40

Visszajöttünk!

Megszünt a régi blogunk. Közös postaládánk volt a helyi RMDSZ szervezettel, és onnan nem volt igazán nagy feladat bemenni adminisztrátorként a blogba, illetve a blog teljes tartalmát letörölni. Utána meg átírni a blogkezelési jogokat egy új júzerrel illetve jelszóval már csak gyerekjáték. Hát végül is ez történt…

Ehhez képest megint itt vagyunk, de ezúttal egy professzionális felületen, különbejáratú postaládával, egy tökéletesen biztonságos megoldással. Amit a régiről még időben lementettünk, annak egy részét amint látjátok, vissza is tettük az ,,új” blogra.

Az aktuális blog elérhető a blog.sarmasagi.ro, a www.sarmasagi.ro, illetve a www.blog.sarmasagi.ro internetcímeken.

Kérjük add tovább az fenti linkeket mindenkinek! Hogy mások is olvashassák és írjanak bele mindnyájunk épülésére és örömére!

Hajrá Sarmaság! Hajrá Sarmaságiak!

admin
 

 • Magyar Polgár szerint:

  Na végre!
  Már nagyon hiányzott!

 • nevtelen szerint:

  Hat szerintem ez az uj blog azert jott letre mert mar az MPP-sek nem birtak elviselni azt a sok JO kritikat amit kapott. Es most erre az uj blogra nem fogjat visszairni ismet a hozzaszolasokat.
  Ha a temakat el tudtak menteni, akkor a hozzaszolasokat miert nem lehetett??

 • hazafi szerint:

  Emberek!!! Vegyetek mar ki azt a moderatort,piszokul zavaro!!! Kulomben nagyon jo,hogy ujra eggyutt lehetunk!!!
  Csak igy Tovabb!!!
  Hajra Sarmasag! Hajra Sarmasagiak!!!

 • Névtelen szerint:

  Figyusztok csak kis sarmasagi irka- firkaszok, eggyet mondok ketto lessz belole!
  Egy: olyan okosak vagytok mint a zilahi kosok, de Rejto(zkodo) Jenonek (vagy Janosnak?) meg a nyomaba se szagulhattok.
  Ketto: tudjatok meg, hogy valami Soros udemere- nagyfonok megmondta nekunk zilahol a tutit veletek kapcsolatban: olyan amilyen a sarmasagi udemeres jelolt, ha tunik, ha szakad, annak gyozni kell. Es punktum! Az empepesek mehetnek a p… Howardba!

  Fules Dzsimi

 • http:\azalaza szerint:

  hajra Fules Dzsimi! 😉 tudsz vmit!

 • Eddynacska szerint:

  Hallod “Fules”? Vagyis ha elolvasod,nem kellene ennyirenagyra lenni az RMDSZ-el,mert mind1,hogy ki lesz Sarmasagon a Polgarmester,csak jot tegyen…Amugy a mi kulturank partatlan…Az RMDSZ is ugyanazt muveli,mint az MPP,csak harcolnak az igazukert es hogy melyiknek van valojaban igaza az majd kiderul…

 • Admin szerint:

  Kedves Névtelen!

  Amint már észrevehetted, a régi hozzászólásokat máris elkezdtük visszatöltögetni a blogra… Kicsi türelem még és a többi is fel fog kerülni, ahogy egy kicsit az idő engedi.
  Kösz előre a türelmedet.

 • admin szerint:

  Kedves hazafi!

  Remélem, kérünk arra hogy hidd el te is: itt nem lesz moderálás! Ez is teljesen véletlenül jött össze.
  Amúgy meg mindenki láthatja, hogy bejegyzései maradéktalanul fent vannak immár a blog nyilvános felületén. Ha valaki valamit esetleg hiányol, akkor azt kérjük hogy maradéktalanul jelezze felénk, itt a blogon, vagy az admin@sarmasagi.ro ímél címre.
  Előre is megköszönjük a szíves észrevételeket.

 • zilahi figyelő szerint:

  Végre! Megtaláltam az új sarmasági blogot!
  Sokan érdeklődnek utána!
  Civilizált hangnemben kívánom folytatni ezután is( a blogolást, is). 🙂

 • pártatlan szerint:

  Soha nem fogja meggyőzni egyik sem a másikat!Hülyeség az egész politika,minél jobban belelendültök annál szennyesebbek,piszkosabbak lesztek!Hagyjátok az egészet,mert annál jobban örülnek minél inkább idegesítenek a szecskájukkal!!!!!!!!!!!!Egy igazi értelmiségi nem foglalkozik ilyen lapokkal!Én már be is fejezem….tegyétek ti is hasonlóképpen…és máris felülmúljátok ezt az egész társaságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):))))))))

 • sehonnai szerint:

  ouh gyerekek mi lessz itt vasarnap!!!!

 • sehonnai szerint:

  jah s a masik dolog.Ertheto mindket reszrol a kampany es igyekezet hogy vezeto pozicioba keruljenek, mondvan hogy “mostantol minden mas lessz” jah es ide oda vilagitgatnak, teregetnek..van hogy a szennyest, van hogy kezukkel…szomoru de ez valamilyen szinten hozzanott a dolgokhoz foleg kampany idoszakban(lasd Magyarorszag).Summa kerdes formalyaban: mi lessz ha elegendo kepviselet nelkul marad az Erdelyi magyarsag a parlamentben?Itt nem csak a helyhatosagi valasztasokrol van szo,hanem a megyei kepviseletrol is, es foleg arrol.
  ui: csak finoman es esszeruen (hadd ne essunk mar pofara fuggetlenul attol hogy kit valaszt a “nep” ).
  kezcsok

 • lola szerint:

  ki az a tökéletlen, akit az apja elfelejtett befejezni, nem tudja, hogy “kedves” irójának neve Jenő és nem János?

 • lola szerint:

  Sajnálattal vettem tudomásul, hogy sok sarmasági fiatalt az RMDSz 18 és fél évig a sarmasági bánya sötétjében tartott. Nem engedte egyéniségét kibontakozni, tudatlanságban tartott. Ezeket a félrevezetett embereket fel kellene világostania valakinek, már csak azért, hogy ne ilyen bután haljanak meg, akkor amikor eljön a vég…Na az RMDSz vég egy kicsit hamarább fog eljönni!!

 • Frici szerint:

  A kongresszusról kivonuló tiltakozók élén álló Gergely Balázsért nem kár, hogy elhagyta az MPP-t – vélekedett Szász Jenő. Azzal, hogy a szervezet kolozsvári vezetője lemondott a pártban betöltött tisztségeiről, a pártelnök megítélése szerint csak jót tesz a polgáriaknak. „Gesztusával Gergely sokat segített az MPP-n. Innen is meglátszik, hogy az RMDSZ arra törekedett, hogy szövetségeseket keressen az MPP-n belül” – fejtette ki a tisztségében megerős

 • Pipás szerint:

  Na, már zilahi figyelője van a sarmasági blognak, nehogy az legyen akire én gondolok, és akivel a “főnök” már többször összeborult.

 • Pipás szerint:

  Sarmasági legények! Hány aláirást gyüjtöttetek már a tulipánosoknak?

 • Jozsi szerint:

  Gyakran követed el ugyanazokat a hibákat az életben, és mégis…

 • Cicus szerint:

  Bajnai semmire nem megoldás. Nincs hitele sem bel-sem külföldön, nem hiszem, hogy egy év bármire elég lenne a számára.

 • Egérke szerint:

  Tojásdobálásra nem került sor: a “munkaeszközöket” a rendőrök már korábban elkobozták. A helyszínen ekkor meglehetősen összekeveredve álltak rendőrök, demonstrálók, újságírók. Ekkor a tüntetők egyike – amúgy a váradi Magyar Polgári Párt egyik vezetője – leköpte, s árulónak nevezte Szűcs Lászlót, a rendezvényt szervező Várad folyóirat főszerkesztőjét.
  figyeljetek udmrések!

 • Frici szerint:

  Csak, hogy tudjátok! 5-én (szombaton)Udvarhelyen, a meghivott idegenek, akik eljöttek: Tőkés László, Szilágyi Zsolt és Gergely Balázs (Tőkés Erzsébet fia)

 • Kis Pipin szerint:

  Joó Edit leveléhez kapcsolódó…
  Az elöttem szóló 18 irástudó egy BÜDÖS szót sem ír arrol a szemétségröl amit Marosvásárhelyen tettek az UDMR jellemtelen választott árulói.Mert, ha ezt a cikket nem a képviselő Úr írta volna akkor is mindenki tudja már,hogy egy nagy botrányos szemétség történt ezzel a GUSA szavazással.Már az a tény,hogy egy udmr éhenkórász ,megélhetési politikus azt akarja mondani,hogy Sütő András emlékét csak egy Gusa szobor árán lehet megőrizni mindent elárul .
  A HerderDíjas, Kossuth Dijas ,hazafti s nagy írót egy Gusa nevü emberrel egyszerre emlegetni csak egy udmr banda teheti meg.
  Csodálkozom,hogy miért nem szólal meg a Kelemen H, ée a többi dilettans politikuska.Gyáva,politikai vakok képviselik a megmaradni,élni akaró erdélyi magyar nemzetet.
  Ezt a témát kell itt kifejteni,kommentálni nem a szennyes replikákkal untatni s elterelni a figyelmet.
  Aki tudja írja ide az udmr tanácsosok névsorát,hogy lássa meg a világ a székely becstelenség képviselőinek névsorát. Hajrá Erdélyország ! Hajrá Sarmaság !

 • Pipás szerint:

  Sarmaságon nem mennek a dolgok úgy ahogy kellene, különösen a templom környékén, az mpp kisebbsége, zsugorodni kezd, a mellett, hogy a nagy “főnök” még bűbájosabb, fenkölt és magasztos, mézesmázos és büszke, az ilyen emberre nagyon kell vigyázni! A nagy testbe, nem éppen ép lélek lakozik.

 • Geza szerint:

  Most mar az mpp akar hatalomra jutni a templomba ha mar nem sikerult a politikaba

 • gejzanak szerint:

  mi koze a politikanak a templomhoz te gejza?

 • picur szerint:

  kesz rohej amit az isten a templomban muveltek rohejes az egesz prezsbiter valasztas . szegyen es rohoges,miert kell a templomba apolitika a tiszteletes ur csak predikaljon az az o dolga jol is csinalja de nem kellene a politikaval foglalkozzon

 • picurnak szerint:

  szerinted az udemerajnak mi keresnivaloja a templomban picur?

 • picur szerint:

  a polgar mester ur csak teszi a dolgat nem ertem az mpp-nek miert kellett az egesz falut a feje tetejere allitani, az egesz part csak egy nagy vicc.csak manipulalni probaljak az embereket , es ha az nem megy adomanyokat adunk , amit a munkasoktol meghuznak.

 • picur szerint:

  itt csak az rmdsz es az mpp csatajarol van szo kerul amibe kerul.

 • picur szerint:

  csak az rmdsz es az mpp csatajarol van szo, kerul amibe kerul

 • KZI szerint:

  Picúr figyelj oda mielőtt marhaságokat és valótlanságokat állítasz az adományokkal és munkásokkal kapcsolatban.

 • Dred! szerint:

  Nem szólok, úgyis minden mást jelent kimondva
  Minek beszéljek, jobb a csend
  Nem szólok, úgyis minden mást jelent kimondva
  Magamra zárom a végtelent…
  Karthago…

 • sarmasagi szerint:

  mesz a p…ba dred!

 • Dred! szerint:

  Mert te kuldesz? felejtsd el!
  A nagy szajhoskodesed helyett inkabb merd ki mondani a velemenyed! Lassuk van e batorsagod,vagy a homokba dugod a fejed felelmedben a rendszertol, akar csak a sarmasagi emberek nagy tobsege?
  Ha igazi sarmasagi vagy,mint ahogy nevezed magad?! akkor biztos nagy halgatasba fogsz merulni!

 • johny szerint:

  hat igen regen a kulakok versenyeztek a presbiteri szekert most pedig a valalkozok . De miert is ez a versenges?

 • kanibal szerint:

  kapjatok be haszonlesok

 • kuruc szerint:

  Kizsákmányoló zsidó-burzsuj banda (majdnem) az egész “vállalkozó” brigád.

 • .xjx szerint:

  Kérésre törölve.
  Admin.

 • vállalkozó szerint:

  admin kérlek töröld ki utolsó bejegyzést mert szerintem sértő a sarmasági vállalkozókra nézve.
  köszönöm

 • admin szerint:

  A blog öntisztítási folyamata lépésének kell tekinteni előbbi beavatkozásomat.
  Köszönöm a megértést.
  Admin.

  http://sarmasagi.ro/29/szemelyeskedesek-es-nyomdafesteket-nem-turo-bejegyzesek-kezelese-a-blogfeluleten

 • >