5

2008. május 19. – sarmasagi.blogspot.com

A sarmasági MPP blogját máris nagyon sokan olvassák, községen, megyén, országon belül és külföldön egyaránt.
Legyen ez a blog a Sarmaságiak virtuális találkahelye ahol el lehet mondani mindent, ami érdekes, érdektelen, bármit amit fontosnak tartunk, tartanak, akár névtelenül is.
Jelen blogot a választások eredményétől függetlenül , azok lejárta után is, meghatározatlan ideig tovább fogjuk működtetni, remélve azt hogy a Sarmaságiaknak segít kommunikálni velünk MPP- sekkel illetve az egész sarmasági közösséggel.
Egy lépéssel tovább mennénk, ha bárkinek bármilyen jellegű felhívása, közlendője lenne, csak bátran rukkoljon elő vele. Ha bármilyen ügyes- bajos dologban segíthetünk, így a blog által biztosított kommunikációs lehetőségeket használva (meg nem csak azokat) akkor azt meg fogjuk tenni.
Ímél címünk: sarmasagi@gmail.com .

A sarmasági MPP szervezete nevében:
Keresztes Zoltán István.

admin
 

 • Névtelen szerint:

  Itt mindenki veszekszik mindenkivel, és senki sem meri felvállalni önmagát…kérem, ha már ócsárolja a többi embert, akkor tiszteletből írja ki a nevét…amúgy én csak azért nem írom ki a nevem, mert sokak számára furcsa lenne, ha egy olyasvalaki mint én nyomom követi a blogbejegyzéseket és hozzászólásokat…rövid véleményem. Köszi.

 • Névtelen szerint:

  Si vis pacem, para bellum !!!
  zilahi figyelő

 • GONDOLKOZZ REALISAN!! szerint:

  A falu nagyon sokat fejlodott az utobbi idoben es nagyon sok munkalatot vittek veghez, az is igaz, hogy nagyon sok befejezetlen munkalat van, ami reszben mar kesz van, a kovetkezo “kormanynak” csak bekell fejeznie, ahogy a Tiszteletes Ur mondta : “az ut mar kivan tapotva”! Ehhez viszont egy megfelelo vezetosegre van szukseg! Ugy gondolom, hogy peldaul ezen munkak befejezesehez is , elsosorban nem partot kell valasztani, hanem megfelelo embert! Egy olyan embert, aki kepes utana jarni a dolgoknak! Felreteszi minden problemait (akar maganeleti problemakrol legyen szo) es elsosorban a faluert dolgozik! Hiaba valasztunk meg egy partot, ha a vezetosege nem ezeket a szempontokat veszi figyelembe! Ugyanakkor, velemenyem szerint, a tisztseg betoltesehez elengedhetetlen nehany feltetel!! Megpedig: a falu elso emberenek eloszor is kell legyen megjelenese, kell tudjon viselkedni, kell tudnia, hogy kell megszolalni, elengedhetetlen az altalanos muveltsege (ami alapja eloszor is a helyes magyar/roman beszed, valamint iras), kell tudjon szonokolni, munkaja soran nagyon sok tipusu emberrel talalkozik, mindenkivel elkell tudjon beszelgetni es ugyanakkor szukseg van meg nagyon sok turelemhez es kitartashoz!
  Mindenki gondolkozzon el ezeken a dolgokon es sajat belatasa szerint valasszon, annak fugvenyeben, hogy melyik jelolt felel meg leginkabb ezeknek az elvarasoknak! Mi mind magyarok vagyunk! Eloszor is embert valasszunk, ne partot! (a ket jeloltet ugy velem, ha nem is szemelyesen), de nagyjabol ismerik)!!
  A sok hazugsagot, felreveztest pedig jobban tenne mindenki, ha hanyagolna! Volt mar eddig eleg sok szemetseg,sportszerutlenseg s hazugsag, amit (inkabb az ujgazdag csapat) elhintettek az emberek koreben!
  SARMASAG MEGERDEMLI, HOGY TISZTESSEGES UTON MEGVALASZTOTT POLGARMESTERT KAPJON!

 • GONDOLKOZZ REALISAN!! szerint:

  A fenti hozzaszolasom meg kiegeszitenem annyival, hogy a vasarnapi gyoztes a kesobbiekben a falut fogja kepviselni, a lakosokat, azaz minket! Ez azt jelenti, hogy a falun kivul resztvett nyilvanos szerepleseken, majd az emberek megismerik, alkotnak rola egy velemenyt, ami az o szemukben a falurol alkotott kep lesz! Tehat nem mindegy, ki a kepviselonk!
  Zarojelben pedig megjegyzem azt is, hogy azert nem artott itt ez az ilyen-olyan velemeny nyilvanitas, mert eddig ezt az oldalt csak az ujdonsult RMDSZ part kepviselte (ahogy itt nevezik, klikk), ideje volt, hogy nekik/roluk is elmondjak masok a velemenyeiket, mert nem volt jogos, hogy eddig ok ragalmaztak mindenkit, ezzel mindenaron a gyozelmet hajszolva es mas emberek becsuletesseget a sarbatiporva!

 • móka és kacagás szerint:

  egy helyesirási szótár azért nem ártana….

 • >