3

2008. május 18. – Május 18. – i banzáj klikk módra…

Rossz szájak szerint a klikk a mai napi RMDSZ kampányrendezvény ürügyén ingyen sört és ingyen kaját adott a publikumnak a hőn áhított pöcsétekért mintegy megelőlegezve azokat… Vásárolnának, vásárolnának?
Igaz- e a hír?
Mit tudtok erről a témáról?

admin
 

 • Névtelen szerint:

  Nehéz a dóga közkatonának. Csak szógálat, meg szógálat. Meg RMDSZ kampány. Képzeld bajtárs, még vasárnap is egész nap álltam a strázsán a kastélykertben Vót dógom elég a válogatt társasággal. Délutánig még vótt ahogy vótt. Potya pia meg potya kaja mindenkinek, még nekem is. Na persze az őzhúsbúú csak a nagykutyáknak dukált, hogy akatt vón a torkukon a fösvényeinek! Csak tömték a böndőjüket!
  De legalább addig nem nyomták a süket szöveget.Elég, hogy egy ksi mitugrász feszt rikácsolt. Pedig a kutyát se érdekelte. Estére aztán beindult a balhé!
  Először a focipályán borult ki a bili. Az egyik pékfőnöknek nem tetszett valami, Vince vagy Pince csapat. oszt elkezdett okoskodni. Kapott is rögtön vagy két düfföt.
  A sörvedelő verseny is bundaszagu vót. A nagyorru kútfúró főnök fel is kapta a kútvizet elég rendesen. Alig tutta lefogni a brigádja.
  De ne gondold bajtárs hogy csak a parasztok ilyen bunkók. Á, dehogy!
  Azt csak neked és csak négyszemközt mondom el, hogy az urak is kimutatták a foguk fehérjét. Képzeld el, az a muki amék a plakátokon vigyorog mind a vadalma, jól belőtte magát, oszt szórakozni akart mindenáron.
  Kapaszkodott vóna a szinpadra, de a kis mitugrász meg dobálta vissza. Anyázódtak, cibálóztak rendesen! Valami csaj választotta szét őket. Mer én osztán nem vótam hülye hogy beléavatkozzak. Öljék csak meg egymást ha nem tudják mennyi az elég!
  Hát ennyit akartam neked elmondani, bajtárs. Meg még annyit hogy jövő vasárnap nyisd ki a szemed rendesen, mert a másikok buliján már te leszel szolgálatban. Majd te is elmondod mi vót. Alig várom!

  Hejha, a közkatona
  U.i. Majd elfelejtettem, Csocsesz vót a legjobb!!!

 • Hazafi szerint:

  Tisztelt Balog Levente Bela!-Ebbol is latszik mennyire felre voltal vezetve!!!
  Csak hogy tudd: nem 10 hanem joval tobb hordo sor volt”ingyen” es meg a bogracsos alapanyagot sem a focisok penzen vasaroltak! Egyszeru matematika,utanna lehet szamolni!!!
  Hat,hogy “Csongin”kivul,akinek kulomben nincs joga ilyesmihez,hisz miota arulnak abc-ben csapolt sort,uditot es kavet?!,ki vehetett volna meg reszt az “ajandekozasban”?-azt is el arulom neked: senki,mert mikor e beli szandekat jelezte meg valaki-tortenetesen Forgacs Jutka,akkor eleg hatarozottan eltanacsoltak,maradj ki most ez nem neked jar alapon!!!-ebbeli elegedetlenseget szova is teve a Radio sanc nevu helyi adon!!!
  Teny: az RMDSZ megyei szervezete 100 millio regi lejt utalt ki a vasarnapi rendezvenyek finanszirozasara!!!Ennek irott nyoma kell legyen,hova es mire koltodott el!!!-ellentetben azzal az osszeggel amit a vallalkozok dobtak ossze es aminek semmi konyvelosegi nyoma nincs(szerintem)- jo hatterul szolgalva a Klikknek kampanyuk finanszirozasara!!!
  Azt ne mond.hogy nem lett volna helye minden vallalkozo kasszajaban annak a nehany millionak?!peldaul a ti cegetek kasszajaban??
  Hol is az a demokracia amit hirdetnek eggyesek,hanem ott,akkor,es annyiert arulhatom a portekamat amenyyiert,ahol,amikor a torveny meg engedi!!??
  Titeket,naiv es joakaratu embereket,akik oszinte a kozosseg erdekeben valo tenniakarasbol( mint ahogy edesapad is)vallaljatok ezt a cirkuszt nagyon felrevezettek es ez meg csak a kezdet!!!-erre celoztam a multkorokban,hogy csak kicsi de ideges porondmesteri vezenyszora, vagy diktatori parancsszora lelegezhetunk majd, ha a diktatorpalanta es jobbik keze hatalomra kerul(ami erzeseim szerint nem fog megtortenni)!!!
  Kulomben milyen csapat az,ahol elobb “ezer idegenekkel”mint a sajat csapattarsal vitatjak meg a dolgokat?!-inkabb masnak tomik a zsebet,olyannak aki vilag eleteben semmit sem tett a kozosseg erdekeben?
  Kerlek nezz utanna alaposabban,es ezt nem kioktatasbol mondom,azoknak a koltsegeknek es kulisszatitkoknak es utanna alkoss velemenyt azokrol az emberekrol kik csak sajat malmukra hajtanak a vizet,puszta nyeresegvagybol es perverz bosszuvagybol, a kozosseg erdeket szolgalo “tisztesseges forradalmar” alarca moge bujva!!!
  Ne higgy a hamis profetaknak, mert,miattuk egy kalap ala vehetik a tisztesseges, tenni akaro polgarokat,a galad,bosszuszomjas,nyereszkedo,perverz cserkeszekkel es maffiozokkal!!!
  Nezz utanna a dolgoknak,mert hozzank hamarabb elertek az informacionk mint a KHT tagokhoz!!!-innen is latszik,hogy mennyire buzlik valami!!!

 • pártatlan szerint:

  Soha nem fogja meggyőzni egyik sem a másikat!Hülyeség az egész politika,minél jobban belelendültök annál szennyesebbek,piszkosabbak lesztek!Hagyjátok az egészet,mert annál jobban örülnek minél inkább idegesítenek a szecskájukkal!!!!!!!!!!!!Egy igazi értelmiségi nem foglalkozik ilyen lapokkal!Én már be is fejezem….tegyétek ti is hasonlóképpen…és máris felülmúljátok ezt az egész társaságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):))))))))

 • >