP, de ezt Sarmasagon nagyon elszurtak (hozzateszem, nem az RMDSZ).
  Ahelyett, hogy kozos megbeszelessel toltotte volna el az idot RMDSZ–MPP, ahelyett egymas lejaratasa volt a cel (foleg az MPP reszerol).
  Azt hittem, hogy ezen a bloggon talalunk majd ertelmes dolgokat is, de tevedtem, es ami mar az “i”-re is felteszi a pontot az a “Sarmasagi Hirmondo” elrablasa, sajnalom de nem tudom maskepp elmondani. Abban is csak ugyan az megy, egyszoval egy kicsit (NAGYON) unalmasak lettek!
  Remelem a sarmasagiak ezt tisztan latjak es arra szavaznak akire kell, az RMDSZ-re.

 • Keresztes Pityu válasza szerint:

  Kedves Ismeretlen!

  Ha a munkáról való véleményemre vagy kíváncsi, azt nagy szeretettel bármikor elmondom neked, ha valamikor egyszer veszed a bátorságot és elárulod hogy ki vagy.
  Azt hogy szétzüllesszük a közösséget, egy olyan faluban ahol az emberek 8o százaléka magyar nemzetiségű és sokan nem is mentek volna el szavazni ha nincs az MPP, mert megunták sokan a Markó Béla féle politizálást, ezáltal más pártokat juttatva be a helyi tanácsba, az már egyszerű matematika.
  Ami a Sarmasági hirmondót illeti, azt nem loptuk el egyáltalán mert az RMDSZ- nek is volt választási különszáma, így ha egy percig is demokratikusan gondolkodó emberke vagy, akkor ezt fel sem vetetted volna…
  Na de mi is lesz azzal a találkozással veled? Van- e bátorságod a szemembe nézni?

  Hajrá Sarmaság ! Hajrá Sarmaságiak!

 • sarmasági értelmiségi szerint:

  Ez munka nevű illetőnek!
  A helyi magyar közösség szétzilálásával ne vádolja az MPP-t, mert illetlenség az ön részéről. Ugyanis nem tudhatja, hogy a választások után hogyan és mit fognak tenni a közösségben. Ezt a sértő kritikát vonja vissza!
  Ami a közösség megosztását illeti, azt épp az ön által ajnározott rmdsz vitte véghez, amikor egyáltalán elfogadta annak a Dombi Attilának a jelöltségét, aki bár eddig soha életében nem volt tagja a szövetségnek, és akinek személye láthatja, nagyban megosztja a lakosságot. Ha ön értelmes emberként nyugodt szivvel támogatja Dombi Attilát és ugyanolyan nyugodtan hajtja álomra a fejét, ha megválasztják, akkor nem csodálkozom, ha az MPP-ben csak az ellenfelet látja.
  Ami a Sarmasági Hirmondó-t illeti.
  Az MPP-különszámot adot ki. Mi ebben a probléma!?? Többé nem teszi…
  De az újság felfüggesztését az Rmdsz-en kérje számon, mert amióta Szabó Zoltán nem szerkesztője az újságnak, Dari Tamás nagy örömére, azóta nincs lap!
  Az előfizetőkre nem gondolnak?
  Felfoghatjuk úgy is, hogy mióta Dombi a jelölt hanyatlóban a kultúra.
  Mi vár még ránk?
  A témára választások után visszatérünk.
  Tisztelettel.

 • ez mar szegyen... szerint:

  szavazatok a nagy RMDSZ -re aztan megint szivunk negy evig rendesen es mindekinek jar a szaja, hogy ez nem jo meg az nem jo nem csinalnak semmit es nem halad a falu semit sajnos mindenannyiunknak egyre nehezeb a megelhetes kiveve egy neheny szemelyt probaljunk meg noramalisan donteni szerintem mindenik tudgyam menyit er az RMDSZ ha meg nincs egeszen tisztaban vele az csak eleg ha szetnez a faluban majd hogy nem nula az a egesz……… FEL A FEJEL ES BATRAN EL MENNI SZAVAZNI ERJUNK EL VALAMI VALTOZAST KOZOSEN TED A PECSETED A FENYOFARA BATRAN NYERJEN AZ ,MPP
  Hajrá Sarmaság ! Hajrá Sarmaságiak!

 • Wass Albert szerint:

  Üzenet a szétmarcangolt Magyarország eldobott mostoha gyermekeinek, Erdélyország honért és nemzetért, becsületért és jövőért küzdő fiainak, mint megannyi viharok tengerében kitartó szál-egyenes fenyőnek:

  Üzenem az erdőnek: ne féljen,
  ha csattog is a baltások hada.
  Mert erősebb a baltánál a fa
  s a vérző csonkból virradó tavaszra
  új erdő sarjad győzedelmesen.
  S még mindig lesznek fák, mikor a rozsda
  a gyilkos vasat rég felfalta már
  s a sújtó kéz is szent jóvátétellel
  hasznos anyaggá vált a föld alatt…
  A víz szalad, a kő marad,
  a kő marad.

  Üzenet azoknak is, kik nemrég még ugyanígy gondolkodtak, és éreztek, de mára már fényesebben ragyog szemükben a beígért 30 ezüst, mint népünk és nemzetünk, szülőföldünk és Erdélyország, benne Sarmaság jövője:

  És üzenem a volt barátaimnak,
  kik megtagadják ma a nevemet:
  ha fordul egyet újra a kerék,
  én akkor is a barátjok leszek
  és nem lesz bosszú, gyűlölet, harag.
  Kezet nyújtunk egymásnak és megyünk
  és leszünk Egy Cél és Egy Akarat:
  a víz szalad, de a kő marad,
  a kő marad.

  S, akik még maradtak, megfogyva bár, de törve nem, cselekvő, jövőt építő jó szándékú becsületes emberek, nekik üzenem, hogy:

  Maradnak az igazak és a jók.
  A tiszták és békességesek.
  Erdők, hegyek, tanok és emberek.
  Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

  Mert nemcsak dicsősség jár a nyertesnek, hanem elszámolás is annak, aki nem gondolja meg, mit cselekszik, nekik üzenem:

  Likasszák már az égben fönt a rostát
  s a csillagok tengelyét olajozzák
  szorgalmas angyalok.
  És lészen csillagfordulás megint
  és miként hirdeti a Biblia:
  megméretik az embernek fia
  s ki mint vetett, azonképpen arat.
  Mert elfut a víz és csak a kő marad,
  de a kő marad.

 • akarki szerint:

  Sarmasagi ertelmiseginek! Na nehogy mar ez alatt a par het alatt annyira meghanyatlott volna a sarmasagi kultura. Ha egy ilyen szelecskenek nem tud ellenallni, azt jelenti, hogy eddig sem allt ket labon. Ha az RMDSZ(aminek SZ.Z oszlopos tagja volt)ennyire tonkretette, hanyatlani hagyta a falut, akkor tisztelt uraim,ugyanazok a szemelyek akik eddig nyugodt lelkiismerettel hagytak a falut lejton lefele, hatszellel csuszi, most mas szinekben indulva mindent helyre fognak hozni? Ez csak estimese hulye gyerekeknek! Ha meg valaki sziven viseli a kultura sorsat es szivvel lelekkel tudja tanitani a gyerekeket, annak johet barmilyen politikai vihar is, ellen fog tudni allni neki.
  U.I. Politizalast felre teve a Wass Albert vers gyonyoru.

 • Bárki szerint:

  Na ne mondd!
  Mint például K. Csabika? Ha neki igazán a kultúra lett volna fontos, és nem a pártszín, vagy Csóka Tibi parancsa, akkor június 25.-én nem hagyja cserben a táncosait, hanem az MPP által kavart politikai viharban is szívvel lélekkel a gyerekek mellé állt volna. Dehát nem így történt. Még szerencse, hogy Baikának Dari ebben nem diktált. Vagy mégis? Csak most éppne nem fogadott szót?
  A szülők ezt is látják… tudod, annyira nem vakok!

 • Bárki szerint:

  …azaz május 25.-én… 🙂

 • sarmasági értelmiségi szerint:

  Akárki nevű blog-osnak!
  Azt hiszem, kissé elhamarkodtad a választ és nem gondoltad át mélyebben a mondanivalómat.
  Nem azt mondtam, hogy rmdsz-en belül nincs kultúra…Sőt, azt mondom, hogy nagyon jól mentek a dolgok…Amióta van kulturális ágazata Sarmaságnak, azóta fellendült ez a tevékenység is!
  Szabó Zoltán, Katona Csaba, Bándi Csilla, Bai Attila kiváló munkát végeztek…
  Volt újsága a településnek, alakult egy néptáncegyüttes, színjátszókör…Ezek vitathatatlan érdemei a fentebb nevesített személyeknek. Mindenkinek az volt a véleménye, hogy a fiatalokat inkább táncoktatásra küldik, semmint a kocsmák áporodott levegőjébe vagy éppenséggel az utcára lógni…
  Bejegyzésemben arra utaltam, hogy a Sarmasági Hirmondó két hónapja nem jelent meg… Ez nem “gyerekeknek való estimese”, hanem tény…
  Azt is tudjuk, hogy Szabó Zoltánnnak azért kellett “bűnhődnie”, mert kilépett a szövetségből… Ennek pedig politikai íze van, mert attól, hogy más párt vezetője lett, attól még írhatott volna újságot… A helyi lap ugyanis nem rmdsz-újság, hanem független, közéleti havilap…
  Ám a “verdikt” arról szólt, hogy Szabónak mennie kell, mivel dezertált.
  Hogy a Pro Sarmaság kuratóriuma nem szavazta meg menesztését, az megint csak nagyon derék, demokratikus döntésnek bizonyult! Elismerésem ezért valamennyi kuratóriumi tagnak!
  Hogy, Szabó mégis lemondott, annak prózai okai vannak: én sem maradtam volna, ha tudom, hogy “ellenségnek” vagy éppenséggel “görénynek” néznek, amit Balog Zoltán kuratóriumi tag meg is fogalmazott…
  Ez a múlt, de mi van a jelennel??
  A Hirmondó azóta sem jelent meg, lassan 2 hónapja…Miért nem bíz meg vele valakit az, aki mindenáron meneszteni akarta Szabót?? Dari Tamásra gondolok!
  Miért van az, hogy Katona Csaba nem jelent meg a fellépőkkel az MPP-rendezvényén? Utasították vagy mi…?
  Az ott megjelent 1000 ember nem sarmasági volt?
  De, ha éppen másként gondolkozik mint az rmdsz vagy éppen azért ment el, mert az ünnep hangulatára volt fogékony és nem pártérdekekre?
  Lehet, az MPP-bulin voltak olyanok, akik nem rá szavaznak..
  Lehet, az Rmdsz-bulin voltak olyanok, akik nem rá szavaznak…
  Konklúzió: a kulturális rendezvényeket, a tánccsoportot, a helyi újságot hagyjuk békén! A Pro Sarmaság-ot is!
  Még egyszer kérdezem: miért nincs Sarmasági Hirmondó 2 hónapja, amióta Dombi Attila az rmdsz-polgármesterjelöltje?
  Tisztelettel.

 • sehonnai szerint:

  “…fura dougok vannak itten kerem szepen…”Sok mocsok van ez az igazsag, egy az egybe.Mindenki ugral, mast amugy sem tehet, van aki a felelmtol, van akit meg ugraltatnak…mert van aki fel, es tart a dolgoktol, es persze olyan is akinek fingja sincsen de azert ugral o is mert ugraltatjak, legyen az RMDSZ vagy MPP reszrol.Az egy dolog hogy RMDSZ-es vagy MPP-s polgarmestere lessz a falunak, de mi lessz a magyarsag kepvisletevel a parlamentben? Hat megyebol lenne jo kepviselete kuldeni. Ezek a megyek Bihar, Szatmar, Szilagy, Hargita, Kovaszna, es Maros megye.Nyilvan hogy nem mind1 hogy ki all a falu elen, de mi lessz a magyarsaggal a falubol kicsit kilepve? Inkabb ezen aggodom, figyelve Felvideket, Karpataljat, vagy Vajdasagot. Nehogy erre a sorsra keruljunk mi is amire az ottanni magyarsag, mert sokkal tobban vagyunk.Akar egy orszag is lehetnenk, figyelve mas europai orszagok lakossagait. Summa: “csak lassan es alacsonyan” (kezdo pilota anyukaja biztatta igy a fiat)…….nehogy pofara essunk es maholnap ne legyen magyar oktatas, ne legyen meg magyar nyelv sem…nme vagyok veszmadar, de az esely igen megvan ra, ha ez nem is azonnal kovetkezik be. Mi allandoan fogyunk, sajna de ez az igazsag. Figyeljunk mar oda egy kicsit, es kuldjunk magyar kepviseloket a parlamentbe!!!
  kezcsok

 • DIGO szerint:

  IGY CSINALTOK ANALFABETAKAT A GYERMEKEKBOL A NAGY MAGYAR TUDASSAL OSZT MAJD NEM TUD FEJEB KERULNI MERT NEM TUD ROMANUL,VAGY MAJD AT KULDITEK A NAGY MAGYAR ANYA ORSZAGBA HOGY OTT MAJD ROMAN-NAK VAGY OLAH-CIGANYNAK SZOLITSAK. ORBANEK ESZT AKARTAK ELERNI TOKES URRAL EZZEL A FANTOM PARTTAL HOGY HA A MAGYAR TESTVEREK MEGSZAVAZTAK VOLNA A KETTOS ALLAMPOLGARSAGOT KIRE SZAVAZTATOK VOLNA KOSZONETUL? TAN NEM ORBAN M-RA? MERT JOGOTOK LENNE MINT KETOS ALLAMPOLGAR, 3MILIO ROMANIABOL,VAGY 2 MILLIO A VAJDASAGBOL MEG VAGY 3-4 MILLIO HAZULROL MEG AZ ISTEN SE MOZDITANA KI A SZEKBOL OKET .. EZ VOLT A TERV . A TITANIC-ROL SE GONDOLTAK HOGY EL FOG SULYEDNI DE ELSULYEDT MEG A STARTNAL. ENNEK A FANTOM PARTNAK IS EZ LESZ A SORSA!!

 • realista szerint:

  Gondolkozzanak el azon, erdemes e havi kozel 5 millio veszteseget termelni, csak azert hogy Sarmasagnak ( is ) legyen ujsagja! A veszteseget a polgarmester finanszirozta tudomasom szerint az adofizetok penzebol. A papirpocsekolasrol ne is beszeljunk. Amugy jo volt mert a mienk volt, de pl. engem nem erdekel a baro csalad elete, szarmazasa es fenykepei. Viszont a marcius 15. re hozott kepkiallitast nem lehetett megnezni, mert mindig zarva volt. Az is kultura, de csak latszat. A nagykozonseg nem ferhet hozza mert az igazgatonak csak arra kell, hogy elmondhassa, dolgozott. Telefonalgatott a szogalati telefonjan, a tobbit mas csinalta.

 • fuggetlen szerint:

  Na kifogyott a tema, faradtok??

 • Digonak szerint:

  A nagy magyar tudás értelmezésem szerint azt jelenti hogy az ember ismeri nemzeti kultúráját. Azt senki nem állítja h nem kell idegen nyelveken beszélni, sőt a mai világban nagyon is fontos más nyelvek mély ismerete.
  Digo, azért érts meg valamit: az ember gyökerek, még magyarabbul a valahova tartozás érzése nélkül el van veszve! Nincs identitástudata, önértékelését rontja, sehonnai érzés veszi hatalmába. Ezért fontos a nemzeti öntudat, a szülőföldhöz való ragaszkodás.
  Ugye érted mit mondok neked?
  Ha nem csak bátran kérdezz rá, majd részletesebben elmagyarázom neked. Nagyon szívesen…

 • v ki sarmasagrol szerint:

  nem tudom ki hogy van vele de akar hanyszor felmegyek a sarmasag.ro-ra mindig meg akarom nezni mi hogy all de az az oldalon csupa virus minde nem tudom ki kezeli az oldalt de uzenem neki hogy kapja ossze magat egy kicsit es tegyen valamit ellene

 • Admin szerint:

  Kedves hozzászóló !

  Tisztelettel közlöm Veled, hogy jelen blogon soha nem létezett és nem létezik semmiféle vírus, ennélfogva senkinek a gépe nem fertőződhet meg ! Amit tanácsolni tudok hirtelen, az nem más mint az hogy fésüld át a saját gépedet egy jó vírusölővel (mondjuk NOD32) mielőtt blődségeket állítasz…

  Admin.

 • fuggetlen szerint:

  🙂 kedves Admin, a “v ki sarmasagrol” hozzaszolo azt irta h “…akar hanyszor felmegyek a sarmasag.ro-ra…”
  es nem a sarmasagi.ro -ra,… legyel figyelmesebb egy kicsit 🙂

  UI: En mindket weboldalt szoktam latogatni es semmifele virus virus sem kerult meg a gepemre az emlitett weboldalakrol. A NOD32-t en is tudom ajanlani es e mellett meg hasznos az AVG is, en ezeket hasznalom es minden jo es szep.
  Tovabbi kellemes napot.

 • Admin szerint:

  Igazad van független, a nagy rohanásban ,,ránéztem” egy i- t a sarmasag szo végére.
  Előfordul ha az ember nagyon siet.

 • ütlek szerint:

  és ha üldözési mániás…..

 • Mr. Nod(i) szerint:

  Ebben a percben jelzett vírust a Nod master a http://www.sarmasag.ro-n !
  Veszélyben tehát a napi többmilliós látogató gépe !!! 🙂

 • Admin szerint:

  Kösz kedves ,,ütlek” nevü hozzászóló a szíves törődést 🙂 . Nagyon kedves…

 • admin szerint:

  Amúgy merő kíváncsiságból most én is meglátogattam a http://www.sarmasag.ro -t de nem jelzett abszolút semmit a vírusölőm (legújabb nod32- es licenszelt változat).

 • Admin szerint:

  Töredelmesen bevallom, az előbbiekben (már megint) tévedtem mert csak az első oldalt néztem meg a http://www.sarmasag.ro -n. Viszont amint ott bármelyik linkre rákattintottam, fent említett vírusölőm blokkolta az illető oldalak betöltését mert esetenként informatikai férgeket és vírusokat vélt felfedezni azokon.
  Fent említett honlap adminisztrátorának üzenem: jó lenni kicsit karbantartani azt.

 • frisssssssssssss!!! szerint:

  Ai ma.. lattatok a Primarunkat a tv-ben?Nem? Pedig azt mondjak,hogy korbe telefonalta a haverokat,hogy figyeljek!Mondjuk azt el felejtette,hogy az” eggyugyu”sarmasagi fel; figyelhet arra,hogy mit is keres a primar csaladostul meg meg valami angajattal a primariarol a tengeren a kozseg penzen!
  Lehet,hogy nektek mar nem is friss a hir mert mar minden boltban ezt vitatjak,de en meg csak most halottam,gondoltam meg kerdezem,hogy mit szoltok hozza? marmint ahhoz,hogy ilyen krizisben meg enged maganak a sarmasagi primaria luxus delegaciot a primarnak meg a segnyaloinak?

 • >